Piešinys atskleidžia tikrąjį vidų – tai matoma ne kiekvienam

Šis testas padeda išryškinti tikrąsias žmogaus savybes, kurios slypi jo viduje ir yra matomos ne kiekvienam, o taip pat leidžia geriau pažinti save.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 19, 2019, 12:05 PM

Įdėmiai apžiūrėkite penkis pateiktus piešinius. Pasirinkite vieną, kuris jums kelia didžiausią simpatiją.

Dabar žiūrėkite atsakymą.

1 piešinys – su kaukole

Šis vaizdas – nepastovi pereinamoji būsena. Žmonės, kurie pasirinko tokį piešinį, siekia pakeisti savo gyvenimą į gerąją pusę. Jiems nepatinka jų įvaizdis ir gyvenimas apskritai. Kur yra laimė, ten būsiu ir aš – toks šių žmonių devizas, kuriuo jie ir vadovaujasi gyvenime.

Pagrindinės šios grupės atstovų savybės yra drąsa, smalsumas, noras sužinoti ir pajusti ką nors lig šiol nepatirto. Jų permainų troškimas leidžia jiems maksimaliai sugerti naujas žinias.

Tokioje būsenoje paprastai žmonės būna neilgai. Atradę išeitį iš susidariusių sunkumų jie pradeda priklausyti kitam tipui, žymimam kito piešinio.

2 piešinys – su arkliu

Žmonės, pasirinkę tokį piešinį, išsiskiria ypatingu ramumu, kantrybe ir pavydėtinu užsispyrimu. Jie negali atsisakyti darbo, pripažindami savo nesugebėjimą išspręsti užduotį. Šios žmonių grupės atstovai stengsis, spręs, darys kažką, kol nepasieks išsikelto tikslo.

Šios savybės žmonėms padeda pasiekti profesionalios meistrystės lygį įvairiose veiklos srityse. Jie nemėgsta eksperimentų ir improvizacijų.

Jų supratimu, gyvenime pasiseks, jeigu viskas jame bus suplanuota. Žmonės, kuriems svarbiausia – stabilumas visose srityse, gyvena pagal nusistovėjusias taisykles. Jų galvose puikiai kuriamos loginės schemos. O tvarkos pasikeitimų, staigmenų jie tiesiog nekenčia.

3 piešinys – su moterimi

Žmonės, pasirinkę piešinį su moterimi, yra išties kūrybiški ir nepaprasti. Stereotipai, taisyklės – ne jiems. Nestandartiniai sprendimai – jų arkliukas.

Neretai tarp šios grupės žmonių galima sutikti žavingų žmonių, turinčių ypatingą charizmą. Šių žmonių nuotaika gali greitai pasikeisti, ir ne vieną kartą per dieną. Jiems būdingas impulsyvumas, ūmumas. Jie tampa neblogais oratoriais.

4 piešinys – su lupa

Bet kuriuo metų laiku šios kategorijos žmonės pastebimi iš tolo. Nuo jų sklinda galingas energijos srautas. Šių žmonių skiriamieji bruožai – pragmatizmas ir garbės troškimas, ambicijos ir apdairumas.

Šis žmogus įtikina aplinkinius, kad yra nepakeičiamas, ir jie tiki jo žodžiais. Jie mano, kad visur ir visada yra teisūs, ir yra pavojingi konkurentai.

5 piešinys – su medžiu

Žmonės, kurie pasirinko šį piešinį, pasižymi gebėjimu užjausti ir pirmi nusileisti. Jie jaudinasi už aplinkinius kaip už pačius save.

Jų savybės – užuojauta, gerumas. Jiems nepatinka veltis į konfliktus, jie bando juos bet kokiais būdais apeiti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.