Artimos sielos pagal Zodiako ženklą: geriausi partneriai ir draugai

Jūsų Zodiako ženklas nulemia ne tik charakterį, bet ir tai, kokius žmones jūs pritraukiate į savo gyvenimą. Kiekvienas iš mūsų gali rasti savo žmogų – giminingą sielą. Su tokiu žmogumi lengva kurti draugiškus arba šeimos santykius.

 Su tokiu žmogumi lengva kurti draugiškus arba šeimos santykius.<br> 123rf nuotr.
 Su tokiu žmogumi lengva kurti draugiškus arba šeimos santykius.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2021, 11:29 AM

Kas yra jūsų gimininga siela? Sužinokite.

Avinas

Avinai lengvai randa bendrą kalbą su Šauliais, Vandeniais ir Dvyniais. Šie Zodiako ženklai gali padėti Avinui atskleisti savo potencialą ir visada jį palaikys. Liūtai kai kuriais atvejais taip pat gali būti naudingi. Avinų ir Liūtų tikslai dažnai sutampa. Žuvys, Jaučiai ir Mergelės neras bendros kalbos su Avinu ir gali pristabdyti jo tobulėjimo procesą.

Jautis

Bendrų vertybių Jautis gali rasti su Ožiaragiais, Mergelėmis ir Žuvimis, juk jų charakteriai kažkuo panašūs. Šie Zodiako ženklai gali sukurti su Jaučiais gerus draugiškus ir šeimos santykius. Jautis džiaugsis savo kompanionų palaikymu ir pagalba. O su Šauliais, Dvyniais ir Avinais Jaučiai nesugebės sukurti nuoširdžių ir ilgalaikių santykių.

Dvyniai

Dvyniai yra gyvenimu besidžiaugiantys optimistai. Jie aktyvūs ir nuolat ką nors veikia. Todėl savo artimos sielos Dvyniai gali ieškoti tarp Šaulių, Vandenių, Svarstyklių ir Liūtų. Visus šiuos ženklus vienija naujų žinių trauka ir drąsus požiūris į gyvenimą. Dvyniams nesusiklosto geri santykiai su Jaučiais, Ožiaragiais, Vėžiais ir Skorpionais. Šie ženklai nepalaiko perteklinio Dvynių aktyvumo.

Vėžys

Vėžiai nuo kitų skiriasi savo neįprastu požiūriu į gyvenimą. Jiems sunku rasti dvasiškai artimų žmonių. Skorpionai, Jaučiai ir Mergelės sugebės palaikyti Vėžius bet kokioje situacijoje. Šie ženklai neskuba priimti rizikingų sprendimų, o Vėžiams svarbu apgalvotai imtis bet kokio reikalo. Šauliai, Liūtai ir Vandeniai Vėžius veikia neigiamai dėl savo nepastovumo ir spontaniškumo.

Liūtas

Liūtai visada tiki savimi ir savo sėkme. Jiems reikia žmonių, kurie palaikytų bet kokiomis aplinkybėmis. Labiausiai Liūtų gyvenimiškus poreikius atitinka Šauliai, Svarstyklės, Avinai, Dvyniai. Jie gali nuoširdžiai įvertinti visus Liūto privalumus ir nukreipti jį į patikimą sėkmės kelią. Vėžiai, Mergelės, Ožiaragiai ir Žuvys nesugebės suteikti Liūtams reikiamo palaikymo, todėl sukurti su šiais ženklais artimus santykius bus labai sunku.

Mergelė

Mergelei reikalinga rami ir patikima aplinka. Mergelių charakteris daugeliui kelia sumaištį. Palaikyti ir suprasti Mergelę gali Skorpionai, Ožiaragiai, Vėžiai, Jaučiai. O štai Svarstyklės, Vandeniai ir Avinai negali priimti keisto Mergelių charakterio, todėl santykiai su šiais ženklais retai teikia džiaugsmą.

Svarstyklės

Svarstyklės dažnai susižavi kuo nors nauju, bet tuo pačiu siekia stabilumo. Jų aktyvumą ir energiją gali palaikyti Šauliai, Dvyniai, Vandeniai ir Liūtai. Kartu jie gali pasiekti didelės sėkmės ir finansinės gerovės. Svarstyklėms sunku kurti santykius su Mergelėmis, Skorpionais, Žuvimis ir Vėžiais. Uždaras šių ženklų charakteris gali sunervinti bet kurį Svarstyklių atstovą.

Skorpionas

Skorpionai ambicingi ir labai emocingi. Jie eina į savo tikslą, bet mėgsta tai daryti aplinkiniams nepastebint. Puiki šio ženklo atstovų sąjunga gali susiklostyti su Vėžiais, Mergelėmis, Ožiaragiais ir Žuvimis. Su šiais Zodiako ženklais Skorpionai lengvai randa giminingų bruožų. O štai Dvyniai, Šauliai ir Svarstyklės neigiamai veikia Skorpionų tobulėjimo vektorių.

Šaulys

Šauliai nuolat ieško nuotykių. Jie keičia savo principus ir gyvenimo vertybes. Šauliams būtinas gyvas ir optimistiškas bendravimas. Liūtai, Svarstyklės, Vandeniai ir Avinai taip pat mėgsta permainas, todėl lengvai randa bendrą kalbą su Šauliais. Šauliai negali sukurti gerų santykių su Skorpionais, Ožiaragiais, Jaučiais ir Žuvimis.

Ožiaragis

Ožiaragiai – tikri darboholikai, jie žiūri į gyvenimą labai rimtai ir be juokų. Jaučiai, Mergelės ir Skorpionai gali palaikyti Ožiaragių ambicijas ir darbštumą. Su Žuvimis Ožiaragiams gali susiklostyti draugiški, bet ne romantiniai santykiai. O štai su Šauliais, Avinais, Liūtais ir Dvyniais Ožiaragiai nesugebės atrasti bendros dvasinės harmonijos.

Vandenis

Vandeniai iš principo lengvai sutaria su visais Zodiako ženklais. Jie savo aplinkai demonstruoja taikumą ir gerumą. Bet patys artimiausi santykiai Vandeniams susiklosto su Svarstyklėmis, Dvyniais, Šauliais. Kai kuriais atvejais Vandeniai gali rasti bendrą kalbą su Avinais. Vandeniams sunku sutarti su Žuvimis, Vėžiais ir Mergelėmis.

Žuvys

Žuvys traukia aplinkinius savo žavesiu ir spontaniškumu. Žuvys ieško dvasinio stabilumo ir gali jį rasti santykiuose su Skorpionais, Ožiaragiais ir Jaučiais. Šie ženklai padeda Žuvims vystyti savo kūrybinį potencialą. Su Avinais, Liūtais ir Svarstyklėmis Žuvys nesugebės sukurti harmoningų santykių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.