Reitingas: patys pavojingiausi Zodiako ženklai

Astrologai sudarė Zodiako ženklų reitingą pagal jų pavojingumą. Sužinokite, kurie ženklai yra patys pavojingiausi, o kurie visiškai nepavojingi. Kurioje vietoje pagal pavojingumą esate jūs?

 Kurioje vietoje pagal pavojingumą esate jūs?<br> 123rf nuotr.
 Kurioje vietoje pagal pavojingumą esate jūs?<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 1, 2021, 4:03 PM

Ožiaragis – 1 vieta

Ožiaragis pavojingas tuo, kad niekas niekada nežino, ką jis sugalvojo. Viešumoje šis žmogus ramus, net jeigu kas nors tyčia jį provokuoja, bet tai nereiškia, kad tai, kas vyksta, jo neužgauna. Pirmasis jo pavojingumo aspektas yra kerštingumas, bet yra ir antrasis. Ožiaragis, kaip ir Skorpionas, šalina kliūtis nuo savo kelio visais įmanomais būdais. Šiuo atveju jis sąmoningai nesiekia pažeisti kieno nors interesus, bet sutinka, kad taip gali nutikti.

Skorpionas – 2 vieta

Skorpionas pavojingas tiems, kas atsidurs jo kelyje į tikslą. Ir jam nesvarbu, ar tas žmogus specialiai jam trukdo, ar taip tiesiog sutampa aplinkybės. Yra kliūtis? Reiškia, reikia ją likviduoti. Apskritai jam geriau netrukdyti.

Avinas – 3 vieta

Kai Avinas sąmoningai kam nors kenkia, jis visada mano, kad vykdo teisingumą. Ar taip yra iš tiesų, priklauso nuo situacijos, bet tai ne taip svarbu. Reikalas tas, kad įpykęs Avinas realiai gali būti labai pavojingas. Vienintelis jo elgesio pliusas yra tas, kad Avinas bent jau veikia atvirai, bet, teisybę sakant, mažai kam nuo to lengviau.

Vėžys – 4 vieta

Vėžys gali būti pavojingas tuo atveju, jeigu jį smarkiai užgauna. Eilinė situacija iš kasdienio gyvenimo vargu ar gali užgauti jo jausmus. Taip pat jį mažai jaudina svetimi žmonės – jis iš jų nelaukia stebuklų, todėl jų poelgių neima giliai į širdį. Įžeisti Vėžį gali tik tas, kuriuo jis tikėjo ir kurį laikė artimu žmogumi. „Nėra baisesnių priešų, nei įžeisti draugai“, – šis posakis galėtų būti apie Vėžį. Kaip gali išsilieti jo užslėpta nuoskauda, verčiau netikrinti.

Šaulys – 5 vieta

Šaulys gali būti pavojingas tada, kai įpykęs. Tas pats galioja ir Liūtui, bet čia kita situacija. Jeigu Liūto galima pasistengti nepykdyti, ir tai suveikia, tai emocinės Šaulio būsenos negali valdyti niekas. Ką jis gali padaryti supykęs? Jeigu norite, galite tikrinti, bet mes verčiau susilaikysime.

Svarstyklės – 6 vieta

Svarstyklės ir pavojingos, ir nepavojingos tuo pat metu, todėl šiame reitinge yra apie vidurį. Pagrindinis jų charakterio minusas – polinkis abejoti priimant bet kokį sprendimą. Nusp4ti j7 veiksmų negali ne tik kiti žmonės, bet ir jos pačios, ir būtent čia slypi jų pavojingumas. O pliusas tas, kad rimtai pakenkti kitam žmogui jos vargu ar gali, nes visuomet galvoja apie pasekmes. Svarstyklėms nereikalingos papildomos problemos, todėl jos stengiasi neįgyti rimtų priešų.

Mergelė – 7 vieta

Rami ir nuosekli Mergelė nekelia pavojaus tiems, kas netrukdo jai gyventi. Bet jeigu jums teko tapti jos priešininku, bus karšta. Darydama tvarką Mergelė pasitelkia visas jėgas, bet daro tai ramiai – jos savitvarda pavydėtina. Ir visgi Mergelė – ne pats pavojingiausias Zodiako ženklas. Kodėl? Nes savo ketinimų ji neslepia, vadinasi, visada palieka šansą taikioms deryboms.

Liūtas – 8 vieta

Pats savaime Liūtas nepavojingas – iki tokios būsenos jį reikia privesti. Kol šis žmogus gali kontroliuoti savo emocijas, nieko baisaus nenutiks, bet kai tik jis praras savitvardą, jam geriau nesipainioti. Beje, pavojingas jis gali būti tik pykčio būsenoje, iki kurios jo galima ir neprivesti. Bet jeigu privedėte – bėkite. Kai tik Liūtas atvės, su juo vėl bus galima derėtis.

Žuvys – 9 vieta

Pačios savaime Žuvys gana taikios, bet visgi jos būna labai nenuspėjamos. Jų išpuoliai ne visada teisingi. Šio ženklo žmonės pyksta ne dėl konkrečių kitų veiksmų, o dėl to, kad jie nepateisino jų lūkesčių. Išeina, kad kitas žmogus gali net nežinoti, kad Žuvys jam turi pretenzijų, todėl nesitiki priešiškumo iš jų pusės. Reikia pažymėti, kad toliau santykių aiškinimosi paprastai nenueinama. Žuvys pačios savaime nepiktos ir nesugeba būti žiaurios kitų atžvilgiu, tad jos pavojingos tik savo nenuspėjamumu.

Jautis – 10 vieta

Jautis dažniausiai nesugeba būti pavojingas savo priešininkams. Jis gyvena savo gyvenimą ir galvoja ne apie tai, kaip kam nors pakenkti, o apie savo komfortą. Tačiau jeigu jis ilgai provokuojamas ar ciniškai apgaudinėjamas, šis taikus ženklas taip pat gali prarasti savitvardą. Kuo tai baigsis, priklauso nuo situacijos, bet tai bus ne žodžiai, o veiksmai. Greičiausiai Jautis pabandys atstatyti teisingumą teisėtu būdu ir savo ketinimų neslėps.

Dvyniai – 11 vieta

Dvyniai nemėgsta kapstytis senose nuoskaudose ir ieškoti būdų atkeršyti tam, kas su jais negražiai pasielgė – kaip ir Vandenis, ir visgi jie pavojingesni už Vandenį. Mat Dvyniai periodiškai atlieka poelgius, kurių jų planuose nebuvo. Jeigu jie nusprendė, kad kam nors atleido, tai nereiškia, kad pasitaikius progai jie nepagadins jam gyvenimo. Galbūt po to jie ir patys nustebs dėl savo veiksmų, bet darbas bus jau padarytas. Tačiau kalbama apie smulkmenas. Šio ženklo žmonės retai būna pikti.

Vandenis – 12 vieta

Vandenis yra pats nepavojingiausias Zodiako ženklas. Net jeigu jis labai pyksta, nemato reikalo švaistyti laiką kerštui ir teisingumo atstatymui. Kas nors pažeidė jo interesus? Na ir gerai. Tegul pats aiškinasi su savo sąžine, o Vandeniui reikia gyventi toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.