Nepaprasta keverzonė: sužinokite svarbią tiesą apie save

Kai darome pasirinkimą, pasitelkiame savo patirtį, žinias ir logiką. O kai reikia pasirinkti greitai ir laiko apmąstymams nėra, į pagalbą ateina intuicija ir mūsų pasąmonė.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2019, 10:50 AM

Toks pasąmoningas pasirinkimas gali daug pasakyti apie žmogaus charakterį, kas jį jaudina ar džiugina.

Šiame teste jums reikia pasirinkti iš pažiūros paprastą keverzonę. Rinkitės greitai, negalvodami, tada atsakymas bus tiksliausias.

1

Jeigu pasirinkote šį piešinį, gali būti, kad susiduriate su pasirinkimu tarp dviejų patrauklių variantų. Jūsų galvoje gali būti dvi vienodai svarbios, bet priešingos mintys, ir jos gali jus tiesiog plėšti pusiau.

Jums sunku pasirinkti, nes abu variantai svarbūs. Jūs nenorite palikti vieno, kad liktumėte prie kito, vieno iš variantų praradimas jus labai liūdina.

2

Jeigu pasirinkote šį piešinį, jūs iš visų jėgų stengiatės atrasti taiką su savimi. Gali būti, jūs ieškote ramybės, bet jums labai sunku susitaikyti su tuo, kas įvyko jūsų gyvenime.

Jūs galite jaustis išduoti, vieniši ar bejėgiai, bet vis dar stengiatės kovoti už savo laimę, ir tai labai gerai. Jūs teisingai mąstote, bet jums gali prireikti šiek tiek laiko, kol atrasite nusiraminimą, kurio taip aktyviai ieškote.

3

Jei pasirinkote šį piešinį, šiuo momentu einate ne pačiu lygiausiu ir tiesiausiu savo gyvenimo keliu. Gali būti, jūs su kuo nors nutraukėte santykius, ir tai susiję su šeima ar karjera, ir neduoda jums ramybės.

Sutrūkinėjusios perbrauktos linijos taip pat reiškia, kad jūs bandėte rasti būdus kaip viską sutvarkyti, sudėlioti į vietas, bet jums atrodo, kad jūs nekontroliuojate viso to.

4

Jeigu pasirinkote šį piešinį, jūsų protas ieško kaip realizuoti savo kūrybinį potencialą. Jūsų širdyje liepsnoja kūrybos ugnis, jūs norite sukurti ką nors unikalaus, bet kol kas visa tai tik jūsų galvoje, ir tai jus kankins, kol nesiimsite darbo.

Jums reikia rasti būdą nukreipti savo kūrybišką asmenybę teisinga linkme, rasti kaip vystyti savo kūrybinę energiją, kitaip jūs tiesiog perdegsite viduje.

5

Jeigu pasirinkote šį piešinį, gali būti, jūs išgyvenate gilią krizę. Gali būti, patyrėte didelių nemalonumų, prislėgusių jūsų širdį, jūs jaučiatės pavargę, nusivylę ir, svarbiausia, be vilties.

Nemalonumų našta jus labai vargina, jums, ko gero, teks apie tai pasikalbėti su draugu. Apie problemas reikia kalbėti, nelaikyti jų viduje. Pasidalinkite jomis su savo artimaisiais. Tokie gilūs išgyvenimai jums gali pakenkti ilgalaikėje perspektyvoje, ir būtų geriau, jeigu rastumėte draugišką pagalbą.

6

Jeigu pasirinkote šį piešinį, jūs iš visų jėgų stengiatės suklijuoti savo išsibarsčiusį gyvenimą. Šiame etape jūsų gyvenimas, ko gero, trūkinėja, ir jūs jaučiate, kaip maži jo elementai išsisklaido į skirtingas puses.

Jūsų pasirinkti kvadratėliai reiškia, kad jūsų norite apjungti visas daleles, bet tai darosi vis sunkiau. Maži jūsų gyvenimo trupiniai atrodo išmėtyti ir netvarkingi, ir jūs beviltiškai ieškote tvarkos.

7

Jeigu pasirinkote šį piešinį, jūs, ko gero, iš visų jėgų stengiatės atrasti taiką ir vidinę harmoniją. Gali būti, bandote save priimti tokius, kokie esate, pamilti save, ir tai jus gali kiek dezorientuoti.

Spirale nurodo jūsų bandymus judėti į centrą, prie savo „aš“, kad taptumėte tuo, kuo esate. Taigi, jūsų kova yra dėl to, kad visiškai priimtumėte save ir savo trūkumus. Galbūt jūs ieškote tobulybės, bet tam reikia pirmiausia priimti save.

8

Jeigu pasirinkote šį piešinį, jūs, ko gero, bandote susidoroti su drastiškais pakilimais ir kritimais savo gyvenime. Jūs galite jaustis sudirgę, nes už kiekvieną žingsnį į priekį dažnai prireikia žengti porą žingsnių atgal. Jūsų nesėkmės jums kenkia.

Tas blaškymasis tarp vilties ir nusivylimo jis ėda ir neleidžia jums miegoti naktimis. Jūs žinote, kad nusipelnėte sėkmės, bet kaskart, kai prie jos priartėjate, ji išslysta jums iš rankų. Nepraraskite vilties, toliau eikite į priekį ir būsite apdovanoti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.