Lemtingos vietos pagal Zodiako ženklą: kur sutiksite savo meilę?

Valentinas ėjo ir praėjo, o jūs taip ir nesutikote savo meilės? Nenusiminkite. Astrologai patars, kokioje vietoje labiausiai tikėtina sutikti savo meilę kiekvienam Zodiako ženklui. Tiesa, kai kuriems ženklams teks luktelėti, kol pasibaigs karantinas...

  Astrologai patars, kokioje vietoje labiausiai tikėtina sutikti savo meilę kiekvienam Zodiako ženklui.<br> 123rf nuotr.
  Astrologai patars, kokioje vietoje labiausiai tikėtina sutikti savo meilę kiekvienam Zodiako ženklui.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2021, 11:52 AM

Avinas

Avinai – aktyvūs ir bendraujantys žmonės, todėl sutikti išrinktąjį ar išrinktąją gali ten, kur daug žmonių: naktinis klubas, draugų gimtadienio vakarėlis ar kitos linksmybės.

Jautis

Jaučiai niekada nenusileidžia iki trumpalaikių susitikimų. Todėl naktiniai klubai – ne pati geriausia vieta susipažinti, o štai parkas ar jauki kavinukė visai tinka naujoms pažintims.

Dvyniai

Tai impulsyvūs ir energingi žmonės, todėl geriausia susipažinti užsiimant aktyviu poilsiu. Čia jūs sutiksite dvasiškai artimų žmonių, tarp kurių bus ir jūsų antroji pusė.

Vėžys

Vėžiai gali susipažinti bet kur. Bet tai naminis ženklas, kuris mėgsta pasisėdėjimus namuose, o ne gausius susibūrimus, todėl labai didelė pažinties internetu tikimybė.

Liūtas

Savo likimą Liūtas gali sutikti bet kur. Palankiausios vietos pažintims – viskas, kas susiję su gamtos tema: parkas, skveras, zoologijos sodas, gyvūnų paroda ar net kiemas, kuriame vedžiojate savo šunį.

Mergelė

Mergelės dažniausiai susipažįsta vietose, susijusiose su profesine veikla. Klubai ir vakarėliai netinka pažintims šiam Zodiako ženklui.

Svarstyklės

Svarstyklės labai mėgsta naujas emocijas. Todėl antrosios pusės reikia ieškoti kelionėse arba vietose, kurios susijusios su judėjimu.

Skorpionas

Jeigu Skorpionas turi hobį, jam reikia ieškoti antrosios pusės vietoje, kuri susijusi su jo pomėgiu. Tai gali būti sporto salė, koncertas ar būrelis.

Šaulys

Geriausia vieta pažintims – viskas, kas susiję su azartu. Įprastoje aplinkoje jums bus sunku surasti bendraminčių.

Ožiaragis

Ožiaragiai savo likimą gali sutikti visur. Tai gali būti pati įprasčiausia vieta, pavyzdžiui, parduotuvė, į kurią kasdien einate nusipirkti duonos.

Vandenis

Daugeliu atvejų Vandeniai – kūrybos žmonės. Todėl ieškoti sau skirtojo reikia tokiuose renginiuose, kaip parodos, galerijos, prezentacijos.

Žuvys

Jautrios Žuvys mėgsta tylias ir ramias vietas, kur galima pasišalinti ir pasvajoti. Todėl kavinė, parkas ar biblioteka – pačios tinkamiausios vietos meilės paieškoms.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.