Kurią ranką renkatės? Štai ką jums reikia pakeisti

Šis testas gali pasirodyti gana paprastas, bet jį atlikę nustebsite, koks jis taiklus. Pasižiūrėkite į paveikslėlį ir pasirinkite vieną iš rankų. Tiesiog pasirinkite.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 18, 2019, 11:49 AM

Rezultatai – žemiau.

1 ranka

Jūs gana uždara asmenybė, retai parodote savo vidų aplinkiniams. Žmogus turi būti jums artimas, kad jam atsivertumėte ir papasakotumėte apie kokius nors savo gyvenimo įvykius. Būtent dėl to susirasti naujų draugų jums – ilgas ir varginantis procesas.

Patarimas jums: išmokite paleisti praeitį ir labiau pasitikėkite žmonėmis.

2 ranka

Jūs labai geras ir atviras žmogus, kuris visada pasirengęs ateiti į pagalbą sunkią akimirką. Aplinkiniai dažnai į jus kreipiasi su klausimais, nes žino, kad jau jūs tikrai blogai nepatarsite. Tačiau ir čia reikia būti atidiems.

Patarimas jums: būkite atidūs tiems, kurie kreipiasi į jus pagalbos, priešingu atveju viskas gali baigtis tuo, kad jumis tiesiog pradės naudotis.

3 ranka

Jūs gana egoistiškas žmogus, kuris visada, nepaisydamas nieko, eina į savo tikslą. Jūs ambicingi ir manote, kad kam jau kam, o jums visos sudėtingiausios užduotys ir pasiekimai tikrai įveikiami. Būtent dėl šių savybių aplinkiniai jūsų gali privengti ir net prisibijoti.

Patarimas jums: būkite santūresni, leiskite aplinkiniams žmonėms suprasti, kad su jumis galima užmegzti draugiškus ir pasitikėjimu grįstus santykius.

4 ranka

Savo elgesiu jūs įkūnijate tai, kas vadinama prokrastinacija. Jeigu yra galimybė ką nors atidėti iki paskutinio momento, jūs būtinai tą padarysite, beje, be jokio sąžinės graužimo. Tokia savybė neretai jums gyvenime trukdo, juk šitokios situacijos gali kaip reikiant ištampyti net pačius tvirčiausius nervus.

Patarimas jums: išmokite kontroliuoti savo laiką ir iš anksto planuoti dieną. Taip patirsite mažiau netikėtumų, o ir gyvenimas taps ramesnis.

5 ranka

Jūs labai kūrybiškas žmogus, kuris dažnai savo poelgius grindžia jausmais ir emocijomis. Tačiau reikia pasakyti, kad toks požiūris ne visada jums baigiasi teigiamais rezultatais. Labai dažnai jūs kaltinate save už tai, kad buvote „akli“ ir neklausėte proto balso, o pasidavėte užplūdusiems jausmams.

Patarimas jums: stenkitės laikyti galvą šaltai ir klausytis ne tik savo širdies, bet ir proto. Taip jūs pradėsite priimti racionalesnius sprendimus bet kokioje situacijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?