Išsirinkite krepšį – štai kokių permainų trokšta jūsų širdis

Permainos gyvenime reiškia judėjimą. Judėjimas – tai vystymasis, ėjimas į priekį, aukštyn. Permainos suteikia ne tik naujų emocijų ir pojūčių, bet ir naujų žinių bei naują postūmį tobulėti.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 9, 2019, 3:11 PM

Jums reikia permainų, galbūt ne kardinaliai keičiančių gyvenimą, bet įnešančių naujų vėjų, šiokios tokios įvairovės. Galbūt, pavyzdžiui, pakeisti išvaizdą, aprangos stilių ar gyvenamąją vietą.

Kokių permainų reikia jums? Pasirinkite paveikslėlį ir skaitykite aprašymą.

1

Jums nuobodžiausias dalykas – kad šiandiena panaši į vakar dieną, ir taip nuolat.

Žinoma, gyvenimo permainas lydi šiokia tokia baimė. Jums nerimą kelia mintis: „Ar netaps dar blogiau, nei yra dabar?“

Jei žmogus sąmoningai leidžiasi į permainas, jis visada rizikuoja. Koks bus rezultatas – nežinia, bet malonumą nuo proceso galima gauti bet kuriuo atveju.

Permainos gyvenime reiškia judėjimą. Judėjimas – tai vystymasis, ėjimas į priekį, aukštyn. Sakoma, kas bevyktų, viskas į gera, todėl priimkite permainas kaip neišvengiamą dalyką.

2

Jūs tampate pasyvūs ir nusiminę, kai viskas vyksta pagal nepakeičiamą tvarkaraštį. Namai – darbas – namai, tie patys veidai. Ir taip kasdien.

Jums reikia permainų, galbūt ne kardinaliai keičiančių gyvenimą, bet įnešančių naujų vėjų, šiokios tokios įvairovės.

Permainos gyvenime neleis jums galutinai ištižti, versdamos visada būti žvaliems, neleis liūdėti. Permainos leidžia sužinoti ką nors nauja, susitikti su naujais žmonėmis.

Kita vertus, jums taip pat reikalingas stabilumas ir užtikrintumas dėl rytojaus, bet kaip gyventi be adrenalino kraujyje? Visgi būtent permainos nuspalvina jūsų gyvenimą, padaro jį ryškesnį ir turtingesnį.

3

Kai visos dienos monotoniškos, jums tai pernelyg nuobodu. Jūsų širdis trokšta permainų.

Permainos būna įvairios. Galima, pavyzdžiui, pakeisti išvaizdą, aprangos stilių. Visai tikėtina, kad ir viduje įvyks permainos. Ir net atsiras naujas pažįstamų ratas.

Galima pakeisti gyvenamąją vietą ar tiesiog kur nors laikinai išvažiuoti, atsitraukti, pailsėti ant jūros kranto ar kur nors gamtoje. Įkvėpti šviežio oro, išgirsti paukščių čiulbėjimą, lapų šnaresį... Tapti visiškai kitu žmogumi.

Kai jums norisi išsivaduoti nuo depresijos, rūpesčių, užmiršti negandas, jūs tiesiog laikinai pakeiskite aplinką.

4

Jums norisi kardinalių permainų ir mažų, bet kad jos nepaliestų jūsų esmės, kad ji liktų, kokia buvusi.

Permainos visada yra kas nors naujo, įdomaus, intriguojančio, uždegančio.

Gyvenimas permainų laikotarpiu jums neatrodo nuobodus, visada įvyksta kas nors nauja, tai, kas suteikia galimybę pažinti aplinkinį pasaulį, išplėsti savo akiratį, užmegzti naujų pažinčių. Apskritai gyventi taip, kaip gyvena aktyvūs ir įdomūs žmonės.

Permainos – neatskiriama jūsų egzistencijos dalis. Permainos vyksta ir jumyse pačiuose, jas išprovokuoja įvairūs įvykiai, aplinkiniai žmonės. Tiesiog vienos permainos pastebimos, kitos – ne.

5

Ką gi, malonias gyvenimo permainas reikia sveikinti. O nemalonias...

Visgi jūs nesilaikysite įsikibę visko, ką turite, nes permainos neišvengiamos, ir tai gyvenimo dalis, jo tėkmė.

Permainos jums suteikia ne tik naujų emocijų ir pojūčių, bet ir naujų žinių bei naują postūmį tobulėti.

Permainos vyksta reguliariai. Bet nepaisant tam tikro proceso skausmingumo, kai apsiprantate su naujomis sąlygomis, gaunate didžiulį kiekį neįkainojamos gyvenimiškos patirties ir naujų galimybių.

Neverta bijoti permainų – tai neišvengiamas ir natūralus procesas. Svarbu protingai jomis naudotis.

6

Esate prieš permainas. Permainos atima iš jūsų stabilumą, pastovumą ir užtikrintumą. O jums norisi ramybės, pastovumo, saiko.

Esate pripratę prie savo darbo, savo širdžiai mielo buto, miesto, kuriame gyvenate.

Nejaučiate aistros keliauti, keisti gyvenamąja vietą. Jums patinka įprastas gyvenimo būdas ir nusistovėjusi gyvenimo tvarka.

Jūs manote, kad gyvenimas neteisingas, kai ko nors labai siekiate, manote, kad tai bus ilgam, ir staiga tai baigiasi. Sveiki susidūrę su permainomis...

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.