4 Zodiako ženklai, kurie dažniausiai skiriasi

Ne visiems pavyksta sukurti tvirtą šeimą visam gyvenimui. Astrologai nurodo kelis Zodiako ženklus, su kuriais santuoka dažniausiai nebūna stabili.

 Astrologai nurodo kelis Zodiako ženklus, su kuriais santuoka dažniausiai nebūna stabili.<br> 123rf nuotr.
 Astrologai nurodo kelis Zodiako ženklus, su kuriais santuoka dažniausiai nebūna stabili.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2021, 11:32 AM

Jie dažnai tuokiasi ir skiriasi arba išsiskyrę ilgą laiką būna vieniši.

Štai šie ženklai.

Avinas

Šeimoje Avinas visada sau skiria svarbiausią vaidmenį. Tik jo sprendimai jam atrodo teisingi, kompromisai čia nepadės. Santykius su Avinu sunkina tai, kad jis neatleidžia klaidų, dažnai kelia skandalus lygioje vietoje ir net tampa tironu. Nenuostabu, kad tokia santuoka greit baigiasi skyrybomis.

Šaulys

Labai laisvę mylinčiam Šauliui santuoka atrodo kaip narvelis. Jis lengvai gali susieiti su partneriu ir apimtas jausmų protrūkio sukurti šeimą. Bet atsakomybės baimė jį greit grąžina iš padebesių ant žemės. Iš prigimties optimistas Šaulys bandys ir antrą, ir trečią, ir daugiau kartų, tikėdamasis rasti idealią antrąją pusę. Bet rinkdamasis tarp meilės ir laisvės jis visada pasirinks pastarąją.

Vandenis

Tipiškas Vandenis ne mažiau myli laisvę ir yra daug keistesnis. Jis dažnai yra pats su savimi, skraido padebesiais, dėl to partneris gali pagalvoti, kad Vandenis jam abejingas. Antroji pusė gali susitaikyti su jo keistuoliškumu, bet tai vis vien negarantuoja tvirtos santuokos. Jeigu Vandenis santuokoje negaus norimos laisvės, pabėgs pats.

Ožiaragis

Ožiaragio partneris dažnai kenčia dėl dėmesio trūkumo. Gimęs po šiuo ženklu žmogus atrodo šaltas, nes nėra pratęs pernelyg reikšti emocijų. Jis praktiškas ir moka aprūpinti šeimą. Bet čia ir jo minusas, nes praktiškumas dažnai pereina į šykštumą. O ginčai dėl pinigų baigiasi skandalais ir skyrybomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.