Labiausiai išlepintas Zodiako ženklas: kas jis?

Visi mėgsta, kai kartais juos palepina ir apdovanoja, ir tai normalu. Bet, pasak astrologų, yra vienas Zodiako ženklas, kuris pats savaime yra už kitus didesnis savimyla ir lepūnas.

 Šis ženklas mėgsta, kai jį apsupa pagyrimais, dėmesiu ir draugyste.<br> 123rf nuotr.
 Šis ženklas mėgsta, kai jį apsupa pagyrimais, dėmesiu ir draugyste.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 20, 2021, 11:17 AM

Šis ženklas mėgsta, kai jį apsupa pagyrimais, dėmesiu ir draugyste. Šio ženklo atstovai visada tikisi paties geriausio elgesio su jais, nes jaučiasi, kad šiame gyvenime yra verti paties geriausio.

Juos globoja Venera – garbinimo, pinigų ir meilės planeta. Tai reiškia, kad žmonės, gimę po šiuo ženklu, pasiruošę gauti, kad geriausia. Jie myli save.

Šiam ženklui nieko nėra geriau už atpalaiduojantį masažą, naminį maistą, gerą vyną, muziką ir ramią aplinką. Šiems žmonėms reikia džiaugsmų ir malonumų, juos reikia gerbti ir kilniai apdovanoti. Dar daugiau, kadangi šis ženklas mėgsta, kai jį palaiko ir lepina, greičiausiai jis lepins ir jus.

Nors dėl užsispyrimo ir nuolatinės kontrolės jie laikomi dideliais egoistais, iš tiesų šie žmonės – labai ryžtingi ir susitelkę į savo tikslų ir svajonių siekimą, ir galiausiai gauna viską, ko jiems reikia.

Na, ar atpažinote save ar savo artimuosius?

Ar žinote, koks tai ženklas?

||

||

\ /

Taip, tai Jautis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.