Pasirinkite debesį – paaiškės, kuo gyvenime netikite

Įspūdingos debesų formos traukia akį. Šios formos žavios savo nepastovumu: vėjas papučia, ir viskas dingsta, transformuojasi. Šis testas kviečia per kintamas formas išsiaiškinti įdomų dalyką: kuo jūs netikite. Pasirinkite labiausiai traukiantį debesį ir įsitikinkite, kad tai tiesa.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 8, 2018, 12:02 PM, atnaujinta Dec 8, 2018, 12:03 PM

1. Širdis

Jūs netikite, kad egzistuoja tikra meilė. Iš principo jūs iš viso netikite šiuo jausmu. Manote, kad žmonės gali vienas kitam patikti, bet kad yra kažkoks galingas jausmas, jūs abejojate. Jūs manote, kad meilė – tiesiog gražus žodis, kurį sugalvojo poetai, rašytojai, režisieriai ir svajotojai.

2. Kačiukas

Jums kelia įtarimą išoriškai mieli žmonės. Jūs netikite saldžiomis kalbomis. Jeigu jums ką nors giria taip, jog tai atrodo pernelyg gerai, jūs tuo netikite. Esate realistai: manote, kad idealių žmonių nėra. Jeigu žmogus visomis prasmėmis labai geras, vadinasi, jis apsimeta. Esate įsitikinę, kad niekas neduodama veltui ir kad nemokamas sūris – tik pelėkautuose.

3. Angelas

Jūs netikite anapusinių jėgų pagalba. Šiame gyvenime esate įpratę pasitikėti tik savimi. Jums labai abejotina, kad kiekvieną žmogų gali saugoti angelas sargas. Kai jums kyla sunkumų, jūs nesišaukiate į pagalbą jums nežinomų ir nesuprantamų jėgų, o savo problemas sprendžiate savarankiškai, kaip sugebate.

4. Kengūra

Esate rimtas žmogus. Prieš ką nors darydami jūs gerai apgalvojate patį reikalą ir jo pasekmes, prieš kuo nors pasitikėdami stengiatės gerai jį pažinti. Jūs nepasitikite žmonėmis, kurie priima skubotus sprendimus ir akimirksniu daro išvadas. Jūs manote, kad viskam reikia laiko. Jūsų kredo: neskubėk ir būsi pirmas.

5. Tamsi figūra

Jeigu pasirinkote šį tamsų debesį, kuris užstoja saulę, jūs manote, kad agresija ir emocijos gali sugriauti viską, kas gera. Jūs linkę visus klausimus spręsti ramioje aplinkoje. Manote, kad negatyvumas kenkia bet kokiam reikalui. Nepasitikite triukšmingais ir vaidingais žmonėmis, manote, kad jie neprotingi. Jūsų nuomonė: kas ramus, tas ir teisus.

6. Delfinas

Ko gero, kadaise turėjote draugų, kurie jus pavedė, arba buvote tokios situacijos liudininku. Vienaip ar kitaip, draugyste ir nesavanaudiška tarpusavio pagalba jūs netikite. Jūs manote, kad jeigu žmogus jums padarys ką nors gera, vadinasi, jam iš jūsų reikalinga paslauga. Jūs tikite abipusiai naudingu bendradarbiavimu ir niekuo daugiau. Tik tokie santykiai jums suprantami.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.