Žaidimas poroms, sugrąžinantis į santykius romantiką

Kartais kai poros kartu pragyvena ilgesnį laiką, santykiuose atsiranda monotonija, atrodo jau niekas nebestebina kitame žmoguje, sumažėja aistra. Du vienas kitą mylintys žmonės nebežino, ką daryti su santykiais ir viduje kirba klausimas: „Nejaugi dabar taip bus visados?“.

 Žaidime dalyvauja pora: vyras ir moteris. <br> 123rf nuotr.
 Žaidime dalyvauja pora: vyras ir moteris. <br> 123rf nuotr.
 Santykių konsultantas Vytautas Jančiauskas.
 Santykių konsultantas Vytautas Jančiauskas.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2018-06-04 12:27

Todėl santykių konsultantas Vytautas Jančiauskas, žinodamas kaip sunku maloniai stebinti mylimą žmogų 10 ar 20 metų, sukūrė unikalų žaidimą poroms „VauTau“. Jame jau pasufleruojama, kaip nustebinti mylimą žmogų.

Taigi, monotonija gali ir nesitęsti, tereikia truputį pastangų. Padėsime jums susigrąžinti romantiką santykiuose, atskleisdami šio žaidimo principą. Jūs galėsite pasidaryti jį namuose, tereikia popieriaus, rašiklio ir šiek tiek fantazijos.

Žaidimas poroms, kurį galite pasidaryti namuose

Žaidime dalyvauja pora: vyras ir moteris. Jis tęsiasi vieną mėnesį. Žaidime bus 16 užduočių, rekomenduojama atlikti po 2 užduotis per savaitę. Tas, kuris pirmas atliks visas užduotis, gaus prizą.

1 žingsnis. Atskleiskite vienas kitam savo troškimus. Pasakykite, ką norėtumėte gauti, kaip prizą, už tai, kad atliksite visas sugalvotas užduotis. Prizas turėtų būti pažadas kažką padaryti dėl kito. Pavyzdžiui: „Pažadu daryti kojų masažą kiekvieną dieną visą savaitę“, „Pažadu daryti vakarienę visą mėnesį“, „Pažadu nusivežti tave savaitgalį į Druskininkus.“ Jį gaus po to, kai bus atliktos visos užduotys.

2 žingsnis. Dabar jums reikia sugalvoti po 8 (galite ir daugiau) užduotis kiekvienam. Jūs turite sugalvoti, ko jūsų partneris labiausiai norėtų iš jūsų. Ir šias užduotis užsirašykite ant mažų lapelių. Pavyzdžiui, tai galėtų atrodyti taip: „Išpildysiu vieną vyro fantaziją“, „Ryte atnešiu į lovą jam kavos“. Reikėtų gerai pagalvoti, kas labiausiai patinka mūsų mylimam žmogui, ko jis labiausiai ilgisi.

Vyras taip pat turi sugalvoti 8 užduotis kaip jis stebins savo mylimąją. Tegul vyras atkapsto savo atmintyje tuos momentus, kai pavykdavo maloniai nustebinti savo draugę ir užrašo, ką jis padarys, kad ją pradžiugintų. Pavyzdžiui: „Visą šeštadienį praleisime kartu ir padarysiu viską, ko ji paprašys“.

Taigi, galiausiai jūs turite tarkime 16, o gal 20 lapelių. Išdėliokite juos ant stalo taip, kad užrašas būtų apačioje. Tuomet burtų kelių traukite po vieną paeiliui, kol visi lapeliai atsitiktine tvarka atsidurs pas jus rankose. Įdomumas yra tame, kad kai kurios užduotys, kurias norėjote, jog padarytų jums, teks daryti kitam. O kai kurios bus tokios, kokių net nesitikėjote.

3 žingsnis. Taigi, dabar kiekvienas turite atskirai 8-10 užduočių. Jų nerodykite vienas kitam. Ir nusprendę pradėti žaidimą, paeiliui atlikite po dvi užduotis per savaitę. Mėnesio gale laimės tas, kuris atliks greičiau visas užduotis.

Šis unikalus žaidimas gerina santykius, pildo poros svajones. Jis skatina imtis iniciatyvos ir puoselėja meilę. Kartais santykiuose daugiau stengiasi vienas asmuo. Po kurio laiko jam tampa sunku, kai negauna tiek, kiek pats atiduoda. Šis žaidimas privers stengtis abu partnerius ir svarbiausia, kad jūs tai darysite savo noru.

O jeigu nenorite patys galvoti užduotis, galite pasinaudoti V. Jančiausko tokiu pačiu principu jau sukurtu žaidimu „VauTau“. Taigi, mėgaukimės gražiais santykiais, puoselėkime juos, branginkime kiekvieną dieną, kurią galime praleisti su mylimu žmogumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.