3 vyrai pagal Zodiako ženklą, kurie sugadins bet kokį darbo vakarėlį

Būna tokių žmonių, kurie vien savo buvimu papuošia bet kokį darbo vakarėlį. Net didžiausią nuobodybę jie pavers ryškiu įvykiu.

 Kalėdinis vakarėlis.<br> 123rf nuotr.
 Kalėdinis vakarėlis.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 17, 2022, 4:50 PM

Bet yra ir tokių, kurie lygiai taip pat lengvai sugadina linksmybes. Dėmesio – šių Zodiako ženklų vyrai kelia rimtą pavojų jūsų įmonės kalėdiniam vakarėliui.

Mergelė

Darbo vakarėlyje Mergelė sėdės kampe, demonstratyviai sukryžiavęs rankas, ir visa savo išvaizda transliuos, kaip jam sunku pakęsti visą šitą nesąmonę. Mergelė atsisakys organizuoti šventę, dalyvauti konkursuose ir netgi tiesiog būti geros nuotaikos. Užtat baksnos, koks renginys nevykęs, ir erzins savo povyza. Po kurio laiko Mergelė pastebimai sumažins džiaugsmo laipsnį likusiems, užtat pats pastebimai pralinksmės.

Avinas

Avinas visada būna įvykių centre, lakstydamas po salę kaip stichinė nelaimė. Avinas įdės titaniškas pastangas, kad vakarą padarytų pačiu geriausiu: negailestingai vers visus linksmintis, kiekvieną minutę sugalvodamas tostus, spaus dalyvauti konkursuose. Avino hiperaktyvumas gali nuvarginti ramesnius svečius. „Vyšnaite ant torto“ taps Avino pomėgis aiškintis santykius su pačiais nesukalbamiausiais, kartais imantis net fizinės jėgos. O kitą dieną jis vaikščios nesudrumsčiamai ramus ir įrodinės, kad nieko panašaus nebuvo.

Dvyniai

Pripažinti linksmuoliai Dvyniai gali elgtis visiškai nenuspėjamai. Nenuostabu, jeigu jie greitai pradės peržengti asmenines ribas dėl savo per didelio plepumo. Vyrai Dvyniai mėgsta suburti aplink save publiką, šokiruodami ją netikėtomis naujienomis. Informacinė ataka iš Dvynių – įprastas reikalas, ypač, jei įsimaišo alkoholis. Per vakarėlį jie gali išplepėti asmeninius dalykus, išduoti svetimas paslaptis ar pareikšti savo tikrą nuomonę apie kolegos paaukštinimą. Geriausia nuo Dvynių laikytis atokiau, nes išvydę naują „auką“ jie gali pateikti naują „kompromatą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.