4 Zodiako ženklai, kurie sunaikins neištikimą partnerį

Šių Zodiako ženklų atstovai aplink sukels tikrą chaosą, viską apvers aukštyn kojomis, sugriaus, sutryps ir nepaliks akmens ant akmens – ir viską padarys tuo atveju, jeigu partneris išdrįs jiems būti neištikimas.

 Šių Zodiako ženklų atstovai aplink sukels tikrą chaosą.<br> 123rf nuotr.
 Šių Zodiako ženklų atstovai aplink sukels tikrą chaosą.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2021, 1:30 PM

Kai kurie žmonės oriai išeina iš situacijų, susijusių su išdavyste – išbraukia neištikimąjį iš savo gyvenimo, išmeta iš širdies ir išgyvena skausmą, pasislėpę kur nors kamputyje toliau nuo pašalinių akių.

Bet žmonės, gimę po šiais keturiais Zodiako ženklais, nutraukia santykius, po savęs palikdami tik griuvėsius.

Avinas

Avinai labai išdidūs ir garbėtroškos, ir jeigu sužino apie artimo žmogaus neištikimybę, iš karto pradeda planuoti kerštą – žiaurų ir negailestingą. Kol kuria taktikas ir strategijas, kaip sukelti kaip įmanoma daugiau skausmo, Avinai tyli. Bet kai pradeda įgyvendinti savo keršto planą, viskas aplink juos virsta tikru chaosu.

Liūtas

Jeigu Liūtas sužino apie neištikimybę, tą pačią akimirką pradeda rinktis daiktus ir skubiai palieka išdaviko draugiją. Bet tai tik pradžia, nes kai jis šiek tiek atsigauna, prasideda tikroji drama. Liūtas neneša intymių detalių į viešumą. Jis keršys gana tyliai, kad apie jo asmeninio gyvenimo detales nesužinotų pašaliniai, bet kaltininkas šimtą kartų nusigrauš nagus ir du šimtus kartų pasigailės dėl to, ką padarė.

Skorpionas

Jeigu išdavėte Skorpioną, verčiau iš karto ateiti su atsiprašymu: galbūt net liksite gyvi, nors ir emociškai traumuoti. Bet jeigu jis sužinos apie jūsų neištikimybę iš kieno nors kito, jūsų laukia tikras pragaras žemėje. Skorpionas bus negailestingas ir padarys viską, kad jūsų gyvenimą paverstų pelenais.

Šaulys

Gimusieji po šiuo ženklu bando viską kontroliuoti. Todėl jeigu sužino, kad kažkas juos išdavė, įnešė chaoso į jų sistemą, kokia ji turėtų būtų, Šauliai tiesiog netenka proto. Neištikimybė – būtent ta situacija, kai jų veiksmai visiškai praranda logiką ir sveiko proto pagrindą. Apskritai šią audrą geriau išgyventi kur nors saugioje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.