5 labiausiai atsidavusios moterys pagal Zodiako ženklą

Kam teko susidurti su artimo žmogaus išdavyste, tas nebetiki, kad įmanoma sutikti ištikimą žmogų. Bet kokios skyrybos reiškia skausmą ir nusivylimą, todėl taip sunku ryžtis naujiems santykiams. Tačiau ar lemta sutikti antrąją pusę, žino tik žvaigždės. Yra Zodiako ženklų, kurie nesužeis širdies išdavyste, o tai reiškia, kad verta su jais susitikti.

 Yra Zodiako ženklų, kurie nesužeis širdies išdavyste, o tai reiškia, kad verta su jais susitikti.<br> 123rf nuotr.
 Yra Zodiako ženklų, kurie nesužeis širdies išdavyste, o tai reiškia, kad verta su jais susitikti.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 13, 2021, 10:28 AM

1. Jautis

Moteris Jautis galėtų būti nominacijos „pats ištikimiausias ir labiausiai atsidavęs Zodiako ženklas“ nugalėtoja. Tiek fiziniame, tiek dvasiniame lygmenyje jai būtinas pastovus partneris, tada gyvenimas užsipildo visomis spalvomis ir emocijomis. Jaučiai turi ypatingą bruožą – jie saugo ištikimybę, kas benutiktų, kokias klaidas partneris bepadarytų. Vienintelis dalykas, kurio moteris Jautus gal ir neatleis – tai neištikimybė. Ją ji supranta kaip išdavystę, pažeminimą ir įžeidimą. Jaučiui santykiai tarp partnerių – kažkas švento ir labai asmeniško.

2. Ožiaragis

Jeigu paklausite, kokie Zodiako ženklai patys ištikimiausi meilėje, visiškai užtikrintai galima pasakyti, kad tai Ožiaragis. Ši moteris gali pasigirti patikimumu. Jeigu ji pasakė, kad be proto jus myli ir niekada neišduos, šie žodžiai bus absoliuti tiesa. Jai svarbus komfortas, ramybė, konfliktų ir santykių aiškinimųsi nebuvimas. Todėl veltis į naujus santykius dėl akimirkos malonumo – ne Ožiaragiui.

3. Vandenis

Moteris Vandenis ištikima tuo atveju, jeigu jaučia ir mato tam būtinybę. Bet vien meile sotus nebūsi. Rimtiems santykiams jai norisi rūpesčio, atramos, pasitikėjimo partneriu. Kalbant apie pasitikėjimą, omenyje turimas ne tik seksas, bet ir jausmai. Jeigu Vandenis pajus, kad jūs ją mylite ir branginate, ji bus jūsų amžinai. Vienas kitam ištikimi Zodiako ženklai sukurs tvirtą ir perspektyvią porą.

4. Liūtas

Moteris Liūtas – vienas ištikimiausių Zodiako ženklų santykiuose. Jai labai svarbu, kad šalia būtų artimas žmogus. Nors ji ir savimyla, bet naivi ir jautri. Būtina, kad partneris ja žavėtųsi. Jeigu vyras girs, sakys komplimentus, drąsins, Liūtė bus jo amžinai.

5. Šaulys

Moteris Šaulys nori būti nepriklausoma ir šiuolaikiška. Kad neprarastų šių galimybių, vengia rimtų santykių, laikydama, kad jie apribos jos laisvę. Ji laikosi nusistatymo: aš sau pakankama, niekam nieko neprivalau, niekam neatsiskaitinėju. Bet kiekvienam žmogui iš prigimties reikia tikros meilės. Ir kai tik ji randa savo idealų vyrą, akimirksniu tampa kitokia. Tada ją galima pavadinti pačiu ištikimiausiu Zodiako ženklu tarp moterų. Ji užmirš kitų vyrų egzistavimą, jos širdis ir kūnas priklausys tik vieninteliam.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.