3 moterys pagal Zodiako ženklą, kurioms dažniausiai kliūva agresyvūs vyrai

Kai kurios moterys kasdien apsuptos švelnumo ir meilės, nuolat girdi komplimentus ir gražius žodžius. Bet yra moterų, kurios gyvena nuolatinėje baimėje – juk šalia jų sukasi vyrai, galintys įsiusti dėl bet kokio menkniekio.

 Moteris.<br> 123rf nuotr.
 Moteris.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 21, 2021, 1:08 PM

Astrologai sako, kad kai kurių Zodiako ženklų atstovės ypač traukia agresyvius vyrus.

Vėžys

Moteris Vėžys vėl pasislėpė po savo šarvais ir bando prisiminti: ką gi ji vėl ne taip padarė, ką ne taip pasakė? Ji tiesiog mano, kad nenusipelno nieko pozityvaus, o jeigu gyvenime ir atėjo šviesi akimirka, tai neilgam. Nenuostabu, kad toks mąstymas pritraukia agresorius, kuriems patinka įtvirtinti save kito žmogaus, turinčio žemą savivertę, sąskaita.

Tokie žmonės nesugeba įminti Mėnulio globotinės mįslės. Tą iš principo mažai kas sugeba, bet agresoriai dar ir susierzina dėl savo bejėgiškumo. Astrologai perspėja, kad jeigu Vėžys ir ryšis nutraukti šiuos santykius, po kurio laiko vėl sutiks tironą, už kurio tikėsis pasislėpti. Tik paaiškėja, kad už akmeninės sienos ne taip ir jauku.

Liūtas

„Ir kaip šitai įmanoma?“ – eilinį kartą klausia draugės, šluostydamos Liūtės ašaras. O paaiškinimas paprastas – ugninė gražuolė ir protinguolė pritraukia brutalius alfa patinus, kurie pasirengę kovoti už savo moterį net su įsivaizduojamais priešininkais. Ir Liūtė nesąmoningai provokuoja vyrus agresyviai elgtis – kas gi galėtų išlikti ramus šalia tokios iš koto verčiančios merginos.

Žuvys

Mielos Žuvys vaidina auką. „Ak, gelbėkit, ak, padėkit, mane pagrobė drakonas“. Ir riteris nušuoliuos gelbėti princesės. Tik vietoj šarvų narsuolis vilki marškinėlius su užrašu „Nemokamai išmušu dantis“. Drakonas nugalėtas, vandenų princesė išgelbėta, metas gulti – Žuvys gauna kuoka per galvą, ir jas nutempia į urvą. Ir kiekvienas naujas šios princesės vyras bando pranokti jos buvusius vaikinus agresyvumu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.