6 frazės, svarbesnės už „Aš tave myliu“

Kokią frazę labiausiai trokšta išgirsti žmogaus ausys? Ko gero, „Aš tave myliu“? Vis dėlto yra frazių, kurios daug svarbesnės ir daugiau pasakančios. Štai šešios iš jų.

 Dažnai neįsivaizduojame, kokie svarbūs mūsų ištarti žodžiai.<br> 123rf nuotr.
 Dažnai neįsivaizduojame, kokie svarbūs mūsų ištarti žodžiai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2019, 9:58 AM

„Ačiū“

Kai išreiškiate savo dėkingumą, darote daug daugiau, nei galite įsivaizduoti. Dėkingumas ne tik pasinčia į pasaulį gėrio spindulėlius ir daro jį geresnį, bet ir pripildo kažkieno širdį džiaugsmu ir laime. Taip jūs parodote kitam žmogui, kiek daug jis jums reiškia.

„Tu gali tai padaryti“

Dažniau sakykite žmonėms, kad jais tikite. Nors kartais jums atrodys, kad jie sugalvojo kažką nerealaus, neatimkite iš jų vilties. Nuošrdžiai tikėkite jais. Tai normalu. Kad jų sumanymai ir siekiai kartai sjums atrodo nesuprantami ir gąsdina. Bet pasakykite šiuos du žodžius: „Tu gali“.

„Aš myliu save“

Mylėti save taip pat svarbu, kaip mylėti kitus žmones. Jeigu nepriimsite savę tokių, kokie esate ir nemylėsite, nesugebėsite nešti pasauliui ir žmonėms savo meilės. Atsiminkite, kad įvykus lėktuvo avarijai deguonies kaukę pirmiausia reikia užsidėti sau. Ir tik po to jūs galėsite padėti kitiems keleiviams. Taip pat yra ir gyvenime.

„Kas buvo – pražuvo“

Visas savo klaidas ir nepasisekimus reikėtų palikti praeityje. Jūs gavote gyvenimo pamoką, ir dabar metas tai pamiršti, o ne mintyse išgyventi daugybę kartų, kodėl taip nutiko. Tai labai svarbu. Visų pirma jūsų psichinei sveikatai.

„Tikiu, kad tau viskas pavyks“

Tai viena labiausiai įkvepiančių frazių, kurias jūs galite ištarti. Tuo pačiu jūs pasakote, kad esate 100 proc. įsitikinę, kad kažkam viskas pavyks. Mes turime daryti viską, ką galime, kad padėtume kitiems žmonėms kelyje į sėkmę.

„Aš tau atleidžiu“

Mokėjimas atleisti – vienas puikiausių bruožų, kuriais gamta apdovanojo žmogų. Tai vienintelis dalykas, kuris padeda išgelbėti ar atnaujinti santykius. Ir čia kalbama ne tik apie du mylinčius žmones, bet ir bendruomenes ar ištisas tautas. Atleidimas – raktas į taiką Žemėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.