Pasirinkite raštą – tai atskleis jūsų emocines problemas

Tai, kokį raštą pasirenkate, gali atskleisti tiesą apie jūsų dvasinę būklę. Išsirinkite, kuris piešinėlis iškart pritraukia jūsų dėmesį, ir sužinokite savo emocinę būseną.

Išsirinkite vieną iš šių raštų.
Išsirinkite vieną iš šių raštų.
Kryžmai subraižytas stačiakampis. 
Kryžmai subraižytas stačiakampis. 
 Kreiva spiralė.
 Kreiva spiralė.
 Laužytos kryžiuotos linijos.
 Laužytos kryžiuotos linijos.
 Plazdančios bangelės.
 Plazdančios bangelės.
 Netvarkingi ratilai.
 Netvarkingi ratilai.
 Daug persikertančių mažų stačiakampių.
 Daug persikertančių mažų stačiakampių.
 Koncentruota tvarkinga spiralė.
 Koncentruota tvarkinga spiralė.
 Vertikalūs brūkšniai.
 Vertikalūs brūkšniai.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Aug 10, 2018, 2:22 PM

1. Kryžmai subraižytas stačiakampis

Jei pasirinkote šį braižinį, gali būti, jog šiuo metu jus kankina dviejų vienodai patrauklių pasirinkimų dilema. Galbūt jūsų mintyse vyrauja prieštaringos, nors tapačiai svarbios mintys ir jaučiatės jų plėšomas per pusę.

Veikiausiai esate sutrikęs, nes pasirinkimas neturėtų būti toks sunkus, bet apsispręsti neleidžia abiejų variantų privalumai. Nenorite prarasti nė vienos iš galimybių, todėl vidus ir skyla pusiau.

2. Kreiva spiralė

Jei tai – jūsų pasirinkimas, gali būti, jog jums sunku priimti savo asmenybę. Galbūt ieškote tam tikro susitaikymo, tačiau suprantate, jog susitaikyti su kai kuriais gyvenimo įvykiais kol kas per sunku.

Galite jaustis išduotas, vienišas ar netekęs vilties. Tačiau vis tiek stengiatės kovoti dėl savo laimės ir tai – nuostabu. Iš esmės einate teisinga linkme, bet gali prireikti kiek daugiau laiko, kol rasite taip ieškomą ramybę.

3. Laužytos kryžiuotos linijos

Jeigu dėmesį patraukė šis braižinys, veikiausiai išgyvenate sunkumus. Nevykę santykiai, šeimos ar karjeros problemos – tai, ką patiriate, neleidžia užmigti naktimis.

Laužytos ir sukryžiuotos linijos taip pat reiškia, jog stengiatės išspręsti kilusias problemas. Tačiau atrodo, kad tos bėdos jums nėra pavaldžios. Keli faktoriai gyvenime jums neduoda ramybės ir vargstate, mėgindamas viską sutvarkyti.

4. Plazdančios bangelės

Jūsų mintys ieško kūrybinio išsilaisvinimo. Širdyje dega artistiškos, kūrybinės, literatūrinės savybės. Trokštate sukurti ką nors unikalaus bei ypatingo.

Turite rasti būdą išreikšti savo kūrybiškumui. Išlaisvinkite kūrybinę energiją, antraip perdegsite. Nenumaldomas noras kurti grauš jus iš vidaus visą laiką, kurį leisite tvarkydami kasdienius reikalus.

5. Netvarkingi ratilai

Veikiausiai išgyvenate gilią krizę. Problemų lavina slegia jūsų širdį. Todėl jaučiatės pavargęs, vienišas, desperatiškas ir svarbiausia – netekęs vilties.

Bėdų našta taip slegia, kad praverstų apie viską pasišnekėti su draugu. Pasipasakokite artimiems žmonėms, atsiverkite. Tokie gilūs, stiprūs išgyvenimai gali sukelti ilgalaikius dvasinius pažeidimus, todėl geriausia kreiptis pagalbos į artimuosius.

6. Daug persikertančių mažų stačiakampių

Jei pasirinkote šį braižinį, gali būti, kad jums sunku susitvarkyti savo gyvenimą. Galbūt kol kas dar tvarkotės, tačiau jaučiate, kaip mažos gyvenimo detalės slysta jums iš rankų.

Tos mažos dėžutės reiškia, jog norite pamėginti sujungti kintančias gyvenimo detales į vieną paveikslą, tačiau sekasi vis sunkiau. Gyvenime desperatiškai siekiate tvarkos.

7. Koncentruota tvarkinga spiralė

Tikriausiai gyvenime jums sunku rasti ramybę ir vidinę harmoniją. Galbūt netgi sunku suprasti ir priimti save patį.

Spiralė rodo jūsų pastangas keliauti harmonijos link ir tapti tikrai tuo, kuo esate. Didžiausias sunkumas – pripažinti ir priimti save visą, su visais trūkumais. Gali būti, kad ieškote idealumo, tačiau kartais geriau svarbą teikti savęs priėmimui.

8. Vertikalūs brūkšniai

Gyvenime veikiausiai patiriate aukštų ir žemų emocijų bei įvykių kaitą. Žengiate žingsnį pirmyn – tuoj tenka žengti ir du atgal. Tai erzina. Nesėkmės jus skaudina.

Dažni šuoliai nuo vilties iki desperacijos jus sekina. Jaučiate, jog nusipelnėte pertraukos ir turėtumėte pagaliau sulaukti sėkmės. Tačiau vos priartėjusi ji vėl nuo jūsų nusigręžia. Nepraraskite vilties – anksčiau ar vėliau sėkmė aplankys ir jus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.