3 Zodiako ženklai, kuriems nesiseka meilė

Partnerių tarpusavio santykių sritis – viena sudėtingiausių ir labiausiai diskutuojamų temų. Astrologai išskyrė bendrus bruožus, susijusius su meilės santykiais, kurie būdingi skirtingiems Zodiako ženklams. Kai kuriems ženklams, skirtingai nuo kitų, dėl tam tikrų priežasčių santykiai nelabai sekasi.

 Kai kuriems ženklams, skirtingai nuo kitų, dėl tam tikrų priežasčių santykiai nelabai sekasi.<br> 123rf nuotr.
 Kai kuriems ženklams, skirtingai nuo kitų, dėl tam tikrų priežasčių santykiai nelabai sekasi.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2021, 11:18 AM

Mergelė

Mergelės – karjeristės. Siekdamos sėkmės ir besirūpindamos savo padėtimi visuomenėje ir kolektyve, jos kartais pamiršta apie meilę ar netgi ji joms apskritai būna nereikalinga. Būti santykiuose Mergelėms reiškia būti suvaržytoms, įsipareigojusioms, negalėti laisvai rinktis.

Tačiau sutikusios pirmąją meilę Mergelės visa galva puola į santykius, pamiršdamos visa kita, atiduodamos partneriui daugiau, nei šis pasirengęs priimti. Neretai pirmieji santykiai klostosi ne taip, kaip jos įsivaizdavo, o partneris pasirodo esąs ne pats tinkamiausias žmogus.

Gilūs išgyvenimai santykiams nutrūkus Mergeles lydi labai ilgai, jos linkusios idealizuoti pirmuosius santykius, ir dėl to joms nesiklosto nauji. Šio ženklo atstovai nuolat prisimena ir lygina savo partnerį su pirmuoju, ir dėl to kenčia abu.

Svarstyklės

Gimusiems po šiuo ženklu reikia meilės, poreikis būti santykiuose ar rodyti simpatiją dažnai juos pastūmėja į neapgalvotus poelgius. Tai aiškinama euforijos ir emocijų troškuliu.

Svarstyklių įsimylėjimas labai stiprus, jos pasirengusios kęsti netinkamą partnerio požiūrį, mylėti, žadėti ir atiduoti daugiau, nei gali gauti, kad tik liktų kartu. Tokiuose santykiuose Svarstyklės rizikuoja prarasti save ir išpildyti bet kokį savo partnerio kaprizą, tapdamos įkaitėmis ir aukomis.

Paprastai tokie santykiai retai perauga į visavertes ir tvirtas santuokas, dažniau Svarstyklės lieka vienos giliame liūdesyje iki naujo įsimylėjimo.

Skorpionas

Skorpionas – stipri ir savarankiška asmenybė, retas gali su juo lygintis dvasios ir įsitikinimų stiprumu. Skorpionai retai kenčia dėl meilės be atsako, taip pat retai jiems pavyksta sukurti tvirtus ir ilgalaikius santykius. Priežastis – jų pranašumas prieš daugumą partnerių.

Šio ženklo atstovų garbėtroška ir išdidumas verčia partnerį jaustis žaisliuku stipriose rankose, ir, neištvėręs tokio požiūrio, jis nutraukia santykius. Nereti atvejai, kai pats Skorpionas atsižaidęs palieka savo auką ir ieško verto priešininko.

Paradoksalu, bet tokia pat stipri asmenybė, kaip pats Skorpionas, nesugebės su juo sugyventi po vienu stogu. Jie iš visų jėgų įrodinės savo pranašumą ir valdžią vienas kitam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.