Raktas į laimę: ar išsipildys jūsų noras?

Norite sužinoti, ar išsipildys jūsų noras, ir ko reikia, kad jis išsipildytų? Tuomet atlikite šį testą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2021-05-20 11:56

Užmerkite akis ir pagalvokite apie savo norą. Paklauskite savęs, į ką jums reikėtų atkreipti dėmesį, kad jūsų slaptas noras išsipildytų.

Tuomet atsimerkite ir pažvelgę į paveikslėlį pasirinkite vieną iš keturių raktų.

Atsakymai

1

Jums rekomenduojama atsisakyti neapgalvotų poelgių ir sumaišties. Svarbu kantrybė, išsaugoti ramybę ir vidinę harmoniją.

Šis raktas jums žada laimę. Bet gauti, ko trokštate, galėsite tik pasitelkę aktyvius veiksmus ir šaltą apskaičiavimą.

2

Atkreipkite dėmesį į savo emocijas, vidinę būseną. Ar apima džiaugsmas pagalvojus apie savo norą? Ar prisipildote energijos, kai galvojate apie tai? Svarbu, kad jūsų atsakymas būtų „taip“, priešingu atveju geriau sumanymo atsisakyti.

Jeigu tai buvo klausimas apie asmeninį gyvenimą ir santykius, labai tikėtina, kad jūsų noras išsipildys artimiausiu metu. Taip pat raktas teikia geras prognozes bet kokios rūšies komunikacijai: dalykinėms deryboms, sutarčių pasirašymui, naujoms pažintims.

3

Jums būtina atkreipti dėmesį į savo režimą, gyvenimo ritmą. Šis raktas teikia palankią prognozę, jeigu jūsų noras susijęs su materialia sritimi, socialiniu statusu ar nekilnojamuoju turtu.

Raktas rekomenduoja aktyvų gyvenimo būdą, sutikti vykti į keliones, komandiruotes, keisti gyvenamąją vietą – visa tai padarys teigiamą įtaką jūsų noro išsipildymui.

4

Šis raktas reiškia gyvenimo neapibrėžtumą. Visai galimas daiktas, kad noras, apie kurį galvojote, jums nelabai reikalingas, arba už jūsų sugalvoto noro slepiasi kitas noras. Ir tuomet šio rakto pasirodymas sako, kad jūsų laukia lemtingi pokyčiai.

Jums rekomenduojama klausytis intuicijos ir ruoštis tam, kad ne viskas bus taip, kaip galvojate, viskas keisis paskutinę akimirką. Bet jūs turite prisiminti, viskas, kas vyksta – į gera!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.