5 ciniškiausi Zodiako ženklai, kurie niekuo netiki

Ciniku galima tapti dėl sudėtingų gyvenimo peripetijų, bet astrologai tvirtina, kad kai kurių Zodiako ženklų atstovai tokie gimsta: ciniški iki kaulų smegenų.

 Ciniku galima tapti dėl sudėtingų gyvenimo peripetijų.<br>123rf nuotr.
 Ciniku galima tapti dėl sudėtingų gyvenimo peripetijų.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-04-16 11:26

Ožiaragis

Ožiaragiai netiki nei žmonėmis, nei žmonija. Palaikyti pasitikėjimu grįstus santykius su ženklu, kuriam cinizmas yra vienintelė adekvati emocijų išraiška, labai sudėtinga.

Ožiaragiai įpratę įtarinėti visus žmonės išdavystėmis ir egoizmu, todėl mėgsta pradžioje su aplinkiniais elgtis šaltai. Šis ženklas mato pasaulį juoda spalva ir tikisi iš gyvenimo negatyvių scenarijų, todėl gali būti drąsiai laikomas vienu didžiausių Zodiako cinikų.

Mergelė

Mergelės cinizmas reiškiasi jos pertekliniu kritiškumu. Šis ženklas užkėlęs reikalavimų kartelę tiek sau, tiek aplinkiniams, todėl ciniškai ir skeptiškai žiūri į viską, kas neatitinka idealizuoto įsivaizdavimo.

Mergelės, kaip ir Ožiaragiai, įpratę laukti kiaulysčių iš aplinkinių, todėl mažai kalba apie save, stebi, kas vyksta, iš šalies ir netikėtai puola į konfliktus, kad ką nors pakritikuotų su kandžia šypsena.

Skorpionas

Šis ženklas nepasitikės aplinkiniais jokiu atveju. „Visi meluoja“ – štai tikro Skorpiono šūkis. Šis ženklas negatyviai žiūri į gyvenimą, neklauso svetimų patarimų ir veikia tik savo naudai.

Skorpionai retai kreipia dėmesį į aplinkinių žmonių nuomonę ir patarimus, jie valdingi ir agresyvūs, todėl neabejotinai įeina į Zodiako cinikų gretas.

Dvyniai

Susipažinus su žaviais ir draugiškais Dvyniais, budrumo verčiau neprarasti: šis ženklas dažnai slepia savyje tamsias paslaptis, nepastebimas iš pirmo žvilgsnio. Viena iš tokių paslapčių yra ciniškas požiūris į žmones.

Dvyniai draugiški tik tada, kai viskas vyksta pagal jų planą. Kai tik scenarijus nukrypsta nuo numatyto. Dvyniai gali parodyti savo slaptą prigimtį ir ima eiti per galvas.

Jautis

Jaučiai abejoja viskuo, ką mato aplink save. Šio ženklo atstovai netiki net aplinkinių žmonių žodžiais, nei savo akimis. Jaučiai mano, kad žmonės pernelyg mėgsta girtis ir pagražinti, kad sakytų tiesą, todėl abejoti bet kokiais pasakytais žodžiais – normali gynybinė reakcija.

Jautis ciniškai žiūri ne tik į svetimas pagyras, bet ir rodomas emocijas, laikydamas jas apsimestinėmis kaukėmis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.