Iš kurio puodelio išgertumėte kavos? Štai kokie esate iš tikrųjų

Iš kurio iš šių puodelių norėtumėte išgerti kavos arba arbatos? Turite pasirinkti vieną, ir šis jūsų pasirinkimas pasakys šį tą įdomaus apie jus pačius.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2018-09-16 12:08, atnaujinta 2019-08-30 12:23

Pasirinkote?

Žemiau žiūrėkite atsakymus

1

Esate ekstravagantiški, bendraujantys ir pozityvūs. Žmonėse matote tik gerą, ir nuo to patys jaučiatės gerai. Mėgstate gyvūnus, filmus ir įdomius pokalbius. Ko gero, jums įdomiau bendrauti su draugais ir artimaisiais, nei ieškoti romantiškų nuotykių.

2

Labiau vertinate kokybę, nei kiekybę, ir mėgstate klasiką. Esate subtilus žmogus, kuris nemėgsta, kai pažeidžiama įprasta rutina. Atrodote pasitikintys savimi, bet iš tiesų jūsų savivertė žema. Esate išmintingi, protingi ir mėgstate viską kontroliuoti. Jums reikia būti atsargiems, nes kartais pasitikite tais, kurie to nenusipelno. Mėgstate gerus pokalbius, kurie įkvepia kitus.

3

Jūs mėgstate būti naudingi kitiems. Jums sekasi darbe, kur organizuojate bei planuojate susitikimus ir atostogas. Tačiau namuose viskas kitaip. Asmeniniame gyvenime jums sunku rasti pusiausvyrą, ir jūs dažnai nervinatės. Jūs siekiate viską kontroliuoti, bet tam reikia rasti pusiausvyrą. Jums derėtų daugiau laiko skirti giliems apmąstymams apie gyvenimą.

4

Jūs amžinai kažkur skubate. Jums nuolat paroje trūksta valandų. Jūs nemėgstate likti vieni su savo mintimis, todėl visą laiką stengiatės kuo nors užsiimti. Jūs labai disciplinuoti, bet derėtų susimąstyti, ko iš tiesų norite iš gyvenimo. Dažniau bendraukite su žmonėmis, kurie jus įkvepia. Pristabdykite ir mėgaukitės nuostabiu aplinkiniu pasauliu.

5

Esate mąslūs ir geri, bet jums gyvenime trūksta emocijų. Jūs nežinote, kokie jūsų ateities tikslai, bet esate tikri, kad norite nešti naudą. Jums reikia suprasti, kas jums atneša laimę. Jums svarbūs žmonės ir ypač – gyvūnai. Jūs mylite gyvenimą ir mėgstate poilsį, bet jums reikia pa,ilti ir savo darbą. Jums būtina jaustis reikalingiems ir vertingiems.

6

Jūs – darbštus ir permainingas žmogus, kuris nemėgsta rodyti savo jausmų. Esate įsitikinę, kad galite pakeisti pasaulį. Bendraudami su jumis daugelis vertina jūsų paprastumą. Jūs ieškote gyvenimo prasmės liūdnuose dalykuose, todėl teikiate jiems didelę reikšmę. Bet iš tiesų depresija ir nelaimės nedaro jūsų gyvenimo gilesnio, tad atsisakykite jų.

7

Jūs dažnai nervinatės, todėl stengiatės iš anksto viską suplanuoti, kad išvengtumėte staigmenų. |Gyvenate paviršutinį gyvenimą, nežiūrėdami į dalykų esmę. Rimti santykiai jus gąsdina. Nebijokite vadovautis savo svajonėmis ir interesais, Raskite tai, kas jus džiugina. Su savo empatijos sugebėjimais jūs esate labai įžvalgūs.

8

Esate nervingas ir paslaptingas žmogus, pilnas novatoriškų idėjų. Jūs labai išradingi, ir tai padeda jums įgyvendinti savo drąsias vizijas. Esate giliai mąstantys, atsidavę reikalui ir linkę į introversiją. Su intelektu jums viskas tvarkoje – jums derėtų išmokti pasitikėti savo intuicija ir rasti įkvėpimo šaltinį.

9

Jums patinka, kai jus myli ir dievina. Jūsų ideali diena apima protingus pokalbius, geras knygas, naujas žinias ir mėgstamą muziką. Visada esate mandagūs, ir tai jums suteikia ypatingos jėgos. Jums norisi garsėti savo pasiekimais, bet egoistiniai protrūkiai kartais kenkia jūsų įvaizdžiui. Mylėti save yra gerai, bet ne kitų sąskaita. Apsidairykite aplink ir supraskite, kad be jūsų gyvenime yra dar daug įdomaus.

10

Esate labai veiklūs. Jūs nešvaistote laiko veltui ir esate atviri viskam, kas nauja – idėjoms, galimybėms, požiūriams. Jūs nuoseklūs ir siekiate kurti. Greičiausiai mokate puikiai rašyti, mokytis ar kalbėti. Bet jus gąsdina nepradėti darbai. Nežinomumas jus atbaido – bet atsiminkite, kad pirmas žingsnis visada pats sudėtingiausias.

11

Jūs – linksmas, kūrybiškas ir aštraus proto žmogus, bet jums nepavyksta nieko pasiekti. Jūs dažnai imatės didelių projektų, bet po to pusiaukelėje juos metate, nes jums tampa nuobodu ar sunku. Jūs dažnai teisiate kitus žmones ir aiškinate, kaip jiems reikėtų elgtis. Greičiausiai širdies gilumoje jūs abejojate savo galimybėmis. Jums visur reikia palaikymo. Pasistenkite atsipalaiduoti ir į viską žiūrėti plačiau.

12

Esate linksmas ir išpaikintas žmogus, kuris žiūri į gyvenimą per rožinius akinius. Paprastai žmonės jus mėgsta ir nori būti arčiau jūsų. Dievinate vakarėlius ir pasimatymus. Esate laimingi, kai laimingi aplinkiniai. Bet nepamirškite savęs. Kartais patiriate depresiją, kai pernelyg ilgai būnate vieni.

13

Jūs dažnai išgyvenate dėl kitų žmonių ir jų nelaimių, bet dažnai nežinote, kaip padėti sau. Jus gąsdina aplinkinis pasaulis. Mėgstate įprastus dalykus. Tikriausiai dažnai žvalgotės atgal ir svajojate sugrįžti į praeitį. Nepaisant visų permainų, jums reikia suprasti, kad visur galima rasti teigiamų pusių. Jūs kaltinate kitus dėl savo nesėkmių, bet atminkite: kiekvienas pats yra savo laimės kalvis.

14

Jūs mėgstate sėdėti saulutėje ir gurkšnoti ledinį gėrimą po ilgos darbo dienos. Jūs neturite ambicijų, nes laikote jas beprasmėmis. Jums patinka geras gyvenimas, bet netikite, kad sugebėtumėte užsitikrinti rytdieną. Jums norisi gauti iš gyvenimo kaip galima daugiau jau dabar. Jūs mylite savo draugus ir artimuosius, nes jums svarbūs paprasti malonumai. Jūs mėgstate bendrauti ir labai nemėgstate ką nors prarasti.

15

Esate pilni energijos ir mėgstate keisto pasaulį savo nuožiūra. Jums patinka visada būti dėmesio centre ir linksminti žmones. Jūs norite, kad visiems būtų su jumis gera ir įdomu. Jūs stengiatės nepraleisti šansų pakliūti į nuotykius ir visada išeinate iš vakarėlio paskutiniai, kad nepraleistumėte nieko įdomaus. Esate geri, bet sunkiai priimate kitų žmonių gerumą. Iš tiesų jūsų emocijos labai gilios – nesigėdykite jų.

Turinys pirmą kartą publikuotas 2018 metų rugsėjo 16 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: KT konstatavo, kad R. Žemaitaitis pažeidė Konstituciją