Orakulo kortomis buriantis mentalistas pateikė 2021 m. prognozes visiems Zodiako ženklams

2021-aisiais galime pradėti kurti daugybę dalykų arba po šapelį surinkti iš naujo tai, kas išsibarstė pernai. Šie metai visiems Zodiako ženklams pranašauja laimę, tik reikia suskubti ją pagauti. Remdamasis ne vien astrologija, bet ir orakulo kortomis tokias prognozes paskelbė iliuzionistas ir mentalistas Nikolajus Jegorovas (33 m.), geriau žinomas Nicholo Kino slapyvardžiu.

Orakulo kortoms išskirtinius piešinius sukūrė mentalisto N.Jegorovo žmona Raimonda.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Orakulo kortoms išskirtinius piešinius sukūrė mentalisto N.Jegorovo žmona Raimonda.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Orakulo kortoms išskirtinius piešinius sukūrė mentalisto N.Jegorovo žmona Raimonda.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Orakulo kortoms išskirtinius piešinius sukūrė mentalisto N.Jegorovo žmona Raimonda.<br> Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2021-01-16 11:34

Lietuvos, Ukrainos ir Didžiosios Britanijos televizijos projektuose bei teatro scenoje išgarsėjęs Nicholas Kinas neseniai sukūrė gyvenimo verpetuose padedančias susigaudyti orakulo kortas „Dangus ir pragaras“.

Jos tapo kelrodėmis žvaigždėmis Kaune gyvenančiam mentalistui sudaryti 2021 metų horoskopą visiems Zodiako ženklams.

„29 kortų malka neskirta lošti. Į šias kortas galima pažiūrėti ir žaismingai, ir rimtai, ieškant sprendimo būdų kalbant apie meilę, karjerą, sveikatą, išsilavinimą, svajones, siekius, keliones“, – patikino mentalistas.

Kortos, kurioms pagal reikšmę išskirtinius piešinius sukūrė mentalisto žmona interjero dizainerė ir menininkė Raimonda (36 m.), esą leidžia geriau pažinti save, susigaudyti, kas vyksta gyvenime, konkrečioje situacijoje, pažvelgti į ateitį.

Sudarydamas šių metų horoskopą Nicholas Kinas daugiausia rėmėsi paties sukurtomis kortomis. Žinoma, neapsiėjo be to, ką kiekvienam iš Zodiako ženklų rodo planetų išsidėstymas.

Prieš keletą metų televizijos laidose „Didysis magijos šou“ ir „Lietuvos talentai“ (TV3) sužibėjęs Nicholas Kinas publiką yra stebinęs eidamas per ugnį, lankstydamas metalinius šaukštus ir šakutes, rydamas vinis, rodydamas įvairius triukus su kortomis ir monetomis.

Ne kartą tarptautinių iliuzijos ir magijos konkursų nugalėtoju tapęs kaunietis prieš kelerius metus pasiekė du Lietuvos rekordus.

Akis užsilipdęs karštu vašku, užsidėjęs metalinius akinius ir juodo audinio maišą ant galvos žiūrovų akivaizdoje jis sėdo į gokartą ir įveikė tris trasos ratus – 230 metrų. Antrąkart Lietuvos rekordininku jis tapo per eksperimentą „Sustingęs laike“ – ant specialiai virš didžiulio akvariumo pastatytos 12 metrų aukščio konstrukcijos išstovėjo 12 valandų.

Šiuo metu Nicholas Kinas Lietuvos televizijose pasirodo retai, iki pandemijos daugiausia dirbo užsienyje. Praėjusį sezoną jis įveikė kelis populiarios laidos „Britanijos talentai“ etapus ir rengėsi kitiems filmavimams, bet jie įstrigo dėl pasaulinės pandemijos.

Siūlome Nicholo Kino sudarytą horoskopą 2021 metams.

Avinas (03 21–04 20)

Daug nuveikti, išspręsti nemažai ginčytinų klausimų galite pirmoje metų pusėje. Jeigu norite pakeisti darbą ar gauti aukštesnes pareigas, galite tikėtis sėkmės. Be to, sulauksite įdomių pasiūlymų, užsakymų, projektų – svarbiausia mokėti išsirinkti geriausią. Kuo rimčiau žiūrėsite į savo darbą, netgi tuomet, kai nebūsite kontroliuojami, tuo greičiau tai atsilieps karjerai ir ateičiai. Pirmųjų rezultatų sulauksite jau rudenį. Labai intensyvus periodas – nuo liepos iki rugsėjo.

Jautis (04 21–05 21)

Pirma metų pusė – kūrybinga ir aktyvi. Praėjusių metų projektai vyks toliau. Tai puikus metas pradėti nuosavą verslą. Atsiskleis jūsų, kaip lyderio, savybės. Daugelį problemų išspręsite lengvai, o jūsų prigimtinis ryškumas leis atsidurti dėmesio centre. Antroje metų pusėje reikės kantrybės tvarkant reikalus, padedant partneriams ir dirbant dėl bendros sėkmės. Atidžiau pažvelkite į neišspręstas problemas ir senus ryšius. Nuo vasaros vidurio atkreipkite dėmesį į su nekilnojamuoju turtu susijusius reikalus.

Dvyniai (05 22–06 21)

Finansiniams reikalams vertėtų skirti pirmą metų pusę. Gegužė – sėkmingas periodas svarbiems darbams baigti. Jokiu būdu nesivelkite į intrigas. Vasaros pradžioje pasistenkite neatsipalaiduoti. Antra metų pusė pareikalaus susikaupimo, nors atrodys, kad jūsų emocionali prigimtis ir griežtas praktinis požiūris – tarsi du nesuderinami dalykai. Svarbu veikti siekiant konkretaus tikslo. Tai laikas, kai galėsite daryti tai, kas jums iš tikrųjų svarbu ir kas duos pelno.

Vėžys (06 22–07 22)

Ypač svarbi pirma metų pusė. Pasiseks realizuoti savo gebėjimus ir talentus, pademonstruoti lyderio ir artisto savybes. Galima pradėti didelius darbus, siekti sėkmės karjeroje. Tačiau neužmikite ant laurų: svarbu ne tik pasiekti rezultatus, bet ir sukurti tvirtą pamatą ateičiai. Šie metai suteiks impulsą 12 metų į priekį. Atsargesni turėtumėte būti gegužę. Antra metų pusė palanki finansine prasme, tačiau rugsėjį nerizikuokite investuodami.

Liūtas (07 23–08 23)

Pirmoje metų pusėje galite susižavėti didelių užmojų ir apimties darbais. Gali atsirasti visiškai naujų projektų, naujų veiklos krypčių, net galite pakeisti profesiją. Gali būti, kad teks pradėti galvoti apie savo padėties visuomenėje pagerinimą. Tinkamas metas įdomioms dalykinėms kelionėms ir komandiruotėms. Galite tikėtis įdomių pasiūlymų iš užsienio. Ypač daug dėmesio karjeros klausimams vertėtų skirti rudenį.

Mergelė (08 24–09 23)

Tai toli siekiančių planų ir įmantrių idėjų įgyvendinimo laikotarpis. Daugelį sumanymų jau galite pradėti. Žvaigždės jums itin palankios. Sugebėsite užkariauti naujas erdves. Tinkamas metas užmegzti ryšius su užsienio kolegomis, todėl drąsiai leiskitės į tolimas keliones. Šiek tiek sulėtinti tempą galėsite pavasario pabaigoje. Rudenį ateina svarbus momentas darbe, kai sutelkę pastangas sugebėsite pakilti karjeros laiptais. Lapkritį nevertėtų atsipalaiduoti, o gruodį būkite atsargesni su pinigais.

Svarstyklės (09 24–10 23)

Metų pradžia – pasirengimo žygiams laikotarpis. Įvertinkite turimus išteklius, pradėkite planuoti esmines operacijas ir rinktis pagrindinio smūgio kryptį, tačiau pasistenkite neprašauti pro šalį. Jums dažnai ir nepelnytai priekaištaujama, kad per medžius nematote miško. Šiais metais parodysite, kas iš tiesų mato, o kas – ne. Nuo vasaros pradžios iki metų pabaigos nesustodami judėsite į priekį ir pasieksite labai daug. Sėkmė laukia ir naujuose, ir seniai pradėtuose darbuose, kurie pagaliau pradės duoti pelno.

Skorpionas (10 24–11 22)

Metų pradžia gera, bet vasaris – problemiškas. Galimi konfliktai darbe, finansinės problemos, kurių nepasiseks sutvarkyti taip, kaip norėtųsi. Žiemą geriau nesiskolinkite didelių sumų, todėl naujo automobilio pirkimą verčiau atidėkite. Gegužę galite planuoti trumpas atostogas. Vasarą gali tekti dalyvauti keliuose dideliuose projektuose, kurie baigsis tik spalį. Per šį laikotarpį turėsite progos pademonstruoti dalykinius sugebėjimus ir pelnyti kolegų pripažinimą.

Šaulys (11 23–12 22)

Esate vienintelis ženklas, kuriam šie metai žada daugybę gerbėjų. Tačiau koją pakiš jūsų išrankumas. Kovą galite sutikti antrąją pusę, su kuria susiklostys rimti santykiai. Taktiškumas ir švelnumas jūsų romanui suteiks džiaugsmo. Visą vasarą ir rudenį praleisite kartu, tačiau jūsų pastangos sudėlioti visus taškus ant i gali privesti prie išsiskyrimo. Todėl svarbiausia – kantrybė, o būgštavimai ir nuoskaudos praeis savaime.

Ožiaragis (12 23–01 20)

Jūsų didelis aktyvumas ir gebėjimas gauti tai, ko norite, pasieks viršūnę. Turite galimybių siekti karjeros aukštumų. Žinoma, neapsieisite be problemų, bet tai suteiks naujų impulsų. Palankių finansinių galimybių gali atsirasti jau vasarį. Gegužę neverta per daug reikalauti iš partnerio, pasistenkite vengti konfliktų, pamėginkite senas problemas išspręsti ramiai. Vasarą ir rudens pradžioje pasistenkite pasinaudoti savo kūrybinėmis ir dalykinėmis savybėmis. Lapkritį visą dėmesį teks sutelkti į darbą.

Vandenis (01 21–02 19)

Vasaris jūsų gyvenime puikiai atkartos sausį: pašėlęs tempas, verslo reikalai, įtemptos derybos. Kovą teks prisiimti papildomų pareigų, bet jūsų kompetencija neliks nepastebėta. Balandis ir gegužė – permainų kupini mėnesiai, tačiau surasti kelias savaites atostogų būtina. Birželį galite būti paaukštinti. Žinoma, naujas darbas pareikalaus daugiau jėgų ir atsakomybės. Antra spalio pusė ir lapkritis bus rezultatų apibendrinimo ir naujų idėjų strategavimo metas.

Žuvys (02 20–03 20)

Šiemet būsite dėmesio centre. Jūsų sėkmė bus akivaizdi, net jei ir nedėsite daug pastangų. Tinkamai pasirinkę verslo partnerius galite daug pasiekti. Užsimezgę verslo ryšiai gali tapti lemtingi ateičiai. Pirma metų pusė bus produktyvi kūrybingoms asmenybėms: darbas, be materialinio atlygio, suteiks ir pasitenkinimo. Svarbiais veiksniais taps visų reikalų estetinė pusė ir gebėjimas rasti bendrą kalbą su aplinkiniais. Pademonstruoti kantrybę ir atsiduoti darbui turėsite pavasario pabaigoje ir rudens viduryje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.