6 stipriausiai mylintys Zodiako ženklai

Pavasaris – meilės metas, kai širdis dainuoja, norisi įsimylėti, mylėti ir būti mylimam. Meilės jausmas duotas kiekvienam, bet patiria jį kiekvienas skirtingai.

 Meilės jausmas duotas kiekvienam, bet patiria jį kiekvienas skirtingai.<br> 123rf nuotr.
 Meilės jausmas duotas kiekvienam, bet patiria jį kiekvienas skirtingai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 4, 2021, 12:10 PM

Šiame sąraše – Zodiako ženklai, kuris, astrologų nuomone, yra labiausiai mylintys. Žinoma, čia kalbama ne apie liguistą, o apie sveiką meilę, rūpestį ir pagarbą.

1) Ožiaragis

Šis ženklas – praktiškas, ištikimas, atsidavęs. Jis neieško trumpalaikių nuotykių, dar daugiau – kas nebuvo santykiuose su Ožiaragiu, tas net ir nežino, koks jis romantiškas, jausmingas ir meilus. Jeigu Ožiaragis išsirinko porą, tai labai sąmoningas pasirinkimas, dėl kurio jis užtikrintas, ir, patikėkite, jis neleis sau suklysti. Šie žmonės darbštūs, aistringi, ryžtingi ir atkaklūs. Jie nebijo sunkumų ir lengvai išsprendžia bet kokią problemą. Į santykius Ožiaragiai žiūri taip pat atsakingai, kaip ir į karjerą, todėl galite tik įsivaizduoti, kaip jie stengsis ir dirbs dėl santykių ir jūsų sąjungos gerovės.

2) Žuvys

Jeigu jums teko laimė būti mylimiems Žuvų, džiaukitės ir mėgaukitės. Bet nepamirškite atsakyti tuo pačiu. Žuvys – svajingos ir romantiškos, skraido savo fantazijose, stengdamosi svajones paversti realybe. Kitaip sakant, aplink kuria pasaką, nes svajoja būtent apie tokius pasakiškus dalykus. Tegul jūsų tai negąsdina. Taip pat Žuvys mylimam žmogui atiduoda visą save ir dar daugiau. Žuvys apsupa švelnumu, meile, padovanoja skrydžio iš laimės pojūtį.

3) Jautis

Švelnus Jautis moka mylėti labai jausmingai ir prieraišiai. Taip, Jaučiai labai prisiriša prie savo meilės objekto, bet labai normaliai ir sveikai, be fanatizmo. Jiems svarbu jaukumas ir švara namuose, o taip pat visų, gyvenančių po vienu stogu, sutarimas. Todėl Jautis stengsis sukurti tokią atmosferą ir ją palaikyti, o jeigu kas nors nepavyks, jis labai nusimins. Tačiau jis ir toliau rodys savo meilę kiekvienu prisilietimu ir žvilgsniu.

4) Vėžys

Noras kuo greičiau sukurti šeimą, kuri būtų panaši į tą, kurią matome sulčių reklamose, noras mylėti iki išprotėjimo ir apdovanoti meile visus ir viską – tai šio ženklo bruožai. Vėžiai – jausmingi, ko gero jausmingiausi iš visų Zodiako ženklų. Iki šeimos sukūrimo, atrodo, Vėžiai tarsi taipo savo meilę, kad tik šeimai liktų kuo daugiau. Jie visada bus pozityvas, mylintis palaikymas, atrama, apsauginė siena savo šeimos nariams.

5) Svarstyklės

Švelnumas – antrasis Svarstyklių vardas. Taip, santykiuose jos švelnios. Reikia pažymėti ir šio ženklo ištikimybę. Svarstyklės mėgsta dalinti komplimentus, taip pat daro viską, kad dažniau matytų šypseną mylimo žmogaus veide. Joms labai svarbu, kad žmogus su jomis būtų laimingas, dėl to stengiasi suteikti partneriui laimę, juk kuo laimingesnis jis, tuo laimingesnės ir pačios Svarstyklės.

6) Skorpionas

Meilės santykiuose Skorpionas atsakingas už energiją. Jis kursto vos rusenančią ugnį, sugrąžina buvusią aistrą, įneša į meilę energijos, ir tai leidžia partneriui tarsi iš naujo įsimylėti Skorpioną. Tiesa, kartais Skorpioną į tai reikia pastūmėti, nes jis turi savybę slėpti savo jausmus ir emocijas giliai savyje. Apskritai viešumoje jie gana santūrūs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.