Kuri figūra krenta į akis? Štai kas jus padarytų laimingą

Dalis žmonių nesijaučia absoliučiai laimingi. Jų gyvenimui trūksta pilnatvės.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2019, 11:10 AM, atnaujinta Apr 25, 2019, 12:55 PM

Ko gi jums trūksta gyvenime iki visiškos laimės? Kad tą išsiaiškintumėte, atlikite šį testą su juokingais piešinėliais. Pažvelkite į visus juos ir išsirinkite tą, kuris labiausiai krenta į akis.

Pasirinkimas apibūdins, ką jums reikėtų pasiekti gyvenime, kad jis taptų visavertis ir džiaugsmingas.

1

Jeigu pasirinkote šią figūrą, greičiausiai padoriai nepailsite. Iš prigimties esate darboholikas. Dirbate taip nuoširdžiai, kad užmirštate, jog gyvenime yra ir kai ko daugiau, ne vien darbas. Atsiminkite, kad egzistuoja ir savaitgaliai, šventės, o taip pat sveikas visavertis miegas. Ir visa tai teikia didžiulį malonumą.

Galbūt jums vertėtų pakeisti savo užkimštą grafiką, kad rastumėte laiko sau ir jums būtino poilsio. Miego valandos ir atostogos būtini, kad pajustumėte visišką laimę.

Rekomenduojama praleisti daugiau laiko gryname ore su draugais ir šeima ir prisiminti, kad stresas ir nuovargis gali ateityje sukelti didelių sveikatos problemų.

2

Jeigu pasirinkote figūrą su numeriu 2, tai reiškia, kad jūs negaunate to dėmesio, kurio nusipelnėte. Na, bet kuriuo atveju bent jau taip jaučiatės.

Iš tiesų jums labai norėtųsi praleisti daugiau laiko su žmonėmis, kurie jums artimi, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių (kartais jums trukdo išdidumas) jūs to neprašote ir nieko nesiimate patys.

Tokiam žmogui, kaip jūs, svarbu žinoti, kad jus vertina ir gerbia už tai, kas jūs esate. Patarimas būtų toks: jeigu ilgitės ko nors, kas praeityje buvo jums artimas, nesivaržykite paskambinti ar parašyti tam žmogui. Galbūt dabar pats laikas atkurti prarastą ryšį.

3

Jeigu pasirinkote 3 figūrą, tai reiškia: viskas, ko jums reikia gyvenime – tai romantika.

Taip, tiesa ta, kad jūs labai norėtumėte su kuo nors dalytis savo gyvenimu, jo džiaugsmais, rūpesčiais ir įveikti tuos išbandymus, kuriuos jums siuntė likimas.

Jums labai norėtųsi, kad šalia būtų žmogus, kuris palaikytų ir džiaugsme, ir varge.

Patarimas būtų toks: įdėmiau pažvelkite į savo aplinkos žmones, nueikite į pasimatymą, pailsėkite, su kuo nors, kas jums patinka, pažiūrėkite filmą. Jums reikalingas toks pat mylintis žmogus, kaip jūs.

Esate labai švelnus, subtilus ir lengvai pažeidžiamas žmogus. Jūs negalite gyventi be bučinių, apkabinimų ir švelnumo. Jums patinka tiek visa tai dovanoti, tiek gauti.

Esate beviltiškas romantikas, todėl nesigėdijate savo jausmų, jie yra jūsų dalis, ir galbūt tai yra pats vertingiausias jūsų bruožas.

4

Jeigu pasirinkote 4 figūrą, vadinasi, jums gyvenime nepakanka ekstremalių pojūčių ir ko nors uždegančio.

Jūs laukiate nuotykių. Kaip niekas kitas esate pasiruošę pasinerti į paslaptingą nuotykių pasaulį ir išbandyti naujus dalykus. Jūs galite išbandyti šuolius su parašiutu, automobilių lenktynes ar net pasivažinėjimą vandens slidėmis.

Variantai tokie pat platūs, kaip ir jūsų vaizduotė. Iš tiesų sąrašas begalinis. Viskas, apie ką galvojate ir svajojate, gali tapti realybe. Viskas, ko jums reikia – tik drąsos žengti pirmą žingsnį.

5

Jeigu pasirinkote 5 figūrą, tai reiškia: jūsų pasitikėjimas savimi pastaruoju metu susvyravo, ir jums reikia skubiai pradėti dirbti su savo saviverte.

Pasitikėjimas savimi – tai savybė, kuri vystosi bėgant laikui. Svarbu pradėti vertinti tai, kas jūsų viduje, ir pamilti save tokį, koks esate.

Esate linkę per prastai vertinti savo galimybes, bet sugebate daug daugiau, nei jums atrodo. Galbūt ko nors naujo ir įdomaus mokymasis pakels jūsų savivertę.

Todėl jeigu jums visada norėjosi pradėti ką nors nauja, kas, jūsų nuomone, buvo neįmanoma, šiandien pats laikas tai padaryti.

6

Jeigu pasirinkote 6 figūrą, tai reiškia: neseniai jums iškilo poreikis įsigyti naminį gyvūną, kuris galėtų palaikyti jums kompaniją.

Gali pasirodyti kvaila ir nelabai svarbu, bet keturkojis draugas atneštų į jūsų gyvenimą daug pozityvo ir džiaugsmo, taip pat harmonijos, laimės ir meilės.

Žinoma, reikia suprasti, kad tai ir papildoma atsakomybė. Bet naminiai gyvūnai leis jums geriau pažinti save, o taip pat ir aplinkinius žmones.

7

Jeigu pasirinkote 7 figūrą, tai reiškia, kad jūsų charakteriui trūksta atkaklumo. Darbe ir kūryboje su jumis sunku varžytis, nes esate protingas žmogus, kupinas daugybės įdomių idėjų.

Bet dažnai būna, kad ką nors pradėjus jums nebepakanka jėgų tai užbaigti. Tai tampa savotišku ydingu ratu.

Jums būtina rasti jėgų užbaigti pradėtus darbus. Pabandykite bent kartą gyvenime susitelkti į veiksmus, ir rezultato neteks ilgai laukti.

8

Jeigu pasirinkote 8 figūrą, vadinasi, jums gyvenime trūksta įvairovės. Bet atminkite, kad viskas jūsų rankose. Jeigu jaučiatės pavargę nuo sekinančios rutinos, kurią, jūsų nuomone, jums tenka kentėti, tiesiog ką nors pakeiskite savo gyvenime.

Užduočių sprendimai arčiau, nei jūs galvojate. Įsiklausykite į savo vidinį balsą, jis niekada neklysta. Jūsų intuicija jums visada padės.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.