Išsirinkite gėlę – sužinokite savo moteriškumo paslaptį

Kuri moteris nemėgsta gėlių? Visoje spalvų įvairovėje būtinai atsiras tokių, kurios pavergs moters širdį. Tačiau tai, kokias gėles mes labiausiai mėgstame, nėra atsitiktinis dalykas. Pasirinkimas priklauso nuo moters charakterio savybių.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 9, 2018, 1:54 PM, atnaujinta Jun 11, 2019, 5:21 PM

Siūlome jums gėlių testą. Visos jos tokios gražios. Jums tereikia išsirinkti tą, kurią labiausiai norėtumėte gauti dovanų.

Aprašymus skaitykite žemiau. Beje, jeigu jums norėjosi pasirinkti dvi gėles, tai reiškia, kad jūsų charakteryje susilieja dvi moteriškos energijos rūšys.

1 gėlė

Jūsų moteriškumas visada reiškiasi ryškiai ir traukia dėmesį. Kur bepasirodytumėte, jūs visada esate aptarimų objektas ir pritraukite gausybę įdėmių žvilgsnių. Vyrai tiesiog jumis atvirai grožisi, o moterys kartais labai stipriai jums pavydi. Tačiau jus nelabai jaudina kitų vertinimai ir požiūriai. Jūs žinote savo vertę ir turite nedidelį ratą artimų žmonių, kurių nuomonė jums svarbi. Jums sunku pasitikėti kitais žmonėmis, bet jei ja patikite, galite kalnus nuversti dėl to žmogaus. Ir neduokdie kas nors nepateisins jūsų pasitikėjimo ž to jūs niekada neatleisite.

Jūs vienodai gražiai atrodote su sijonais ir su kelnėmis. Net jeigu teikiate pirmenybę švelnesnių atspalvių lūpų dažams, ryški raudona – jūsų spalva.

2 gėlė

Miela, romantiška, švelni mergaitė – jūs kaip tik esate tas moters idealas, apie kurį svajoja daugelis vyrų. Jūs leidžiate jiems jums asistuoti, su malonumu priimate dovanas ir kitus dėmesio ženklus. Jūsų betarpiškas nuoširdumas ir šiltumas žavi daugelį. Moterys stengiasi su jumis susidraugauti, o vyrai – užkariauti jūsų palankumą. Žmonės kaip drugeliai skrenda į jūsų lygią ir švelnią šviesą. Tačiau po visu šiuo švelnumu slypi geležinis stuburas. Jūs visada tiksliai žinote, ko norite, ir gaunate tai praktiškai visada.

Jūs tiesiog stulbinančiai atrodote su siuvinėtomis ir smulkiomis gėlytėmis margintomis suknelėmis bei palaidinėmis, švelnūs drabužių tonai pabrėžia jūsų žavesį.

3 gėlė

Jūs turite tiek teigiamų savybių, kad net sunku atrinkti pagrindines. Esate sąžininga, nuoširdi, kukli, mokanti palaikyti sunkią minutę. Jūs stoiškai atlaikote gyvenimo išbandymus ir tikėdama geresne ateitimi nugalite pačius didžiausius sunkumus. Tokią, kaip jūs, svajoja vesti bet kuris vyras. Prisižiūrinti, mokanti skaniai gaminti, kurti namuose jaukumą, ištikima ir kukli... ko dar gali norėti vyras? Tačiau jums kažkodėl ne iš karto pasiseka sutikti savo gyvenimo vyrą, šio tipo moterys dažnai nudega per savo pirmuosius įsimylėjimus. Reikia truputėlį palaukti, ir būtinai atsiras tas, kuris jus deramai įvertins ir stengsis saugoti visą savo gyvenimą. Šioms moterims, nepaisant visos jų jėgos, būtinas vyriškas rūpestis.

Jūs ypatingai atrodote vilkėdama juodai ir baltai. Pernelyg didelis spalvų kiekis gali atitraukti dėmesį nuo jūsų pačios. O juk jūs tokia graži!

4 gėlė

Vaikščiojantis pozityvas, energijos užtaisas – tai žodžiai, kuriuos dažnai girdite apie save. Jūsų šypsena geba ištirpdyti bet kurio, net paties šalčiausio vyro širdį. Jūs dievinate vyrų dėmesį, dažnai draugaujate su vyrais, bet ta draugystė dažnai baigiasi tuo, kad jie jus įsimyli. Arba susidraugavo su jumis, nes nuo pradžių buvo jus įsimylėję. Jūs sužavite vyrus, bet retą kurį prisileidžiate arti. „Niekas nežino, kaip naktimis verkia ta, kuri per gyvenimą eina juokdamasi“, – tai apie jus. Bet tas, kuris vis dėlto sugebėjo priartėti prie jūsų, gaus geriausią savo gyvenime moterį ir paskutinę meilę.

Jūs mėgstate eksperimentuoti su savo išvaizda ir darote teisingai. Jums kaip niekam kitam tinka neįtikėtini ir ekstravagantiški drabužiai, šukuosenos ir kosmetika.

5 gėlė

Ko gero dar nuo vaikystės žinote apie savo grožį. Dar kai mama vaikščiojo su jumis maža, dažnai girdėdavo nepažįstamų žmonių komplimentus apie jūsų išvaizdą. Greičiausiai būtent ji išmokė jus neišpuikti ir nevertinti žmonių pagal išorinius duomenis, o pagal vidines savybes. Jūs puikiai pažįstate žmones, žinote, ką jie slepia, niekas nepraslys pro jūsų žvilgsnį. Daugelis jūsų draugių kreipiasi į jus patarimo kaip į psichologą. Be abejo, vyrai tiesiog limpa prie jūsų. Tačiau jūs pati renkatės savo būsimą vyrą. Vadovaudamasi kažkokiu šeštuoju pojūčiu jį identifikuojate ir atpažįstate iš tūkstančių.

Jūs esate ta moteris, kuri moka rengtis brangiai net esant kukliam biudžetui. Jums labai tinka auksas, nešiokite jį dažniau, juk jis jums neša sėkmę.

6 gėlė

Jūs – nepaprasta moteris. Jumyse dera priešingos savybės, ledas ir ugnis. Nepaisant išorinio šaltumo ir ramybės jumyse siautėja deginančios aistros. Ir tas vyras, kuris sugebės tai atrasti, bus iš tiesų laimingas ir padarys jus laimingą. Jūs mylite tik vieną žmogų, o kantrybės jums gali pavydėti angelai. Bet jeigu jau kas nors jus įkaitino iki virimo raško, o tai būna labai, labai retai, jūs viską nušluosite nuo savo kelio. Jūs traukiate vyrus, bet dažnai pati apie tai net neįtariate. Viskas dėl to, kad vyrai mato jūsų išorinę kaukę ir nesiryžta net prieiti prie jūsų.

Jūsų labai gražios akys, jos užburia, ir norisi jose paskęsti tarsi jūroje.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų birželio 9 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.