Pasirinkite margutį: dabar apie jus žinome viską

Kuris velykinis margutis jums labiausiai patinka? Kurį iš jų pasirinktumėte? Šis šventinis testas – neįtikėtinai tikslus. Spalvos ir raštai, traukiantys jūsų dėmesį, gali apie jus daug papasakoti.

Daugiau nuotraukų (9)

Lrytas.lt

Apr 21, 2019, 11:54 AM

Gėlių raštas

Jeigu pasirinkote margutį su gėlių raštu, tai sako, kad esate jausmingas, romantiškas žmogus. Be to, šiek tiek introvertas. Jus laimingą padaro gera knyga, puodelis arbatos ir pokalbis su pora pačių artimiausių draugų.

Esate labai praktiškas žmogus, bet jus galima pavadinti ir tipišku svajotoju, kartais jūs imate painioti svajones su realybe.

Jums nekyla jokių problemų laiku apmokėti sąskaitas ar pagal tvarkaraštį pašerti katę, bet jūs taip pat lengvai galite skraidyti padebesiais, įsivaizduoti neįtikėtinus nuotykius užsienyje ar savo svajonių darbą.

Savo svajonėse galite regėti beprotišką meilę, idealų darbą ir kitus dalykus, kurių iš tiesų jūsų gyvenime kol kas nėra.

Zigzagų raštas

Esate analitiški ir tikslūs, prisilaikote minties, kad viskas turi būti savo vietose. Tarp savo draugų išsiskiriate tiksliu, minimalistiniu stiliumi. Jus taip pat vertina už puikius organizacinius sugebėjimus.

Kai viskas sutvarkyta ir yra savo vietose, jūs patiriate didelį pasitenkinimą. Įvykdytos užduotys duoda puikių rezultatų – būtent jūs taip manote, todėl stengiatės vadovautis protu ir logika.

Greičiausiai vaikystėje jūs mėgote matematiką.

Šiandien jums patinka ką nors projektuoti, jums lengvai pavyksta gyventi pagal pajamas, nes mokate skaičiuoti pinigus ir neprasiskolinti. Finansinis balansas – tai, ko jūs siekiate gyvenime.

Žirniukų raštas

Jeigu pasirinkote margutį su žirniukų raštu, tai reiškia, kad esate linksmas ir žaismingas žmogus. Jeigu žmonės šalia jūsų laimingi, tai ir jūs visada laimingi ir skleidžiate pozityvą.

Jūs mėgstate bendrauti ir esate labai svetingas žmogus. Būtent dėl šios priežasties taip traukiate aplinkinius.

Jūsų charakteris labai lengvas, jūs – absoliutus bet kokių konfliktų priešininkas, nors visada ginsite savo požiūrį, jei manysite, kad jis teisingas. Jūs praktiškai nemokate pykti ir manote, kad nereikia to daryti.

Be to, jūs visada padėsite tam, kam iš tikrųjų reikia pagalbos. Jūs labai atsidavę žmonėms, kuriuos mylite. Jūsų svarbiausia vertybė – šeima ir artimi žmonės. Dėl jų padarytumėte daug ką.

Raibuliuojantis raštas

Esate tikras energijos kamuolys. Esate tiesiog perpildyti kūrybos ir energijos ką nors kurti. Jums patinka užsiimti kūrybiniais projektais ir juos įgyvendinti.

Jūsų galvoje sukasi įvairios genialios idėjos, kurios viena po kitos stengiasi išsiveržti į išorę. Jums norisi suspėti vieną, antrą, trečią. Deja, toks veržlumas gali atsigręžti prieš jus: jūs galite mesti jau pradėtą darbą, jeigu jums staiga taps nuobodu.

Paprastai jūs stengiatės sakyti „taip“ naujoms galimybėms ir atveriate savo širdį naujiems įspūdžiams, lengvai adaptuojatės prie bet kokių aplinkybių. Bet neleidžiate sau netekti galvos, stengiatės visada suvokti, ką darote.

Esate tas, kuris visada pasirengęs ką nors išbandyti, ar tai būtų piešimo pamokos, ar nauja kelionė. Galbūt jums bus sunku galiausiai nurimti, bet kažin ar jums to reikia.

Vienspalvis margutis

Esate stiprus ir patikimas žmogus, tikras ramstis kitiems. Jūsų giminės ir artimieji gali jausti galingą jūsų palaikymą. Už jūsų – kaip už akmeninės sienos.

Jūs – tikras stabilumo, patikimumo ir ramybės įsikūnijimas. Jūsų gyvenime viskas tiksliai sudėliota į lentynėles. O kokie nors staigūs šuoliai ir pokyčiai jus gali išgąsdinti, juk esate pripratę prie stabilumo.

Esate ištikimi savo idėjoms ir principams ir visada pripratę atsakyti už savo žodžius. Be to, labai branginate savo reputaciją, todėl jeigu ką nors pažadėjote, būtinai tai įvykdysite. Esate labai sąžiningas žmogus, tiesiog nemokantis apgaudinėti.

Jūs visada ieškote naujų galimybių, kad pagerintumėte savo gyvenimą, ir stengiatės padėti kitiems daryti tą patį.

Jūs galite tapti socialiniu darbuotoju ir dirbti su benamiais paaugliais, taip pat jus traukia karjera, susijusi su architektūra ir statyba.

Kaip jau minėta, jūs nemėgstate drastiškų pokyčių, bet iš principo esate logiški, todėl paprastai siekiate naujų tikslų, jeigu jie iš tiesų gerai apgalvoti.

Etniniai raštai

Esate sudėtingas ir paslaptingas žmogus, apdovanotas puikiu skoniu. Jums patinka prabangus gyvenimas. Todėl jums norisi gyventi dideliuose miestuose ir klestėti visose veiklos srityse. Esate kiek apsėsti mados, meno, antikvaro ir interjero dizaino.

Iš prigimties esate estetas. Esate įsitikinę, kad grožis išgelbės pasaulį. Iš prigimties turite nepriekaištingą skonį, todėl jūsų draugai, giminės ir artimieji kreipiasi į jus patarimo, jeigu jiems reikia išsirinkti gerus baldus ar naują drabužį.

Taip pat reikia pažymėti, kad neretai jums gyvenime trukdo jūsų perfekcionizmas. Jūs galite atiduoti pasakiškus pinigus už daiktą, kuris krito jums į širdį. Neretai jūs net aukojate praktiškumą dėl geros išvaizdos.

Aplinkiniams gali atrodyti, kad jūs kiek netvarkingai elgiatės su finansais. Bet tai toli nuo tiesos.

Dryžių raštas

Esate iš prigimties lyderis ir nebijote to parodyti. Tikėtina, kad esate vyriausias vaikas šeimoje ir jūsų karjera bus gana sėkminga, juk jūs absoliučiai nepriklausomas žmogus. Pavyzdžiui, jums pavyks tapti geru verslininku ar puikiu chirurgu. Kitaip tariant, jums tinka tos specialybės, kur reikia prisiimti didelę atsakomybę, o jūs jos nebijote.

Priešingai, jums patinka prisiimti šią atsakomybę. Tuo pat metu esate geras žmogus, kuris mėgsta draugauti su savo jaunesniais kolegomis. Jūs visada duosite reikalingą patarimą ir esant reikalui pasistengsite padėti.

Be abejo, jūsų svarbiausios savybės – atsakingumas ir noras būti lyderiu. Bet, nepaisant to, lyderystė nėra viso jūsų gyvenimo tikslas. Jeigu jūs suprantate, kad yra kažkas, kas geriau už jus susidoros su pareigomis, niekada tam nesipriešinsite.

Jūsų noras – būti maksimaliai naudingam visuomenei, nešti naudą, o taip pat tapti teisingu viršininku.

Dėmių raštas

Jūsų gyvenimas – įvykių sūkurys, jūs mėgstate kiekvieną gyvenimo minutę juo mėgautis. Žinoma, kartais jame nutinka dramų, bet jūs stengiatės gyventi visu greičiu, neprarasdami nė vienos sekundės iš brangaus gyvenimo.

Retkarčiais jūs galite pakliūti į nemalonias istorijas, bet tiesiog neturite laiko gailėtis dėl savo klaidų.

Kuo esate vyresni, tuo tampate išmintingesni. Augdami tampate aukščiau visų šių aistrų.

Paprastai jūs mokate daryti reikalingas išvadas. Ir tai nenuostabu, juk mokydamiesi iš klaidų pasisemiate išminties ir patirties.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.