4 Zodiako ženklai, kurie negailestingai išbraukia žmones iš savo gyvenimo

Išbraukti ką nors, kas tai bebūtų, iš savo gyvenimo gana nelengva. Nes visada yra prisiminimų, vilčių, minčių... Kai kurie žmonės apskritai įsigudrina išsiskirti draugiškai ir toliau tęsti bendravimą.

 Galbūt taip elgtis neteisinga, bet tai jų pasirinkimas. <br> 123rf nuotr.
 Galbūt taip elgtis neteisinga, bet tai jų pasirinkimas. <br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2021, 12:05 PM

Bet mūsų herojai – visai kitokie. Jeigu jie nusprendė – taip ir bus. Šių Zodiako ženklų atstovai išbraukia žmones iš savo gyvenimo galutinai ir negrįžtamai.

Galbūt taip elgtis neteisinga, bet tai jų pasirinkimas. Ir, tiesą sakant, jis ne toks ir neteisingas. „Nematai – širdies neskauda“ yra gana veiksmingas tokių problemų sprendimo metodas.

Štai šie ženklai.

Avinas

Šio ženklo atstovai žino savo, savo laiko ir savo jėgų vertę. Avinai mėgsta spręsti savo klausimus kaip galima efektyviau.

Juolab, Avinas – ne tas žmogus, kuris ilgai kęs nepagarbą sau. Jam lengviau pasiųsti kur toliau ir nutraukti visus ryšius vienu kartu.

Tai gana teisingas požiūris – kam tempti ant kupros svetimų problemų naštą, kam stengtis kaip nors palengvinti gyvenimą tam, kuris į tave spjaudo? Paprasčiau ir lengviau iškart sudėti visus taškus ant „i“ ir pasiųsti žmogų į visas keturias puses.

Kartais tai gali būti žiauru, bet Avinai – realistai. Ir neleis sau švaistyti laiko kam nors, kas to nenusipelno.

Dvyniai

Jie taip pat linkę per daug neapsikrauti. Nepaisant viso savo gerumo ir malonaus būdo, kuris būdingas daugeliui Dvynių, jie be gailesčio išbraukia žmones iš savo gyvenimo.

Nors tai ne visai tiesa – jie veikiau išbraukia iš sąrašo tuos, kuriais negali pasitikėti. Ir įtraukia į sąrašą tuos, kuriais galima pasinaudoti saviems tikslams, o po to tiesiog atsikratyti.

Išbraukti ir išmesti iš galvos, žinoma, teisinga, bet Dvyniams būdingo praktiškumo niekas dar neatšaukė. Todėl jie pradžioje pažais, kaip katė su pele, o tik po to išbrauks galutinai ir neatšaukiamai.

Mergelė

Šio ženklo atstovai sunkiai išsiskiria su žmonėmis. Jie duos antrą, trečią, penkiasdešimtą šansą... Eilinį kartą nusivils žmogumi. Ir tik po to nutrauks visus santykius, išbrauks iš visur, iš kur tik įmanoma.

Tiesa, taip Mergelės elgiasi ne su visais, bet tie, kurie joms svetimi, gali būti išspirti be ilgų apmąstymų, nes Mergelės gerai jaučia žmones.

Skorpionas

Nepaisant savo reputacijos, Skorpionas labai vertina draugystę. Netgi nepaisant savotiško charakterio. Šio ženklo atstovas gali turėti daug pažįstamų, senų ir gerų. O štai draugų Skorpionas paprastai turi ne tiek ir daug.

Ir visus juos jis labai brangina, tiesiog todėl, kad tie žmonės jį pažįsta ir supranta, nesmerks dėl smulkmenų. Ir priešingai, gali pasakyti į akis ir nemalonius dalykus.

Ir jeigu Skorpionas ką nors išbraukia iš savo gyvenimo, tai reiškia, kad tas žmogus iš tiesų padarė kažką, ką labai sunku atleisti ir suprasti. Net jeigu tai buvo tiesiog pažįstamas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.