Pasirinktas raštas išduoda, kaip veikia jūsų mąstymas

Tai, kaip veikia jūsų mąstymas, lemia ir jūsų pasirinkimus. Ir priešingai – jūsų pasirinkimai gali atskleisti mąstymo procesus. Siūlome išsirinkti vieną iš pateiktų raštų ir sužinoti, ką tai apie jus išduoda.

  Pasirinkite vieną iš aštuonių figūrų. 
  Pasirinkite vieną iš aštuonių figūrų. 
 Švarus ir aiškus.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Švarus ir aiškus.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Persipinantis.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Persipinantis.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Ryškus ir tiesus.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Ryškus ir tiesus.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Daugiasluoksnis.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Daugiasluoksnis.<br> "The Daily Net" nuotr.
Orientuotas į sprendimą.<br> "The Daily Net" nuotr.
Orientuotas į sprendimą.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Atviras.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Atviras.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Uždaras.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Uždaras.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Kūrybiškas.<br> "The Daily Net" nuotr.
 Kūrybiškas.<br> "The Daily Net" nuotr.
Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Sep 10, 2018, 11:39 AM, atnaujinta Sep 10, 2018, 11:54 AM

Švarus ir aiškus

Šis raštas simbolizuoja, kaip dvi skirtingos dimensijos gali susilieti į vieną paprasto dizaino figūrą. Joje abi figūros pusės regimos gana aiškiai.

Jei pasirinkote šį vaizdinį, jūsų mąstymas linkęs į paprastus ir aiškius sprendimus. Jūsų mintys linkusios supaprastinti net sudėtingiausius iššūkius. Taip pat mokate rasti lengvai suformuluojamus pasirinkimus. Dėl šios savybės esate neprilygstamas, kuomet prireikia išspręsti problemą. Gebate suprasti pirmą problemą, išspręsti antrą, o tada padaryti reikiamas išvadas.

Persipinantis

Šis raštas susideda iš daugybės linijų, kampų bei nuolydžių, kurie persikerta vieni su kitais. Išpinti tokią figūrą prireiktų nemažai laiko.

Jei pasirinkote šį atvaizdą, jūsų stiprybė – ieškoti sąsajų net sudėtingiausiose, daugiasluoksnėse problemose. Esate žmogus, kuriam ne toks svarbus pirminis vaizdas – mėgstate įsigilinti išsamiau. Jums tiesiog skirta suprasti visus problemos niuansus prieš šiems pradedant kelti pavojų. Dažniausiai randate gerai apmąstytą ir praktišką sprendimą. Esate labai įžvalgus ir supratingas žmogus.

Ryškus ir tiesus

Raštas nubraižytas vos iš kelių linijų, bet jos sudaro aiškią formą ir sukuria ryškius kampus. Jis elegantiškas ir paprastai suprantamas.

Jeigu pasirinkote šį raštą, jūsų mąstymas linksta į paprastus, bet ryškius dalykus. Esate atviras, tiesmukas ir drąsus. Nemėgstate bereikalingai apsunkinti situacijų. Taikote paprastumo principą viskam – savo mintims ir santykiams. Jus traukia paprasti gyvenimo džiaugsmai.

Daugiasluoksnis

Šis raštas – tarsi ir paprasto, bet iš tiesų labai sudėtingo dizaino. Jis atitinka visas geometrijos taisykles, tačiau pasižymi dideliu vienas kitą perklojančių sluoksnių skaičiumi. Tai nepaprastai gražus, tačiau sunkiai perprantamas vaizdinys.

Jeigu jį pasirinkote, jūsų mąstymas yra ne tik sudėtingas, bet ir daugiasluoksnis. Neįmanoma vienu žodžiu apibūdinti jūsų asmenybės – daugybė skirtingų aspektų susilieja ir sukuria jūsų grožį. Tai, kaip mąstote, suteikia jums paslaptingumo ir seksualumo.

Orientuotas į sprendimą

Iš pirmo žvilgsnio figūra atrodo sudėtinga, bet lengvai galima rasti kelią nuo vienos linijos prie kitos, o tada paveikslas atrodo gana aiškiai. Nėra jokių paslėptų pusių ir gali aiškiai matyti, kur linijos veda.

Jei pasirinkote šią figūrą, esate orientuotas į sprendimų paiešką. Lengvai suprantate sudėtingas problemas, bet nemėgstate į jas gilintis – verčiau tiesiog ieškote sprendimo. Jūsų mąstymas linkęs analizuoti, taigi kol kiti baksnoja į situacijos sunkumus ir trūkumus, jūs ieškote geriausių išeičių.

Atviras

Šis raštas žavi paprastu, bet neribotai kūrybingu dizainu. Kampai ir nuolydžiai tarsi išeina iš figūros kraštų ir suformuoja dar vieną vaizdinį. Tai rodo mąstymą, orientuotą į išorę.

Pasirinkę šią figūrą – tikri ekstravertai. Mąstote iš išorinio požiūrio taško, o jūsų veiksmai atskleidžia gebėjimą atliepti kitų jausmus bei jūsų minčių grožį. Kompanijoje jaučiatės maloniai, o išoriniai stimulai svarbūs jūsų vidiniam augimui. Viduje esate būtent toks, koks atrodote ir aplinkiniams – nemėgstate nieko slėpti.

Uždaras

Šiame rašte piramidžių viršūnės subtiliai atgręžtos į figūros vidų. Paprastas, tačiau daug dimensijų turintis dizainas. Kiekviena jų krypsta į vidų, į centrą.

Jei išsirinkote šį atvaizdą, esate intravertas. Mintyse kuriate ir branginate savo pasaulį. Turite daugiadimensinę asmenybę. Tačiau kiekviena jūsų asmenybės dalis kyla iš sielos ir savo įvairiapusiškumu išliekate nuoširdus. Gerai save pažįstate. Vidinės jūsų savybės suformuoja ir žavingą kitiems regimą asmenybės pusę.

Kūrybiškas

Jei pasirinkote šį raštą, gyvenime jus traukia kokybiški, malonumą teikiantys ar prabangūs dalykai. Į šį atvaizdą gera ir gražu žiūrėti. Jums svarbus grožis.

Jūsų pasirinkimas taip pat parodo, kad jaučiate trauką dailiems, dėmesingai pagamintiems daiktams. Ne visi pastebi tokių daiktų ypatybes, bet jums svarbu ir detalės. Taip pat kreipiate dėmesį į vidinį grožį. Turite kūrybingą pusę, todėl esate linkęs į meną. Visada įvertinsite kitų kūrybingumą ir tobulą jo rezultatą.

Parengė Joana Gimberytė-Juronė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.