4 viliokės moterys pagal Zodiako ženklą

Moterys, turinčios tokią ypatybę, neretai pačios to nesuvokia. Dėl kažkokių priežasčių jos traukia vyrų dėmesį, ir tai neturi nieko bendra su vulgarumu. Viliokiškumas transliuojamas per elgesį ir manieras, išvaizda vaidina antraeilį vaidmenį. Tačiau vyrai pabrėžia, kad tokia moteris visada seksuali, net jeigu jos tipažas neatitinka grožio etalonų.

 Viliokiškumas transliuojamas per elgesį ir manieras, išvaizda vaidina antraeilį vaidmenį. <br> 123rf nuotr.
 Viliokiškumas transliuojamas per elgesį ir manieras, išvaizda vaidina antraeilį vaidmenį. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2021, 11:02 AM

Šį reiškinį bando paaiškinti astrologija. Tik keleto Zodiako ženklų atstovės turi gebėjimą būti besąlygiškai patrauklios.

Svarstyklės

Moterys Svarstyklės verčia vyrus eiti iš proto. Didžiausia jų paslaptis ta, kad jos spinduliuoja vidinę šviesą ir neblokuoja savo seksualumo. Kartais joms net nieko nereikia daryti, kad įgytų atsidavusių gerbėjų.

Po šiuo ženklu gimusios moterys turi ir puikų humoro jausmą. Už šią dovaną Svarstyklės turi dėkoti jas globojančiai stichijai. Oro stichijos globotinės daugeliu atvejų tokios pat lengvos, pakylėtos ir kylančios aukštyn. Jos moka šmaikščiai juokauti, yra saikingai atsipalaidavusios ir linkusios bendrauti. Žinoma, vyrus patraukia toks atvirumas ir neįsipareigojimas.

Žuvys

Moteris, gimusias po Žuvų ženklu, be jokių abejonių galima pavadinti viliokėmis. Visų pirma, jos labai paslaptingos, moka tyčia užsileisti ant savęs paslapties šydą. Antra, joms būdingas tikras moteriškumas. Žuvims nereikia jokių patrauklumo pamokų ar tikrojo savo grožio atskleidimo praktikų. Jos intuityviai susikuria tokį elgesio modelį, kad vyrai patys jomis domėtųsi.

Galiausiai, Žuvys turi įgimtą magnetizmą, prilygstantį hipnotiniam poveikiui. Tokia savybė būdinga visiems žmonėms, globojamiems Vandens stichijos, bet šio ženklo atstovėse ji išreikšta stipriausiai.

Skorpionas

Apie Skorpionus pasakoma daug nemalonių žodžių dėl jų ypatingo būdo. Ir visgi reikia pripažinti, kad po šiuo ženklu gimusios moterys – viliojančios ir patrauklios asmenybės.

Skorpionų valdžios aplinkiniams fenomenas aiškinamas iš esmės jų asmenybės vientisumu. Paties nevienareikšmiškiausio ženklo atstovės išlieka savimi nepriklausomai nuo aplinkybių. Kaip jas beveiktų aplinka, jos visada išsaugo harmoniją tarp formos ir turinio. Visų, kas beviltiškai vaikosi madų, fone moterys Skorpionai vienareikšmiškai laimi.

Šaulys

Didžiausių gundytojų sąrašas nebūtų pilnas be žaižaruojančių Šaulių. Gyvenimo džiaugsmas, mokėjimas dovanoti teigiamas emocijas ir visą supančią aplinką pripildyti teigiamos energijos – tai gimusių po šiuo ženklu moterų sėkmės pagrindas.

Vyrai patys rodo iniciatyvą, kad suartėtų su atvira ir jiems suprantama moterimi. Tarp Šaulių ypatybių yra ir mokėjimas nepriekaištingai pasirinkti įvaizdį. Joms nepriimtinas atviras seksualumas, bet jos gali pabrėžti savo privalumus taip, kad priešingos lyties atstovai neliks abejingi jų išvaizdai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.