5 labiausiai vyrų geidžiamos moterys pagal Zodiako ženklą

Tai moterys, prie kurių vyrai limpa lyg musės prie medaus. Jos sugebės susukti galvą bet kuriam iš jų. Sužinokite, kurių Zodiako ženklų atstovės pasižymi ypatingu žavesiu.

 Sužinokite, kurių Zodiako ženklų atstovės pasižymi ypatingu žavesiu.<br> 123rf nuotr.
 Sužinokite, kurių Zodiako ženklų atstovės pasižymi ypatingu žavesiu.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 23, 2020, 2:47 PM

Avinas

Ši aistringa ir temperamentinga flirto meistrė nuo pirmų sekundžių sužavi pašnekovus savo atvirumu, o taip pat šypsena ir neišsenkančia kunkuliuojančia energija. Iš tiesų vyrams Avino ženklo moteris – lyg raudonas skuduras jaučiui. Jos gundančio temperamento neįmanoma nepastebėti. Ir ką ten pastebėti, jeigu moteris Avinas dažnai pati atvirai kalba apie savo norus ir ketinimus. Be to, ši karšta moteris moka gundyti ir visada su malonumu demonstruoja savo įgūdžius partneriui.

Dvyniai

Kaip rodo praktika, vyrai dažnai jaučia padidintą trauką moterims Dvyniams. Ir tai nestebina. Dar daugiau, šioms charizmatiškoms intelektualėms nieko nereiškia kiekvieną dieną įsijausti į naujus vaidmenis, keliant atvirą savo partnerio susidomėjimą. Ir nors šio ženklo atstovės nepasižymi stipriu temperamentu, ugnelės jų akyse ir aistra nežinomybei daro jas labai įdomias priešingai lyčiai.

Liūtas

Karštos, aistringos, efektingos ir žavios Liūto ženklo moterys pasirengusios daug kam, kad pasijustų trokštamos ir mylimos priešingos lyties atstovų. Ne, jos ne iš tų, kurios vaikosi gerbėjų kiekybės. Tiesiog jų didenybėms visada malonu jausti susižavėjusių ir įsimylėjusių gerbėjų žvilgsnius. Beje, ne paslaptis, kad jos iki ausų įsimylėjusios save, o vyrus tokios damos itin domina.

Svarstyklės

Svarstyklių žavesys ne toks rėkiantis, kaip Liūtų ir Avinų. Bet dėl savo talento sužavėti vyrus maloniais komplimentais ir susižavėjimo kupinais pagyrimais jos įsigudrina už savęs surikiuoti gerbėjų minias. Ši žavi koketė neįkyri ir santūri, bet tuo pat metu puiki vyrų gundytoja. Be to, seksuali moteris Svarstyklės retai vargina vyrus ilgais asistavimais ir laukimais. Ji žino, kaip rasti priėjimą prie bet kokio temperamento vyrų.

Skorpionas

Ši nepasotinama, ryjanti vien savo žvilgsniu lemtinga vyrų širdžių ir minčių grobikė nuginkluoja visus, kam teko atsidurti netoliese. Be to, ji romantiška ir tuo pačiu karšta. Su ja neteks nuobodžiauti, nes ji visada palaikys bet kokius savo partnerio eksperimentus. O maloniausia tai, kad ji moka atspėti šalia esančio žmogaus norus. Tad nekeista, kad moterys Skorpionai lyderiauja pačių žavingiausių Zodiako ženklų reitinguose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?