3 paprasti žingsniai, kaip pradėti daryti ką nori

Lrytas.tv laidoje „Kelionė į save“ asmeninių pokyčių gidė Leonora Be You pataria, kaip kiekienas mūsų gali pradėti daryti tai, apie ką visada svajojome. Dažnai žmonės atranda mylimą veiklą, žino, kuo norėtų užsiimti, bet yra įsisukę dabartinėje rutinoje, darbuose, kurie atneša pelną ir nežino, kaip visa tai pakeisti. Leonora pataria, kaip sustabdyti šį traukinį ir persėsti į kitą, vežantį mus link savo svajonių, pradėti kurti gyvenimą ir išdrįsti pradėti daryti tai, kas tau patinka.

 Leonora Be You
 Leonora Be You
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 15, 2018, 4:05 PM

1 žingsnis

Pirmiausia turite įsivardinti dalykus, kurie yra tavo gyvenime, bet tau nepatinka. Apgalvok sąvybes, aplinką, draugus ar veiklą, kuriuos dabar darai, kas tave supa, bet netenkina. Visa tai susirašyk tam, kad žinotum, kas tau sukelia neigiamas emocijas.

2 žingsnis

Kitas svarbus žingsnis – darbas su vizualizacija ir mintimis. Atsakyk į tokį klausimą – ką darytum jeigu šiame gyvenime neegzistuotų pinigai. Ant balto popieriaus lapo parašyk, ką veiktum, kaip save realizuotum jei nereikėtų galvoti apie uždarbį. Kuo smulkiau papasakok apie savo įsivaizduojamą gyvenimo būdą ir veiklas.

3 žingsnis

Paskutinis žingsnis – parašyk du sąrašus: „Noriu“ ir „Reikia“ ir suskirsti savo kasdienines veiklas į juos. Kai aš pradėjau naudoti šią praktiką savo kasdieninėje veikloje, pamačiau koks ilgas mano „Reikia“ sąrašas ir kiek nedaug dalykų yra „Noriu“ lape. Nuo šiol tavo didžiausias tikslas ir meditacija yra sumažinti „Reikia“ sąrašą ir gausinti „Noriu“ veiklas. Žingsnelis po žingsnelio kasdieninėje rutinoje neapleiskime savo norų, nepamirškime, kur turi būti koncentruotas mūsų dėmesys ir energija, jeigu norime pasiekti savo tikslą. Tik taip pradėsime gyventi, kaip norime ir kursime gyvenimą tokį, kokio norime. Niekas nieko neturi mums dovanoti. Viską mes galime susikurti savo mintimis, norais ir savo veiksmai.

Daugiau apie Leonora Be You ir jos mokymus: kelioneisave.lt

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.