Paprasti pratimai, kaip atrasti savo mylimą veiklą

Labai natūralus dalykas, kad šių dienų gyvenimas mus priverčia nesustoti ir žmonės pamiršta. kas jiems patinka ir ką mėgsta. Asmeninio tobulėjimo gidė Leonora Be You lrytas.tv laidoje „Kelionė į save“ pataria, kaip atrasti ar susigrąžinti savo mylimą veiklą.

 Leonora Be You
 Leonora Be You
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 8, 2018, 6:42 PM, atnaujinta May 15, 2018, 3:53 PM

1 žingsnis

Nuo ko pradėti? Savo kasdieninio gyvenimo veikloje stebėk save tarsi iš šalies: į ką atkreipi dėmesį, kas sudomina ir teikia malonumą. Tai gali būti ir, kaip aš vadinu, šešėlinis dėmesys - galbūt prikaustė per televiziją vykstanti laida, sudomino radijuje skambanti diskusija, o gal tiesiog nugirdai kitų žmonių pokalbį ar stabtelėjai prie reklaminės antraštės. Tai itin svarbus momentas, kurio metu atsipalaiduoji, atveri širdį ar kalbi apie tau įdomias temas su pačiais artimiausias ir būtent tai yra tave dominantis dalykas.

2 žingsnis

Daryk tai, ko nesi įpratęs daryti. Kai išgirdau šią frazę, supratau, kad pati nepadarau kažko iki galo, nes nežinau kas tai yra. Todėl pradėjau eiti ir daryti domėtis tais dalykais, kuriais niekada nesidomėjau, būti tuo, kuo galėčiau būti ar norėčiau būti. Kai dar buvau verslininkė, visada domėjausi išminčiais, vidine ramybe, galimybe būti kalnuose, meditacija ir buvimu savimi, bet neturėjau tam laiko. Teko žengti žingsnį, kurio niekada nebuvau dariusi – visada tai išbandyti praktikoje, pradėti domėtis visai kitais dalykais, nei darbas.

3 žingsnis

Būtina apsisupti bendraminčių rate. Priartėk prie žmonių, kurie domisi ta pačia veikla, tomis pačiomis temomis. Susidraugauk, įsiliek į jų ratą, gyvenimo būdą ir pradėk šį naują gyvenimo žingsnį. Patikėkite, nieko nebūna be pastangų – viskam reikalingas darbas. Jeigu bandysi tai, ko niekada nedarei, apsisupsi savo gyvenimą naujais bendraminčiais ir nebijosi kurti savo naujos kokybės gyvenimo būdo su naujais draugais, visada atrasi savyje kažką naujo ir sužinosi įdomaus ir netikėto. Nebūtina keisti darbo, šeimos, bėgti nuo senų draugų, tiesiog turtinti savo pasaulį taip atrandant apie save kažką netikėto, gražaus ir įdomaus.

Daugiau apie Leonoros Be You filosofiją ir mokymus rasite kelioneisave.lt 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar panaikinta PVM lengvata tikrai žlugdo maitinimo verslą?