5 ženklai ant rankų, rodantys turtą: ar turite juos?

Atsakydami į klausimą apie materialinę gerovę, daugelis patyrusių chiromantų ypatingą dėmesį kreipia į penkis ženklus, esančius ant rankų. Būtent jie rodo, kad žmogus turi galimybę gerai gyventi ir lengvai gauti pinigus.

 Pinigų trikampis.
 Pinigų trikampis.
 Žvaigždė ant Jupiterio kalvos.
 Žvaigždė ant Jupiterio kalvos.
 Ryžių linija.
 Ryžių linija.
 Trikampis ant gyvenimo linijos.
 Trikampis ant gyvenimo linijos.
 Apolono linija, užsibaigianti trišakiu.
 Apolono linija, užsibaigianti trišakiu.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

May 7, 2021, 12:43 PM

Jeigu žmogus turi šiuos ženklus, bet pinigų vis tiek nėra, kaltas gali būti neteisingai pasirinktas profesinis kelias, tikslo nebuvimas, karma, negatyvios nuostatos ir savęs programavimas ir t.t. Atsikračius šių trukdžių, žmogui, turinčiam šiuos ženklus, gali pavykti per trumpą laiką tapti turtingu žmogumi.

Pinigų trikampis

Aiškus trikampis delno centre sudarytas iš galvos, likimo linijų ir papildomos linijos, kuri uždaro šį trikampį. Šis trikampis turi būti taisyklingos ir aiškios formos, bet pertrūkių ir plyšių. Tik tokiu atveju galima teigti, kad žmogus – likimo numylėtinis ir labai greitai savo gyvenime gali įgyti turto. Kuo didesnis trikampis, tuo didesnius finansus jis valdys.

Žvaigždė Jupiterio kalvos centre

Atkreipkite dėmesį į Jupiterio kalvą, esančią po smiliumi. Jeigu ant jos pastebėjote žvaigždę su mažiausiai penkiomis susikertančiomis linijomis, tai rodo, kad šio žmogaus rankose bus sutelkti ne tik pinigai, bet ir valdžia.

Trikampis ant gyvenimo linijos

Apžiūrėkite savo gyvenimo liniją. Ant jos galite pamatyti trikampį. Jis sako, kad tam tikoje laiko atkarpoje jūs galite laukti lengvų pinigų. Tai bus būtent nelauktas turtas, kaip palikimas, laimėjimas loterijoje ar turtingas sutuoktinis.

Apolono linija, užsibaigianti trišakiu

Jeigu jūsų Apolono linija baigiasi trišakiu, tai sako, kad jūs sulauksite didelės sėkmės kūryboje, galbūt mene. Tokią linijos pabaigą turi praktiškai visi kūrybiški garsūs žmonės.

Phala Rekha – ryžių linija

Pabaigai pažiūrėkite į savo nykštį. Jeigu sulenkime tarp pirmojo ir antrojo narelių pamatysite kažką panašaus į ryžio grūdą, vadinasi, jums gyvenime seksis net pačiais sunkiausiais momentais ir jūs visada sugebėsite rasti pinigų, praktiškai iš oro.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.