Saugokite partnerius: Kalėdų laikotarpis – palankus metas neištikimybei

Neseniai britų pasimatymų portalas „Illicit Encounters“ ir mobiliųjų telefonų draudimo agentūra „Insurance2go“ atliko du skirtingus tyrimus, kurių rezultatas – vienodai stulbinantis.

 Šiek tiek daugiau nei 30 procentų apgaudinėtojų tvirtino gailėjęsi šventinio nuotykio. <br> 123rf nuotr.
 Šiek tiek daugiau nei 30 procentų apgaudinėtojų tvirtino gailėjęsi šventinio nuotykio. <br> 123rf nuotr.
Šiek tiek daugiau nei 30 procentų apgaudinėtojų tvirtino gailėjęsi šventinio nuotykio.<br>„123rf.com“ nuotr.
Šiek tiek daugiau nei 30 procentų apgaudinėtojų tvirtino gailėjęsi šventinio nuotykio.<br>„123rf.com“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 14, 2018, 3:44 PM, atnaujinta Nov 12, 2019, 4:42 PM

Paaiškėjo, kad net kas trečias britas per kalėdinius darbo vakarėlius pamiršta padoraus elgesio taisykles ir vakarą pabaigia kolegos ar kolegės glėbyje.

Pasirodo, dažniausiai šventiniu sezonu savo antrąsias puses apgaudinėja Vakarų Midlandso, centrinės šalies dalies gyventojai. Padoriausiai elgiasi škotai – per kalėdinius vakarėlius „į kairę“ nuklysta tik 3 procentai Škotijos gyventojų.

Stulbina ir tai, kad apie nuklydimus šventiniu laikotarpiu dažniau prisipažįsta moterys nei vyrai. Kas devintas apklausos dalyvis džiaugėsi, kad jų antrosios pusės niekuomet nesužinojo tiesos apie intymius nuotykius su kolegomis.

Kodėl per šventinius vakarėlius darbe tiek daug britų nuklysta „į kairę“?

Apklausų dalyviai kaltina šventinę nuotaiką ir laisvai besiliejančius alkoholinius gėrimus. Du trečdaliai tų, kurie neatsispyrė pagundai pasimyluoti su savo kolega, prisipažino prieš tai nemažai išgėrę.

Kiti tvirtino, kad šventinės nuotaikos tiesiog jiems pridėjo daugiau aistros ir jaudulio, o tai paskatino neištikimybę.

Be to, įtakos gali turėti ir, rodos, nekaltas flirtas dar likus kelioms savaitėms iki šventinio laikotarpio. Net 74 procentai tų, kurie per darbo vakarėlius buvo neištikimi savo antrosioms pusėms, prisipažino flirtuodavę su kolegomis organizuodami šventę.

Šiek tiek daugiau nei 30 procentų apgaudinėtojų tvirtino gailėjęsi šventinio nuotykio. Tačiau beveik pusė per šventinius vakarėlius žemiškomis pagundomis susiviliojusių apklaustųjų prisipažino, kad ir pasibaigus šventiniam laikotarpiui toliau su kolega ar kolege buvo neištikimi savo antrosioms pusėms.

Kaip išsiaiškinti, ar jūsų partneris nepasuko „į kairę“ vakarėlio darbe metu? Skaitykite jo kūno kalbą.

Vieni akivaizdžiausių signalų, išduodančių, kad galbūt jūsų antroji pusė buvo jums neištikima, – baimė pažvelgti į akis, neįprastas linksmumas arba bandymas išvengti artumo su jumis.

Kalėdinių vakarėlių sezonas – pats didžiausias iššūkis poroms. Pasirodo, per šventes darbe žmonės linkę flirtuoti su kolegomis ir neretai peržengia padorumo ribas, taip apgaudami savo antrąsias puses.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.