Pasirinkite karūną ir sužinokite, ką apie jus galvoja aplinkiniai

Šis testas padės suprasti, kokie jūsų būdo bruožai ir bendravimo ypatumai aplinkinius nuo jūsų atstumia. Taip pat jis patars, į ką reikėtų atkreipti dėmesį tarpusavio santykiuose. Jums tereikia išsirinkti, kuri iš karūnų jums labiausiai patinka, ir perskaityti rezultatą.

 Pasirinkite, kuri karūna jums labiausiai patinka.<br> 123rf nuotr.
 Pasirinkite, kuri karūna jums labiausiai patinka.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 12, 2019, 11:27 AM

Pirmoji karūna

Jūs – egocentriška asmenybė, kuri kartais taip susitelkia į save, kad visai nepagalvoja, kaip jaučiasi šalia esantys žmonės. Taip, jūs norite, kad jūsų šeimos nariams ir draugams būtų gerai, bet kartais su jais bendraujate pernelyg paviršutiniškai ir neįsiklausote į tai, ką jie jums sako.

Antroji karūna

Mėgstate vadovauti ir nenorite niekam užleisti lyderio pozicijų. Kai kuriose situacijose verta atsipalaiduoti ir plaukti pasroviui, juk negali viskas gyvenime klostytis taip, kaip norisi jums. O kartais bendraudami pernelyg akcentuojate praeities nesėkmes, nors jau nieko pakeisti neišeina.

Trečioji karūna

Labiausiai aplinkinius erzinanti jūsų savybė – tingumas. Jūs mėgstate teisintis tuo, kad kažkokią užduoti atlikti neturite įkvėpimo ar tiesiog trūksta laiko. Kai galiausiai darbo imatės, galite į jį labai įsitraukti ir puikiai su juo susidoroti. Tačiau su savo pomėgiu viską atidėlioti tikrai reikėtų padirbėti – mažiau erzintumėte ir aplinkinius, ir save pačius.

Ketvirtoji karūna

Aplinkiniams jūs neretai atrodote labai griežtas ir net kerštingas žmogus ir tai, žinoma, jūsų santykiams su aplinkiniais labai kenkia. Pyktis nieko nepuošia, o jūsų nenoras taikytis prie aplinkinių ne visuomet atneša gerą rezultatą. Pasistenkite žmones ne teisti, o juos suprasti.

Penktoji karūna

Jūs gerai susivokiate savo jausmuose, bet neretai elgiatės neracionaliai ar impulsyviai. Karts nuo karto paklausyti intuicijos verta, bet neleiskite savo jausmams išmušti jums žemės iš po kojų, įsiklausykite ir į proto balsą. Jūsų emocingumas aplinkinius kartais gąsdina.

Šeštoji karūna

Jūs turite polinkį nuo žmonių atsiriboti, o kartais juos tiesiog atstumiate. Jums paprasčiau šaltai žvelgti į žmones iš šono nei maloniai su jais bendrauti. Vis dėlto širdyje gerai žinote, kokius žmones norite prisileisti arčiau savęs. Taip pat suprantate, kad nesate tobuli ir turite dar daug ko išmokti. Jums vertėtų dažniau pasistengti derintis prie aplinkinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.