3 Zodiako ženklai, kuriuos nuolat persekioja nemalonumai

Kiekvienas žmogus retkarčiais susiduria su įvairiais nemalonumais. Bet kai kurių Zodiako ženklų atstovai negali išsikapanoti iš problemų, kurios juos tiesiog persekioja.

 Mergina.<br> 123rf nuotr.
 Mergina.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-11 10:54

Avinas

Didžiausia Avino problema yra jo negatyvus mąstymas, dėl kurio jo gyvenime įvyksta apie 50 proc. problemų (dėl kitų 50 proc. kaltas jo konfliktiškas charakteris).

Šis ženklas pripratęs apgalvoti visus situacijos susiklostymo variantus, vadovaudamasis principu „atsarga gėdos nedaro“, akcentuodamas visus įmanomus nemalonumus. Galbūt todėl jam likimas ir pakiša įvairiausius sunkumus.

Be to, šis ženklas būna agresyvus ir nepermaldaujamas, stengiasi visur taikyti jėgos poziciją. Štai kodėl Avinas iš kosmoso gali gauti atitinkamą atsaką.

Skorpionas

Skorpiono ženklas nepasižymi optimizmu. Jis niekada po nosimi nemurma psichologinės nuostatos „viskas bus gerai“, o žmones, gyvenančius pagal šį principą, laiko iš prigimties kvailais.

Jis įsitikinęs, kad šiame gyvenime reikia kovoti, beje, su visais ir, pageidautina, iš anksto. Skorpioną sunku pavadinti žmones mylinčiu ženklu, ir kartais jo sudėtingas būdas priveda prie tam tikrų pasekmių.

Ir nors šis ženklas nemato jokio ryšio tarp savo agresyvaus elgesio ir asmeninio gyvenimo problemų, bet jis tikrai yra.

Žuvys

Šiam ženklui sunkiai sekasi spręsti konfliktines situacijas. Žuvys geriau viską paliks savieigai, nei barsis ir aiškinsis santykius.

Joms geriau užmerkti akis prieš akivaizdžias problemas, specialiai nuo jų slepiantis. Tokia pozicija neretai turi priešingą poveikį, ir smulkūs buitiniai menkniekiai ilgainiui pavirsta tikromis problemomis.

Žuvims dažnai nepakanka dvasinių jėgų susidurti su sunkumais akis į akį. Nekeista, kad jų gyvenime yra daug nesklandumų, kuriuos Žuvys „pamiršta“ laiku išspręsti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.