4 Zodiako ženklai, šalia kurių kiti žmonės jaučiasi nejaukiai

Ko gero, kiekvienas patyręs jausmą būti šalia žmogaus, spinduliuojančio gerą arba blogą energiją. Bendravimas su vienais žmonėmis veikia atpalaiduojančiai ir raminančiai, kiti vien savo buvimu gali kelti susierzinimą, o trečių kompanijoje galima pasijusti kažkaip nejaukiai, ir net iškart nesuprasi, kas jų elgesyje kelia nerimą.

 Jaudintis nereikia, su jumis viskas tvarkoje – tiesiog jūs atrodote šiek tiek grėsmingai.<br> 123rf nuotr.
 Jaudintis nereikia, su jumis viskas tvarkoje – tiesiog jūs atrodote šiek tiek grėsmingai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 20, 2020, 1:21 PM

Žinoma, viskas susiję su žmogaus charakterio ypatybėmis ir jo emocine būkle. Įrodyta, kad emocijos, kaip ir virusai, labai užkrečiamos, todėl ir kyla visi šie jausmai.

Jeigu jūs esate iš tų žmonių, kurių elgesys kelia įtampą, ir patys ne visada suprantate, kodėl kai kurie žmonės taip susijaudina jūsų akivaizdoje, galbūt kartais galvojate, kad su jumis kažkas ne taip – tuomet greičiausiai priklausote vienam iš šių keturių Zodiako ženklų.

Jaudintis nereikia, su jumis viskas tvarkoje – tiesiog jūs atrodote šiek tiek grėsmingai.

Jautis

Gali kilti pagrįstas klausimas – kokią grėsmę gali kelti šis romantikas? Bet viskas ne taip paprasta. Jeigu Jautis yra jums artimas, jūs žinote, kad širdies gilumoje jis sentimentalus, jo širdis švelni ir pažeidžiama, ir pačių artimiausių žmonių rate jis toks trapus ir pažeidžiamas.

Bet jis pats nori, kad šis faktas būtų paslėptas nuo išorinio pasaulio, ir kartais gali tyčia užsidėti grubaus žmogaus kaukę, o tai aplinkiniams kelia įtampa ir net gąsdina.

Įdomiausia šiuo atveju tai, kad Jautis labai gerai supranta, kaip neigiamai į jo elgesį gali reaguoti aplinkiniai, bet tai jam patinka, nes taip jis jaučiasi užtikrinčiau, net kažkoks autoritetingesnis.

Skorpionas

Su šiuo ženklu viskas aišku, jo gyvenimas visuomet kupinas daugybės itin sudėtingų ir rimtų emocijų. Skorpionas geba jausti tokius gilius ir sukrečiančius jausmus, kad vienintelė išeitis jam – būti labai stipriam.

Jis niekada neatvers savo širdies menkai pažįstamiems žmonėms, jam net patinka susikurti paslaptingą įvaizdį, kad būtų mįsle aplinkiniams.

Skorpionas galvoja ir veikia strategiškai, todėl tokia paslaptinga, kartais net piktoka veido išraiška – viso labo kaukė, kuri jam reikalinga, kad apgalvotų kitą savo žingsnį. Negalima sakyti, kad toks elgesys, tokios emocijos jam pačiam kenkia, jis net neteikia reikšmės tam, kaip aplinkiniai į jį reaguoja.

Ožiaragis

Ožiaragis visada atrodo kaip piktas bosas. Ir iš tiesų šis personažas neretai užima autoritetingas pareigas ir žino, kad turi elgtis atitinkamai, jeigu nori išsilaikyti šioje pozicijoje. Aistra, su kuria jis siekia savo tikslų, jo rimtas požiūris į viską, ką daro, yra jo gyvenimo kredo.

Tiesa, Ožiaragis toks ir buityje, kur niekas neskirsti į vadovus ir pavaldinius, bet jis ir ten randa sau pjedestalą.

Žinoma, jeigu jis bus su visais geras, vargu ar kas nors žiūrės į tai rimtai. Jis mažiausiai trokšta būti numestas nuo užimamo pjedestalo, todėl negali tiesiog šiaip leisti sau atsipalaiduoti.

Vandenis

Vandenis garsėja savo šaltu ir šiek tiek išlaikančiu distanciją elgesiu, kuris jam padeda kontroliuoti savo emocijas. Jo ekscentriško elgesio jokiu būdu nepavadinsi draugiškumu, o jo unikalus charakteris dažnai kelia grėsmę kitiems, kuriuos jis pats laiko minia.

Nors jis moka būti itin komunikabilus ir charizmatiškas, jis visų pirma nori būti nepriklausomas ir pasiekti sėkmės vien tik dėl savo savybių ir talentų.

Jo noras gyventi savame pasaulyje gali turėti įtakos jo elgesiui, ir jis dažnai atrodo nutolęs ir nedėmesingas, ir žmogui jo kompanijoje bus nejauku. Tik tie, kurie gerai pažįsta Vandenį, nekreips dėmesio į jo egocentrizmą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.