Kaip sėdite darbe? Kojos išduoda ir jus, ir koleges

Dažnai namuose ir darbe moterys elgiasi skirtingai. Skiriasi ne tik bendravimo būdas, bet ir poza, kaip jos sėdi. Vien pagal kojų pozą galima gana daug pasakyti apie moterį. Išmokite skaityti informaciją, kurią pateikia kiekviena iš pozų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2019, 11:58 AM

Pasižiūrėkite į piešinį ir palyginkite pozas su tomis, kaip sėdite jūs, jūsų kolegė ar viršininkė. Sužinokite apie jas visą tiesą.

1

Aplinkiniai tokias moteris laiko pernelyg šaltomis. Bet tai visiškai neatitinka tikrovės. Jos kantrios ir susivaldančios. Tik štai rasti supratimą kolektyve joms kartais būna sudėtinga.

2

Konfliktiniais momentais tokios moterys leidžiasi į kompromisus. Bet kitose situacijose neleidžia savęs valdyti. Kas benutiktų, jos visada pasieks užsibrėžtą tikslą. Būti dėmesio centre – joms svarbiausia.

3

Tvirtas charakteris tuo pat metu yra ir tokių moterų pagrindinis privalumas, ir trūkumas. Privalumas tas, kad jos žino, ko nori. O trūkumas pasireiškia, kai jos padaro klaidą – jos tiesiog nesugeba jų pripažinti.

4

Šios moterys pasirengusios nuversti kalnus, bet pasiekti tikslą. Kartais tai yra privalumas. Bet jeigu savo norų vedamos jos pridarys problemų, nieko gero iš to neišeis. Nemėgsta sėdėti vienoje vietoje ir ko nors laukti.

5

Tokios moterys labai neryžtingos. Jos visada ir visko bijo ir nuolat dėl ko nors išgyvena. Bet kartais būtent dėl šio bruožo patraukia aplinkinių dėmesį.

6

Šios moterys visada pasitiki savimi ir savo jėgomis. Jos mėgsta valdžią ir moka vadovauti – tipiškos viršininkės.

7

Nuoširdumas ir teisingumas visur kur – štai svarbiausi šių moterų bruožai. Išoriškai jos gali atrodyti pernelyg šaltos, bet esant būtinybei būtent jos pirmosios ateis į pagalbą.

8

Jos nusimena dėl menkiausios priežasties. Bet koks nevykęs juokelis verčia šias moteris užsisklęsti. Kai kas tą laiko uždarymu, bet iš tiesų jos yra tiesiog labai santūrios.

9

Drovumas ir neryžtingumas – svarbiausi šių moterų charakterio bruožai. Jos nemėgsta triukšmingų kompanijų, visada siekia vienatvės. Bet jos turi vieną įdomų charakterio bruožą – moka pažinti žmones ir kiekvieną supranta praktiškai iš pusės žodžio.

10

Darbe šios moterys yra tikros lyderės, o štai asmeniniame gyvenime joms kažko trūksta. Jos nori būti pirmos ir vienintelės, todėl yra labai pavydžios.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.