Kuo milijardieriai skiriasi nuo kitų?

Аmerikiečių psichologė Jane Morris įspėja: jei ant jūsų darbo stalo – betvarkė, jums bus sunku pasiekti karjeros aukštumų ir, ko gero, netapsite turtuoliais kaip Donaldas Trumpas, Billas Gatesas ar Richardas Bransonas. Jų darbo stalai pasižymi pavydėtina tvarka, rašo nydailynews.com.

Betvarkė ant darbo stalo liudija, kad žmogus nesugeba nuosekliai ir racionaliai mąstyti, todėl jis darbą atlieka labai ilgai ir ne visada kokybiškai.<br>123rf
Betvarkė ant darbo stalo liudija, kad žmogus nesugeba nuosekliai ir racionaliai mąstyti, todėl jis darbą atlieka labai ilgai ir ne visada kokybiškai.<br>123rf
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 22, 2013, 4:48 PM, atnaujinta Mar 11, 2018, 6:59 AM

Anot J. Morris, betvarkė ant darbo stalo liudija, kad žmogus nesugeba nuosekliai ir racionaliai mąstyti, todėl jis darbą atlieka labai ilgai ir ne visada kokybiškai. Tačiau prisiversti susitvarkyti stalą ar pavesti kam nors kitam tai padaryti dar nereiškia, kad jam pradės sektis darbas ar verslas.

Noras palaikyti tvarką darbo vietoje turėtų būti toks pats natūralus, kaip ir noras kasdien praustis ryte ir valytis dantis. Tik tada jūs būsite harmonijoje ne tik su savo mintimis, bet ir su aplinkiniais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.