5 labiausiai apsileidę Zodiako ženklai

Kiekvienas žmogus turi bent du tokius pažįstamus: vienas komfortiškai jaučiasi nuolatinėje betvarkėje ir chaose, o kitas negali pakęsti, jeigu nors vienas daiktas namuose padėtas ne vietoje.

 Šiame rinkinyje – tie Zodiako ženklai, kurie nepastebi „kūrybinės“ betvarkės aplink save ir nesiruošia nieko keisti savo gyvenime.<br> 123rf nuotr.
 Šiame rinkinyje – tie Zodiako ženklai, kurie nepastebi „kūrybinės“ betvarkės aplink save ir nesiruošia nieko keisti savo gyvenime.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2020, 1:39 PM

Šiame rinkinyje – tie Zodiako ženklai, kurie nepastebi „kūrybinės“ betvarkės aplink save ir nesiruošia nieko keisti savo gyvenime.

Jautis

Pirmasis reitinge atsidūrė Jautis. Tuomet, kai šio ženklo atstovas kuo nors susidomi, jo gyvenamoji vieta laipsniškai apauga dulkėmis, purvu ir visur išmėtytais daiktais. Po truputį jo būstas praranda tinkamos gyventi patalpos statusą.

Žinoma, jam patinka, kai visur aplink kvepia švara ir nereikia švaistyti valandų ieškant reikalingo daikto bei nuolat klupinėti ant išmėtytų daiktų. Bet pats švarintis jis tiesiog tingi. Kad išvengtų visiškos betvarkės, geriausia nusamdyti žmogų, kuris rūpinsis tvarka, arba permesti šią atsakomybę savo antrajai pusei.

Liūtas

Liūto ženklo atstovai nesitvarko iš principo – tai nekarališkas, matote, reikalas. Ypač dažnai ši savybė pasireiškia šio ženklo vyrams. Sudaręs santuoką ar pradėjęs rimtus santykius Liūtas mano, kad buitinės problemos jo neliečia, ir prižiūrėti tvarką turi bet kas, tik ne jis.

Ožiaragis

Ožiaragiai kategoriškai neigia tvarką ir švarą. Neįtikėtinai susiklosčius aplinkybėms jie tiesiog negali gyventi namuose, kur viskas paklūsta nustatytoms taisyklėms, kur visi daiktai turi savo vietas, kurias kategoriškai draudžiama palikti.

Žmogus, gimęs po Ožiaragio ženklu, išskirtinai puikiai orientuojasi chaose ir neklysdamas randa viską, ko jam reikia. Bet kitu žmones ima siaubas nuo to, kas darosi jo namuose. Šio ženklo atstovai paims šluostę į rankas tik tuo momentu, kai svečiai jau ant slenksčio – visus nereikalingus daiktus jis iškaišios į kampus ir greitai nuvalys atsilaisvinusius paviršius.

Vandenis

Vandeniai bute tarp išmėtytų daiktų turi savo atskirą pasaulį tiesiogine šio žodžio prasme. Nauji žmonės pas juos svečiuose tiesiog pasimeta ir negali susiorientuoti erdvėje. Tuo tarpu Vandeniai nepakenčia net minties apie tvarkymąsi.

Vietoj to jie randa tūkstančius priežasčių neprisiliesti prie savo įprastos betvarkės. Be to, Vandeniai sugeba ir kitus įtikinti, kad jiems nereikia griebtis šluotos. Įtikinti padaryti generalinį tvarkymąsi juos praktiškai neįmanoma.

Žuvys

Žuvų atstovai greičiausiai visaip piktinsis dėl to, kad atsidūrė nevalų sąraše. Jiems atrodo, kad tvarkosi pakankamai dažnai ir kruopščiai. Bet juos nuolat kas nors atitraukia, ir tvarkymasis lieka antrame plane. Kad Žuvys imtųsi generalinio tvarkymosi, turi įvykti kas nors reikšminga – kas visiškai užimtų jų mintis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.