Mamų džiaugsmas ir vargas: lengviausiai ir sunkiausiai auklėjami vaikai pagal Zodiako ženklą

Jeigu jūsų draugės vaikas žaisdamas dainuoja daineles ir be isterijų nueina miegoti, o jūsiškis tik verkia ir visą šeimą nuvaro nuo kojų, nenusiminkite. Tai nereiškia, kad esate bloga mama. Galbūt jūsų vaikas priklauso prie sunkiai auklėjamų Zodiako ženklų.

 Vieni vaikai lengvai auklėjami, o kiti nuolat kelia isterijas.<br> 123rf nuotr.
 Vieni vaikai lengvai auklėjami, o kiti nuolat kelia isterijas.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2021, 12:54 PM

2 lengvai auklėjami Zodiako ženklai

Dvyniai

Merkurijaus valdomi Dvyniai – pats šnekiausias Zodiako ženklas. Bet numalšinti šių mažylių poreikį šnekėtis paprasčiau nei paprasta – pakanka įjungti filmukus planšetėje. Vaikai Dvyniai puikiai sutaria su visais, todėl be problemų juos galima palikti su aukle ir močiute ir išeiti kur nors su vyru ar net išvažiuoti keletui dienų. Dvyniai lengvai prisitaiko prie pasikeitusių aplinkybių, daug juokiasi, o verkia tik išimtiniais atvejais.

Svarstyklės

Tik nesakykite Žuvims, bet iš tiesų Svarstyklės – pats „šalčiausias“ Zodiako ženklas. Tai liečia ir mažiausias Svarstykles. Kaip ir Dvyniai, jie smalsūs ir komunikabilūs. Todėl jums nereikia jaudintis dėl pirmosios jų dienos vaikų darželyje – jie neišlies nė ašarėlės ir ramiai nueis į grupę. Vaikai Svarstyklės siekia pusiausvyros, todėl niekada neverks ar nepyks lygioje vietoje (jeigu tik jų niekas netampo už plaukų). Tačiau Svarstykles valdo Venera, ir jie labai jautrūs aplinkos kvapams ar purvui. Dėl to jų tėvams gali kilti problemų.

3 sunkiai auklėjami vaikai pagal Zodiako ženklą

Skorpionas

Jeigu jums gimė Skorpionas – saugokitės! Skorpionus globoja Marsas – karo planeta. Ir jau vien tai daug pasako. Skorpionai, regis, gimsta turėdami savo nuomonę ir mokėdami reikšti savo jausmus ir emocijas. Skirtingai nuo savo mandagiojo Zodiako kaimyno – Svarstyklių, Skorpionai moka iškelti isteriją lyg mostelėjus burtų lazdele. Šie mažyliai sunkiai išgyvena bet kokį, net minimalų įprastos dienotvarkės pasikeitimą. Jie taip pat nemėgsta grupinių ir komandinių žaidimų, visą dėmesį ir meilę nori gauti vieni.

Vėžys

Mėnulio valdomiems Vėžiams reikia komforto ir stabilumo. Jie patiria stresą, jeigu staiga kas nors pasikeičia. Mažyliai Vėžiai sunkiai išgyvena išsiskyrimą su mama. Bet Vėžiai iš prigimties yra lyderiai. Todėl ryte, atvedus vaiką į darželį, jūsų laukia ašaros, o vakare, kai ateinate jo pasiimti, jis nenori eiti namo, nes jam ten patinka.

Šaulys

Tai laisvę mylintis Zodiako ženklas, todėl niekas nesugebės jo mažosios versijos pastatyti į kampą. Šie mažyliai nemėgsta, kai jiems sako, ką daryti. Jupiterio – sėkmės planetos – valdomi vaikai visuomet yra dėmesio centre, net jeigu dar nemoka kalbėti. Jie energingi ir visada noriai susipažįsta su žmonėmis. Tik nesugalvokite nutraukti vieną iš žaidimų ar filmuko žiūrėjimą, pavyzdžiui, dėl maudynių. Šauliai priešinsis ir garsiai reikš savo nepasitenkinimą. Apskritai, neatimkite iš Šaulio laisvės... ir jo žaislų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.