Zodiako ženklų pavydo reitingas: kurioje vietoje jūs?

Gali atrodyti, kad suradus meilę belieka džiaugtis santykiais ir kurti šeimos gyvenimą, bet tada iškyla problema – pavydas! Šis mylimo žmogaus savinimosi jausmas gali sužlugdyti pasitikėjimą ir aptemdyti net ir labai šviesią ateitį.

 Šis mylimo žmogaus savinimosi jausmas gali sužlugdyti pasitikėjimą ir aptemdyti net ir labai šviesią ateitį.<br> 123rf nuotr.
 Šis mylimo žmogaus savinimosi jausmas gali sužlugdyti pasitikėjimą ir aptemdyti net ir labai šviesią ateitį.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2021, 12:17 PM

Astrologai pabandė nustatyti, kaip dažnai vieni ar kiti Zodiako ženklai linkę pavyduliauti savo partnerių ir kuo tai grįsta.

12 vieta – Šaulys

Nepaisant ugninės prigimties, Šauliai retai būna pavydūs, nes nuo pat pradžių nesitiki meilės iki grabo lentos ar ko nors panašaus. Jie atviri pokyčiams, trokšta naujovių ir todėl nesirūpina partnerio ištikimybe.

Be to, šie eksperimentuotojai patys mėgsta nueiti į kairę, tad vos tik pasirodo perspektyvesnis ir šviežias variantas – nutraukia santykius, nesigilindami į detales.

11 vieta – Dvyniai

Oro stichijos valdomi Dvyniai retai nusimena, jeigu įtaria antrosios pusės neištikimybę. Jie nelinkę kelti scenų, bando laikytis atvirumo ir pasitikėjimo. Toks išradinguolis greičiau entuziastingai pažvelgs į problemą ir pasiūlys paįvairinti santykius su papildomais partneriais, o ne ieškos, kur skandinti savo liūdesį.

10 vieta – Vandenis

Kaip ir Šaulys, šis ženklas – laisvės, eksperimentų ir lengvumo visame kame, kas susiję su meile, gerbėjas. Jie vertina nepriklausomybę, mėgsta būti dėmesio centre ir turi daugybę pomėgių šalia šeimos židinio ir nusistovėjusių tradicijų. Būtent todėl, sužinoję, kad buvusi aistra prarado aktualumą, nenusimena, o susiranda naują meilės objektą.

9 vieta – Liūtas

Liūtai labai savimi pasitikintys ir tiesiog neprisileidžia minties, kad antroji pusė gali susirasti kitą dūsavimo objektą. Juk jis pasirinko, apdovanojo išrinktąjį ar išrinktąją savo buvimu ir globa, o daugiau, Liūto nuomone, nereikia svajoti. Tad šie veikėjai apgaudinėjami iki paskutinės minutės, o sužinoję tiesą gali ilgai nesuvokti, kas įvyko.

8 vieta – Žuvys

Žuvims kartais prabunda mintys apie pavydą, bet taip pat sėkmingai užmiega, kai tik jos persijungia į įdomesnes temas. Bet apie savo įtarimus jos nekalbės, ypač aiškia forma, o išgirdusios įtikinamus paaiškinimus iš karto persijungs į kitą dažnį.

7 vieta – Svarstyklės

Jos pernelyg įtarios, tad dažnai pasineria į abejones, net be jokios priežasties. Laimei, jų pavydas yra kaip foninis reiškinys ir retai iškyla į paviršių, tad audringo jausmų pasireiškimo šiuo klausimu neverta laukti. Juk Svarstyklėms tai veikiau nepasitikėjimo savo jėgomis požymis, nei pretenzijos mylimam partneriui.

6 vieta – Ožiaragis

Šie niūrūs piliečiai visada lieka pragmatikai ir filosofiškai žiūri į bet kokius likimo posūkius, todėl jie visiškai nenusimena dėl ėjimo į kairę. Juos gąsdina gero vardo praradimas, šurmulys tarp pažįstamų ir visi įmanomi gandai, galintys pakenkti reputacijai. Tad jeigu Ožiaragis bus įsitikinęs dėl neištikimybės fakto, jis gali ir nutylėti, kad tik tai neiškiltų į viešumą.

5 vieta – Mergelė

Šiuos įtarius piliečius labai jaudina antrosios pusės ištikimybė, nes tai tiesiogiai susiję su pasitikėjimu ir tarpusavio supratimu. Jos įtarios, dažnai surengia apklausas ir mėgsta žinoti visas smulkmenas, vykstančias mylimo žmogaus gyvenime. Jas apgauti gana sunku, bet ryškių scenų taip pat neverta laukti. Greičiau reikia nusiteikti ilgam padorumo mokymo kursui ir griežtesnei kontrolei.

4 vieta – Jautis

Šio ženklo atstovai yra dideli šeimos tradicijų gerbėjai, į kurias jokiu būdu neįeina nė užuomina apie neištikimybę. Žinoma, jie gali nešioti rožinius akinius gana ilgą laiką ir tenkintis kvailais paaiškinimais, bet tokiems dalykams ateina galas, kai tik jie gauna patikimus įrodymus. Jie sugeba sukelti triukšmingą sceną, tapti tikrais tironais ir apimti pavydo priepuolio neatpažįstamai pasikeisti.

3 vieta – Vėžys

Vėžiams būdingas savininkiškumas, juos dažnai aplanko baisūs įtarimai, bet, laimei, jie pasireiškia pačiu geriausiu būdu. Juk pavyduliaujantis Vėžys pasistengs susigrąžinti antrosios pusės palankumą, apipils dovanomis ir tiesiog uždusins rūpesčiu. Jie mano, kad išlaikyti gerus santykius galima tik parodant save iš geriausios pusės ir įrodant, kad mylimas žmogus padarė teisingą, vienintelį teisingą pasirinkimą.

2 vieta – Avinas

Pavyduolių sidabro medalis atiteko Avinui visai neatsitiktinai, juk jis gana įtarus ir gali pastebėti gėdingą nusiteikimą išduoti ten, kur pats nebuvo ir negalėjo būti. Viena vertus, tai gali pasirodyti pikantiška, kita vertus – Avinas ūmaus būdo ir sugeba priskaldyti malkų nesirūpindamas pasekmėmis. Tad jo pavydas gali būti griaunantis, nepaisant po to sekančių atsiprašymų.

1 vieta – Skorpionas

Šie įtarūs tipai iš prigimties pavydūs, be to, kliūva ne tik mylimiems partneriams, bet ir draugams. Juk Skorpionai ne juokais laiko save visatos centru, yra labai gerai informuoti ir naudoja pavydą kaip argumentą, kuris jiems neretai leidžia pasiekti, ko trokšta. Jie aistringi ir įsimylėję iš karto savo meilės objektą ima bandyti nepagrįsto pavydo priepuoliais kaip aistringi savininkai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.