Zodiako ženklų grožis: nuo gražiausių iki negražiausių

Kaip manote, kuris Zodiako ženklas gali būti laikomas pačiu gražiausiu? Astrologai žino atsakymą ir netgi gali pateikti jų visų grožio reitingą.

 Kaip manote, kuris Zodiako ženklas gali būti laikomas pačiu gražiausiu?<br> 123rf nuotr.
 Kaip manote, kuris Zodiako ženklas gali būti laikomas pačiu gražiausiu?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-02-24 11:37

Svarstyklės – 1 vieta

Svarstyklės – jeigu ne pats gražiausias Zodiako ženklas, tai tikrai labiausiai prisižiūrėjęs. Šis žmogus turi subtilų skonį ir stengiasi atrodyti elegantiškai bet kokioje situacijoje. Vyras tai ar moteris – neturi reikšmės. Šio ženklo atstovai visada įdomiai apsirengę, ir net jeigu jų garderobas gana kuklus, jie randa būdų suderinti drabužius taip, kad kiekvieną dieną atrodytų skirtingai.

Šio ženklo moterys moka naudotis kosmetika ir pasirenka labiausiai tinkančią šukuoseną. Vyrai Svarstyklės neišeina į gatvę su atžėlusia barzda (suprantama, jeigu veido augmenija nėra jų įvaizdžio dalis) ir mėgsta gerus kvepalus. Apskritai, Svarstyklės stengiasi, kaip gali. Todėl nusipelno pirmosios vietos.

Dvyniai – 2 vieta

Dvyniai įsigudrinai patraukliai atrodyti su bet kokiais drabužiais. Net jų pirties chalatas parinktas su fantazija, jau nekalbant apie kasdienius apdarus. Be to, šio ženklo žmonės dažnai keičia įvaizdį, dėl to sulaukia dar didesnio priešingos lyties susidomėjimo.

Dar vienas ne mažiau svarbus aspektas yra jų nuotaika. Dvyniai beveik visada nusiteikę pozityviai, o šypsena, kaip žinia, puošia daug labiau, nei juvelyriniai dirbiniai ir brangiausi firminiai daiktai. Jie neprisižiūri taip kruopščiai, kaip Svarstyklės, bet vis tiek daugeliui patinka. Žavesys ir įgimtas stiliaus pojūtis daro savo, todėl Dvynius galima drąsiai vadinti vienu pačių gražiausių Zodiako ženklų.

Žuvys – 3 vieta

Žuvų patrauklumą paprastai sudaro jų elgesio maniera, gestai ir bendravimo stilius. Kalbant konkrečiai apie išvaizdą, dauguma šio ženklo atstovų atrodo labai mieli. Veido bruožai Žuvų atveju neturi jokios reikšmės. Žuvys moka būti malonios ir palenkti į save priešingos lyties atstovus.

Jų svarbiausias koziris – žvilgsnis, kuriuo jos tarsi užhipnotizuoja tuos, kuriems nori patikti. Tai aiškinama tuo, kad Žuvys emocingos ir jautrios. Beje, jeigu noro padaryti kam nors įspūdį jos neturės, tai atrodys paprastai. Žuvys nešvaisto savo kerų veltui, ir teisingai daro.

Skorpionas – 4 vieta

Dėl to, kad patiktų kitiems, Skorpionas nieko nedaro. Pasakyti, kad jis gražus iš prigimties, mes taip pat negalime, bet esmė ne ta. Šio ženklo žmonės energetiškai stiprūs, ir todėl kaip magnetas traukia priešingos lyties atstovų žvilgsnius.

Dėl tos pačios priežasties Skorpionas laikomas pačiu seksualiausiu Zodiako ženklu, nors apkaltinti jo paleistuvyste ar atvirų drabužių pomėgiu taip pat negalima. Čia kaltas įgimtas patrauklumas, o kalbant apie grožį – tai tik skonio reikalas.

Liūtas – 5 vieta

Liūtas labai stengiasi būti gražus, bet patikti jis labiau nori ne tiek priešingos lyties atstovams, kiek sau. Jis mėgsta ryškius drabužius, pabrėžiančius jo figūros privalumus, juvelyrinius dirbinius (čia kalbama ir apie šio ženklo vyrus), brangius kvepalus ir stilingus aksesuarus.

Veidą ir figūrą jis taip pat kruopščiai prižiūri, bet reikia pažymėti, kad kai kurie Liūtai perlenkia lazdą, susižavėję plastine chirurgija ir kitomis rizikingomis procedūromis. Tačiau šio ženklo atstovai myli patys save, o nuo savivertės daug kas priklauso. Priešingos lyties atstovai Liūtą laiko gražiu dėl charizmos ir mokėjimo save prižiūrėti.

Avinas – 6 vieta

Avinas atrodo ryškiai, bet patraukia paprastai ne išvaizda. Nuo jo juntama charakterio jėga ir kilnumas. Šio ženklo žmonės nekenčia melo, ir šis atvirumas, kartais besiribojantis su betarpiškumu, labai patinka aplinkiniams žmonėms.

Šio ženklo žmogus sukuria gero ir patikimo žmogaus įspūdį, o jo išreikštas temperamentas suteikia jam ypatingo pikantiškumo. Ar galima jį pavadinti pačiu gražiausiu Zodiako ženklu, mes nežinome, bet Avinas vienareikšmiškai patrauklus ir užburiantis.

Vandenis – 7 vieta

Vandenio grožis – gurmanams. Kalbant apie šio ženklo moterį, tai tam tikras Sniego karalienės analogas: graži, šalta ir neprieinama. Kodėl šalta? Todėl, kad moteris Vandenis daug neleidžia savo gerbėjams, ji nemoka flirtuoti, bet reikalas tas, kad jai to ir nereikia. Vyrai ir taip atkreipia į ją dėmesį, ir kartais ji nežino, ką su tuo dėmesiu jai daryti.

Vyras Vandenis stengiasi būti malonus ir patrauklus, bet turi saiko pojūtį. Šis žmogus žavus iš prigimties, bet ne visada tuo naudojasi. Apskritai jis nesikoncentruoja į savo išvaizdą ir tenkinasi įgimtais duomenimis. Moterims, kurioms patinka paprasti vyrai, neturintys įpročio tupinėti aplink veidrodį, Vandenis pasirodys labai įdomus dėl savo natūralumo.

Mergelė – 8 vieta

Mergelė stengiasi būti graži. Jos įvaizdis visada kruopščiai apgalvotas, bet ji nemėgsta pernelyg sudėtingų įvaizdžio detalių. Jeigu Mergelė turi galimybę drabužiais pabrėžti savo figūros privalumus, ji gali specialiai tuo nepasinaudoti, kad neatrodytų iššaukiančiai.

Mergelės grožis – jos tvarkingumas. Šio ženklo žmonės prižiūri nagus, plaukus, odos būklė ir figūrą. Apskritai Mergelė gali būti iš koto verčianti gražuolė (ar gražuolis), bet jos grožį reikia įžiūrėti. Jis į akis nekrenta.

Vėžys – 9 vieta

Vėžys – nuotaikos žmogus. Jam būna laikotarpių, kai jis labai rūpinasi savo išvaizda, o būna ir tokių, kai jis užmiršta, kur apskritai jo bute yra veidrodis. Vienintelis dalykas, kurį apie jį galima tiksliai pasakyti – jis yra švaruolis.

Vėžys niekada neišeis į gatvę nešvariais plaukais ar šviežiai neišskalbtais drabužiais. O štai nelygintus marškinius apsivilkti jis gali. Apskritai, išvadas apie jo grožį darykite patys.

Ožiaragis – 10 vieta

Ožiaragis siekia ne grožio, o prestižo. Jam svarbiau ne tai, kokios būklės jo veidas, o brangūs drabužiai, aksesuarai ir papuošalai. Ožiaragiui patinka atrodyti sėkmingam, o patrauklus jis ar ne – vargu ar susimąstys.

Apskritai, ne viskas taip blogai. Šio ženklo žmogus pats save vertina labai aukštai, o savivertės reikšmė žinoma visiems. Jis patinka pats sau, todėl įdomus ir aplinkiniams.

Jautis – 11 vieta

Jautis mažai dėmesio skiria savo išvaizdai. Apie drabužius ir aksesuarus galima pasakyti tą patį. Rinkdamasis garderobą jis labiau domisi, ar jam bus patogu tai nešioti, ir būtinai atkreipia dėmesį į medžiagos kokybę.

Apskritai jis stengiasi dėl savo komforto, o ne dėl aplinkinių žmonių akių. Be to, Jautis nemėgsta keisti išvaizdos – jo įvaizdis paprastai stabilus. Žinoma, iš prigimties jis gali būti labai gražus, bet jo grožis bėgant laikui tampa įprastas.

Šaulys – 12 vieta

Šaulys iš prigimties gali būti labai gražus, bet ačiū už tai nepasakys nei likimui, nei mamai su tėčiu. Jam tiesiog vis vien. Šaulys – toks žmogus, kurio savivertė visiškai nepriklauso nuo išvaizdos, ir tai matosi.

Tiesa, šio ženklo merginos kartais turi problemų su skoniu, todėl joms naudinga domėtis mada ir lankytis grožio salonuose. Visais kitais atžvilgiais šis ženklas labai patrauklus savo ryškumu ir charizma. Ir svarbiausia: Šaulius mėgsta ne dėl išvaizdos, o dėl jų būdo, todėl net jeigu jiems netinka jų šukuosenos, o drabužiai – šiaip sau, tai neatims jų įgimto žavesio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją