6 poros pagal Zodiako ženklą, idealiai derančios seksualiniu požiūriu

Seksualinis poros suderinamumas labai svarbus, nes nebūna laimingų santykių be fizinio ryšio. Seksualine trauka grįstas įsimylėjimas, iš kurio išauga ir pati meilė.

 Suderinamumas sekse pasiekiamas susiliejant skoniams ir potraukiams.<br> 123rf nuotr.
 Suderinamumas sekse pasiekiamas susiliejant skoniams ir potraukiams.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 27, 2021, 1:53 PM

Suderinamumas sekse pasiekiamas susiliejant skoniams ir potraukiams. Suprasti, ar patinkate vienas kitam šia prasme, nėra sunku, bet neretai žmonės klaidingai galvoja, kad jie puikiai dera tarpusavyje, nors ne viskas nuostabu.

Astrologai kiekvienam Zodiako ženklui nurodo tik vieną idealią porą ar bent jau labiausiai tinkančią.

Tiesa, dar vienas svarbus momentas – suderinamumas santykiuose. Jeigu jūs seksualiai vienas kitam geriausiai tinkate, tai nereiškia, kad jūsų meilė, šeima ir santuoka bus tokia pat ideali.

Avinas ir Skorpionas

Kalbant apie fizinį atitikimą, ši sąjunga bus itin produktyvi. Avinai labai mėgsta duoti, o Skorpionai – priimti. Šie žmonės puikiai leis laiką lovoje. Ypač tai liečia atvejus, kai vyras – Avinas, o moteris – Skorpionas, nors ir priešingu atveju tokiai porai bus gana įdomu vienas su kitu. Seksas bus audringas ir malonus, gana įmantrus ir labai įsimenantis. Jeigu tokia pora nori prabūti kartu kaip įmanoma ilgiau, teks ryžtis kompromisams. Ilgalaikė sąjunga įmanoma tuo atveju, jeigu meilė prasidėjo nuo draugystės.

Jautis ir Žuvys

Jaučiai turi daugybę charakterio bruožų, kuriais žavisi Žuvys. Šie abu ženklai mėgsta grožį, todėl seksas bus labai jausmingas ir romantiškas. Bet kuo greičiau žmonės tokioje poroje pereina nuo žodžių prie veiksmų, tuo labiau po to nusivilia. Geriausia šiek tiek palaukti, pakaitinti savo aistrą, o po to atsiduoti tai liepsnai. Smagu tai, kad Jaučių ir Žuvų suderinamumas ir apskritai neblogas. Seksui bus geriau, jeigu Žuvys bus moteris, o Jautis – vyras. O dėl šeimos gyvenimo kokybės ir santykių apskritai geresnis priešingas variantas. Šie žmonės kūrybiški, todėl jiems nebus sunku įnešti į seksą įvairovės. Didelis tokios sąjungos pliusas – panašūs prioritetai.

Dvyniai ir Svarstyklės

Šiems ženklams sekse nėra jokių draudimų. Jokio skirtumo, kuris iš jų vyras, kuris moteris. Tai seksualine prasme labai produktyvūs santykiai. Vienintelis trūkumas – silpnas dvasinis ryšys ir polinkis į neištikimybę. Tarp Dvynių ir Svarstyklių yra didžiulė trauka. Sekse šių ženklų atstovai dera, ko gero, geriausiai. Jeigu bus prieita iki rimtų santykių, jie gali būti ilgalaikiai, bet netvirti. Priežastis – abiejų pusių egoizmas.

Mergelė ir Liūtas

Vyras Mergelė ir moteris Liūtas – seksualiniu požiūriu gerai deranti pora. Žinoma, yra ir ugnis ir siekis eksperimentuoti, bet svarbiausias skiriamasis tokios sąjungos bruožas – vienas kito papildymas ir stabilūs jausmai. Taip, seksas tarp Mergelės ir Liūto gali būti neypatingai karštas ir aistringas, bet jis šiems žmonėms nesiliauja patikti. Mergelėms patinka aukšta Liūto savivertė, tai stipriai jaudina. O Liūtams patinka Mergelės charizma, todėl jų seksualinis gyvenimas labai harmoningas. Yra bazė įsimylėjimui, ir yra kur augti. Žodžiu santuokoje ir santykiuose tokiems žmonėms visada bus kuo užsiimti. Tai ne šiaip trauka, o meilės užuomazgos nuo pirmojo karto lovoje.

Vandenis ir Šaulys

Šie žmonės labai dinamiški ir dievina flirtą. Jūs gyvenimas labai ryškus, todėl ir jų seksas pačios aukščiausios rūšies, kaip ir santykiai apskritai. Net santuokoje šie žmones labai gerai suderinami. Jų panašūs interesai ir gyvenimo principai. Tarp šių dviejų Zodiako ženklų labai greitai įsiliepsnoja aistra. Šių žmonių fizinio artumo jėga pasireiškia ilgaamžiškumu, o ne ryškumu. Ir vieni, ir kiti trokšta sekso, jausdami partnerio patrauklumą. Tai aukščiausio laipsnio simpatija, greit perauganti į seksualinį ryšį. Iš abiejų pusių reikia tik šiek tiek sąžiningumo. Visa kita padarys jausmai ir aistra. Seksas bus tiesiog neįtikėtinas.

Ožiaragis ir Vėžys

Šių ženklų atstovų santykiai – tai tas atvejis, apie kurį sakoma: priešingybės traukia. Visiškai žemiškas vyras Ožiaragis ir svajinga moteris Vėžys iš pirmo žvilgsnio vienas į kitą gali pajusti abipusę trauką. Nors ir priešingu atveju efektas bus panašus. Reikalas tas, kad dideli jų charakterių, pasaulėžiūrų ir principų skirtumai vienareikšmiškai provokuoja norą geriau vienas kitą pažinti. Dar daugiau, pirmapradė fizinė trauka gali peraugti į gilesnį susidomėjimą, todėl esant norui šių ženklų atstovai gali sukurti tvirtus santykius ir net šeimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.