7 triukai, kaip priversti vyrą padaryti viską, ko trokštate

Nereikia jo pjauti, nereikia pyktis, skųstis, šaukti ar verkti. Rimtai. Viskas, ko reikia – truputis gudrumo ir žavesio. Tai 7 metodai, kurių griebiasi moterys, kad priverstų vyrus padaryti tai, ko jos nori. Štai jų patarimai, paremti ne teorijomis, o realiu gyvenimu.

 Viskas, ko reikia – truputis gudrumo ir žavesio.<br> 123rf nuotr.
 Viskas, ko reikia – truputis gudrumo ir žavesio.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2019, 7:37 PM

1. Išbandykite metodą „princesė pateko į bėdą“.

„Kai noriu, kad vaikinas man ką nors padarytų, elgiuosi ypač mielai ir naiviai. Vos ne pastatau akis, kaip „Batuotas katinas“, bet tai veikia. Nors nesu naivi, elgiuosi taip, kiek pasaldindama viską, ką jam sakau ar darau“.

2. Duokite jam tai, ką jis mėgsta.

„Mano vaikinas mėgsta staigmenas (nors ir neprisipažįsta), todėl esu visada pasiruošusi. Jeigu noriu, kad jis kur nors su manimi nueitų ar padėtų tvarkytis, pradžioje parenku jam ką nors. Tiesiog nedidelė apgalvota dovana – ir jis mano skolininkas visam likusiam vakarui“.

3. Priverskite jį galvoti, kad tai buvo jo mintis.

„Pats faktas, kad tu tarsi pasiduodi ir leidi jam galvoti, kad jis laimėjo – geriausias būdas pasiekti savo“.

4. Būkite tiesiog labai mandagi.

„Tai gali nuskambėti keistai, bet aš tiesiog labai stipriai prašau vaikino to, ko man reikia. Aš tiesiog sakau jam, kaip tai svarbu man, ir žadu, kad po to atsilyginsiu jam tuo pačiu. Kaip jis gali atsakyti neigiamai?“

5. Pagirkite jį.

„Aš stengiuosi pamaloninti jį komplimentais ir pagyrimais, ir pageidautina pradėti nuo pat ryto, kad tai nebūtų pernelyg akivaizdu. Dienos pabaigoje jis jau geros nuotaikos, jaučiasi vos ne dievu, ir kaip tada jis galės atsakyti merginai, kuri visą dieną jam davė tai, ko jam reikia?“

6. Pradėkite nuo ilgo bučinio.

„Taip, galbūt tai iš karto duoda užuominą, kad jums iš jo kažko reikia, bet tai vis vien labai miela, o ir koks vaikinas atsakys merginai, kuri jį taip bučiuoja?“

7. Kad gautum, turi duoti.

„Aš paruošiu jam vakarienę, ir tada po jos jis pats plauna indus. Arba užsakau į namus picą, ir tada kitą dieną jis vedasi mane į restoraną. Matydamas, kaip aš rodau iniciatyvą, jis supranta, kad reikia atsakyti tuo pačiu“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.