Išsirinkite paveikslėlį – štai kokiu žodžiu jus galima apibūdinti

Siūlome smagų testą. Iš pateiktų paveikslėlių pasirinkite tą, kuris paliečia širdį, sukelia ryškius prisiminimus ar malonius pojūčius.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 17, 2019, 11:23 AM

Žemiau rasite apibūdinimus, koks žmogus iš tiesų esate.

1 paveikslėlis – dalykiškas žmogus

Jūs – darbštus žmogus, pasižymite pastovumu ir noru gilintis į detales. Jeigu imatės kokio nors darbo, būtinai jį pabaigiate iki galo.

Žmonėms sąžiningai ir atvirai sakote į akis tai, ką apie juos galvojate. Jeigu kas nors iš artimųjų, jums „užsisėda ant sprando“, nešate šią naštą, nesipriešindami pareigoms.

Bet apgaudinėti savęs ir kvailinti niekam neleisite. Iš prigimties esate iš tų, kurie myli tik kartą.

2 paveikslėlis – tikras draugas

Jūs – bendraujantis ir geras žmogus, prie kurio traukia kitus žmones. Jūs siekiate žinių, esate gana išprusę ir mokate palaikyti pokalbį bet kokia tema.

Artimiesiems ir draugams jūs – patikimas petis ir atrama. Jūs pasižymite pasitikėjimu savimi, natūraliu ir paprastu elgesiu. Su jumis gera, šilta ir jauku.

Bet kai kas nors bando pasinaudoti jūsų gerumu blogiems tikslams, jūs nukertate tokius bandymus iki pat šaknų.

3 paveikslėlis – filosofas

Jumyse stebėtinai dera racionalus požiūris į gyvenimą ir skraidymas padebesiais. Jūs nepanašūs į kitus, apie jus sakoma, kad esate ne iš šio pasaulio.

Jūs – ryški, įvairialypė asmenybė, apdovanota kūrybiniais gabumais. Tik nuo jūsų priklauso, kaip ryškiai jūs juos išreikšite.

Galite visą gyvenimą svarstyti apie savo misiją, bet nieko nepadaryti, o galite pastatyti rūmus iš dulkėtų akmenų, kurių kiekvienas dėl jūsų pastangų pavirs deimantu.

4 paveikslėlis – oratorius

Jūs visada turite ką pasakyti aplinkiniams žmonėms. Turite įspūdingą įtikinėjimo dovaną, gražiai formuluojate frazes, lengvai bendraujate su žmonėmis įvairiomis temomis.

Bet širdies gilumoje jaučiatės vieniši ir nesuprasti. Kad susigaudytumėte savo mintyse, jums būtina su jomis pabūti vienumoje, nuodugniai analizuojant savo poelgius, vertinant įvykius. Tada jūsų laukia naujas proveržis pirmyn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.