Laimingas skaičius pagal Zodiako ženklą: verta pasinaudoti jo galia

Pasirodo, kiekvienas Zodiako ženklas turi savo ypatingą laimingą skaičių. Jis tarsi nulemtas nuo gimimo ir lydi visą gyvenimą. Žinant tokius skaičius, galima jais pasinaudoti, pavyzdžiui, pasirenkant svarbių įvykių datas.

 Žinant tokius skaičius, galima jais pasinaudoti, pavyzdžiui, pasirenkant svarbių įvykių datas.<br> 123rf nuotr.
 Žinant tokius skaičius, galima jais pasinaudoti, pavyzdžiui, pasirenkant svarbių įvykių datas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 4, 2021, 2:25 PM

Skaičius 1 laimingas Žuvims ir Vandeniams. Jis suteikia jiems ryžto, pasitikėjimo savimi, išvaduoja nuo baimių, padeda formuoti ir ginti savo nuomonę.

Skaičius 2 globoja taikdarius, turinčius gerą širdį ir atjaučiančius. Tokie žmonės pagal Zodiako ženklą labai dažnai būna Jaučiai, Vėžiai ir Svarstyklės. Dvejetas padeda jiems pagerinti bendravimą su kitais, o tai – laimės ir sėkmės garantas. Leidžia atrasti įvairius talentus, būti geranoriškesniems ir komunikabilesniems, o tai palengvina tarpusavio supratimą.

Skaičius 3 tinka Dvyniams, Mergelėms, Ožiaragiams. Trejetas – kultinis skaičius daugelyje religijų. Jis įkūnija šventumą, tikėjimą ir kūrybą. Turėti tokį laimingą skaičių reiškia daug pasiekti įvairiose srityse, sulaukti sėkmės. Žmonės, globojami šio skaičiaus, pasižymi gera intuicija ir geba kūrybiškai mąstyti.

Skaičius 4 formuoja stiprias ir atsakingas asmenybes, pasirengusias ištiesti pagalbos ranką tiems, kam reikia. Savarankiški, ištikimi, pastabūs, atkaklūs Avino, Jaučio, Dvynių, Vėžio ir Skorpiono ženklų atstovai visada užsiima saviugda ir pasiekia svarbių rezultatų globojami savo skaičiaus. Taip pat ketvertas padeda kurti tvirtus romantinius santykius.

Skaičius 5 idealus Vėžiams ir Skorpionams. Šis skaičius padeda pažinti save ir ieškoti stabilumo. Ryžtingiems ir sau pakankamiems žmonėms galima iš penketo tikėtis sėkmės. O pernelyg minkšto būdo asmenybės, kreipdamiesi į jį pagalbos, gali pritraukti sau nelaimes.

Skaičius 6 geras Jaučiams, Svarstyklėms ir Žuvims. Tai amžinai jaunos sielos, ilgaamžiškumo, žavesio ir charizmos simbolis. Šešetas padeda lengvai pasiekti aukštą socialinį statusą, užmegzti naudingus ir įvairius ryšius, išpešti naudos iš pačių nemaloniausių situacijų. Globojant šešetui galima įdomiai keliauti ir kurti aplink save komfortą, padėti kitiems ir būti maloniam.

Skaičius 7 laimingas Avinams, Mergelėms, Ožiaragiams ir Žuvims. Kūrybiškumas, intuicija, analitiniai gebėjimai, subtilus suvokimas – tai sėkmės raktais tiems, kuriuos globoja septynetas. Jis leidžia generuoti naujas idėjas, atveria erdves fantazijos skrydžiui ir nuotykiams, moko ramiai žiūrėti į pinigus ir protingai juos leisti.

Skaičius 8 gerą lemia Vėžiams, Liūtams, Šauliams ir Ožiaragiams. Šis skaičius turi aukštą energetinį potencialą. Savo globotiniams jis dovanoja atkaklumą, ryžtingumą, filosofinį mąstymą, praktiškumą, iniciatyvumą. Aštuonetas padeda greitai ir lengvai uždirbti, įgyti turtus, bet daro žmones tuščiagarbius.

Skaičius 9 padeda Avinams Liūtams, Svarstyklėms ir Skorpionams. Jis savyje vienija viską, kas būdinga mažesniems skaičiams, bet nukreipia jų poveikį tiek teigiama, tiek neigiama linkme priklausomai nuo situacijos. Tie, kuriuos globoja devynetas, turi galingą energetiką, išvystytą intuiciją, polinkį į empatiją, atkaklumą, ambicingumą. Jie geba realizuoti pačius aukščiausius tikslus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.