4 vyrai pagal Zodiako ženklą, kuriuos apima panika dėl mylimosios nėštumo

Šių Zodiako ženklų atstovus labai išgąsdina žinia apie mylimosios nėštumą: jiems atrodo, kad jie nepasirengę prisiimti atsakomybę už kitą žmogų. Ne visi jie iš tiesų meta savo nėščias drauges, bet neginčijama viena: jų noras pabėgti išties didžiulis.

 Vyras.<br> 123rf nuotr.
 Vyras.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 22, 2023, 1:17 PM

Vandenis – pažeidžiamas

Žinia apie nėštumą Vandeniui taps nauju gyvenimo etapu: jis mylės ir dievins savo vaikus, bet neišvengs abejonių ir liūdnų minčių. Šis vyras nepasirengęs apriboti savo laisvės ir asmeninio laiko, o jeigu moteris reikalaus daug dėmesio ir darys Vandeniui spaudimą, jo pažeidžiama siela neatlaikys, ir jis pabėgs.

Palikęs nėščią mylimąją, Vandenis kankinsis graužiamas sąžinės, galbūt artėjant gimdymo ar gimus vaikui maldaus atleidimo. Supratusios nelengvą Vandenio charakterį moterys gaus galybę dėmesio ir švelnumo iš atgailaujančio vyro.

Dvyniai – trokštantys laisvės

Naujiena apie nėštumą Dvynius visada užklumpa netikėtai, net jeigu jie visai neseniai prašė mylimosios pagimdyti vaiką. Pasimetimo būsenoje Dvyniai gali net nepagalvoję leptelėti apie abortą, bet greitai persigalvoja.

Dvynių pasimetimą keičia aktyvumas. Jeigu vyras nepabėgo, vadinasi, jis nuoširdžiai myli savo moterį ir pasiruošęs tapti tėvu. Mylimosios nėštumas priverčia jį permąstyti savo tikslus ir vertybes, vyras suauga ir tampa iniciatyvus, prisiimdamas sau didžiąją organizacinių klausimų dalį nėštumo laikotarpiu ir kartu rinkdamas vietą mažylio gimimui.

Svarstyklės – begalinės abejonės

Kai kurios Svarstyklės įsitikinusios savo pasirengimu tapto tėvais, bet net ir tada po žinios apie nėštumą jas užvaldo abejonės ir baimė. Pradžioje Svarstyklės nežino, ar nori vaiko, nors jis jau sėkmingai vystosi jo žmonos pilve, tada negali apsispręsti, kokios lyties vaiko nori ir kokio vardo.

Atsiradus mažyliui visos Svarstyklių baimės ir abejonės išsisklaido: vyras įgyja trokštamą gyvenimo prasmę ir tampa stipresnis, atkaklesnis, suprasdamas, kad yra atsakingas už mažo žmogaus gyvybę.

Avinas – kova dėl lyderystės

Avinui svarbu būti pačiu svarbiausiu savo mylimosios gyvenime. Netikėta žinia apie vaiką jį gąsdina: jis jaučia konkurenciją ir varžovą, kurios nesugebės įveikti. Avinai nepakenčia antraeilio vaidmens, todėl jo teigiama reakcija į nėštumą labai priklauso nuo mylimos moters elgesio.

Avinais reikia pasitikėti ir netrukdyti rodyti iniciatyvos ir dėmesio. Jis žinia gali būti nepatenkintas, bet jau po savaitės įrenginės kambarį mažyliui ir dairysis reikalingų daiktų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.