Ką pamatėte pirmiausia? Štai kokią bėdą išduoda jūsų pasąmonė

Nesvarbu, ar sąmoningai tą suvokiate, ar ne, tačiau jūsų pasąmoninis protas tiksliai žino, kas jūs iš tikrųjų esate. Jo neįmanoma apkvailinti. Jūsų akys mato visumos vaizdą, o protas koncentruojasi į tai, kas žadina jūsų jausmus ir kas šiuo momentu jums kelia didžiausią nerimą.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 19, 2019, 12:51 PM

Kad sužinotumėte, ką šiuo momentu jums kužda protas, siūlome atlikti testą. Testas paprastas: tereikia pažvelgti į paveikslėlį. Tai, ką jame pastebėsite pirmiausia, – ir bus raktas į jūsų pasąmonę.

1. Pantera

Jei jūsų dėmesį pirmiausia atkreipė pantera, tuomet didžiausią įtampą jums kelia asmeniniai santykiai. Jaučiate, kad prarandate ryšį su antrąja puse, ir kartais nesuprantate, kuria linkme rutuliojasi jūsų santykiai. Susigrąžinkite atsiminimus apie tai, kaip jautėtės draugystės pradžioje, ir galbūt viskas, ką jums reikia padaryti, – tiesiog pasikalbėti apie tai, kas jums kelia nerimą. Neretai pokalbis yra geriausias būdas išspręsti asmenines problemas.

2. Liūtai

Jei pirmiausia pamatėte liūtus, tuomet tai reiškia, kad stengiatės įvykdyti visus anksčiau prisiimtus įsipareigojimus. Jūs taip dažnai rūpinatės visokiausiais dalykais ir skubate į pagalbą kiekvienam, kad pradedate užmiršti save.

Jūsų šeima ir draugai mano, kad esate neįtikėtinai tvirti ir kad galite išspręsti bet kokią problemą. Tačiau patys jaučiate, kad pasiekėte savo jėgų ribą ir kad menkiausias mažmožis gali būti paskutinis lašas. Žinokite, nieko bloga kartais pabūti šiek tiek savanaudiškiems. Galbūt atėjo laikas palepinti save ir pasikrauti energijos iš naujo.

3. Zebrai

Jei pirma išvydote zebrus, tuomet didžiausią nerimą jums kelia savo ar kurio nors šeimos nario sveikata. Būti šiek tiek susirūpinusiam sveikata – iš tikrųjų geras dalykas. Mat tai skatina jus laikytis sveikesnio gyvenimo būdo. Tačiau pernelyg didelis rūpestis dėl sveikatos – rimta problema. Nėra prasmės nerimauti dėl to, ko jūs negalite valdyti ar pakeisti. Sveikai gyvenkite ir džiaukitės bėgančiomis dienomis.

4. Žirafos

Jei pirmi pamatyti gyvūnai yra žirafos, tuomet išgyvenate dėl savo darbo ir jaučiatės finansiškai nesaugūs. Deja, šiomis dienomis daugelis žmonių darbe susiduria su ilgalaikiu spaudimu. Lėtėjant ekonomikai reikalai tik prastėja, nes darbo rinkoje tenka labiau konkuruoti.

Antra vertus, technologijos taip greitai tobulėja, kad mums visiems reikia nuolat mokytis naujų dalykų. Priešingu atveju nesuspėsime su jomis. Jei jaučiate, kad jūsų darbo pobūdis keičiasi ir reikalauja naujų įgūdžių, o jūs nelabai pasitikite savimi, būkite atviri su savimi, atraskite, ko jums trūksta, ir siekite patobulėti.

5. Mėlynas paukštis

Jei į akį krito mėlynas paukštis, jaučiatės pasimetę ir vieniši. Šiuolaikinėje visuomenėje daugiausia bendraujame susirašinėdami, siųsdami laiškelius ir dalindamiesi paveikslėliais. Daugelis žmonių taip įpratę virtualiai bendrauti, kad jaučiasi nepatogiai gyvai su kuo nors kalbėdami. O kai jie jaučiasi izoliuoti ir vieniši, nežino, kaip elgtis kitaip.

6. Paukščiai

Jei pirmiausia pamatėte du paukščius, jaučiatės truputį vieniši. Norėtume su kuo nors pakalbėti apie savo išgyvenimus, tačiau nedrįstate, nes manote, kad jie yra pernelyg nereikšmingi. Nelaikykite jausmų uždarę savyje ir labiau pasitikėkite savo draugais bei šeima. Jei jausmai jums neduoda ramybės, to pakanka, kad jais pasidalintumėte su kitais. Jūs visada buvote nepriklausoma asmenybė ir per daugelį metų išmokote išlaikyti išorinę ramybę. Štai dėl ko jūsų draugai gali net neįtarti, kad jums reikia jų pagalbos. Atminkite, pasidalinimas išgyvenimais nėra silpnumas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.