Pasirinkite figūrą: taps aišku, koks jūsų temperamentas

Šis testas padės jums nustatyti savo temperamentą: ar esate sangvinikas, ar flegmatikas, ar melancholikas, ar cholerikas. Tiesiog pasirinkite vieną iš pateiktų figūrų.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 14, 2019, 12:17 PM

Štai ką reiškia jūsų pasirinkimas.

1 – flegmatikas

Flegmatikai ramūs, gana santūrūs ir beveik nerodo emocijų. Jie gyvena tylų, ramų gyvenimą be nerimo ir išgyvenimų, kurie įprasti kitiems žmonėms. Tokie žmonės mėgsta turėti tik keletą artimų draugų ir būna labai atsidavę savo draugystei. Flegmatikai visada yra prieš bet kokius pokyčius. Paprastai jie yra ištikimi sutuoktiniai ir mylintys tėvai.

Žmonės su šiuo charakterio tipu taikūs, vengia konfliktų ir bando būti tarpininkais, kad atstatytų taiką ir harmoniją tarp žmonių. Jie lėtai priima sprendimus, kartais būna net pernelyg atsargūs pačiais nereikšmingiausiais klausimais. Flegmatikai pasižymi pastovia nuotaika. Jie dirba lėtai, bet stropiai. Visada blaiviai mąsto, neleidžia emocijoms užgožti proto. Flegmatikai visada nuosekliai daro tai, ko ėmėsi.

2 – cholerikas

Tikslo siekiantis optimistas. Nenustygstantis, labai aktyvus ir darbštus. Greitai priima teisingus sprendimus. Nelabai gerai slepia savo emocijas. Cholerikai labai impulsyvūs, bet tuo pačiu turi puikų savikontrolės gebėjimą.

Šeimoje tokie žmonės taip pat būna lyderiai, todėl kaip partneris jiems reikalingas ramus žmogus, kuris pakęs jų charakterį ir kartais net bus antroje vietoje. Jų veikla visada turi tikslą, nes jie visada orientuojasi į rezultatą.

3 – melancholikas

Melancholikams būdingi dažni nuotaikos svyravimai, nerimo ir panikos priepuoliai. „Melancholikas priims kaip tragediją tai, kame sangvinikas įžvelgs tik įdomų incidentą, o flegmatikas – tai, kas neverta dėmesio“, – sakė Arthuras Schopenhaueris. Melancholikai greitai pavargsta, didžiąją laiko dalį būna liūdesio būsenoje. Nepaisant lengvo pažeidžiamumo melancholikai stengiasi iš visų jėgų nuslėpti savo nusivylimą.

Jie labai drovūs ir nepasitikintys savimi. Jie pasiaukojantys, talentingi ir paprastai perfekcionistai. Jiems labai svarbu, ką kiti galvoja apie juos arba jų atliktą darbą. Melancholikai bijo rizikuoti, priimti neteisingus sprendimus. Jie skeptiškai žiūri į tai, kas nauja, kol to gerai neapgalvoja. Melancholikai į viską žiūri skeptiškai, tačiau yra gana kūrybiški ir gabūs žmonės.

4 – sangvinikas

Žmonės su šiuo temperamentu – lyderiai ir prigimties. Tai besidžiaugiantys gyvenimu, linksmi ir impulsyvūs žmonės. Jie visada šypsosi ir lengvai užmezga kontaktą. Sangvinikai ryžtingi, nepriklausomi ir savarankiški. Jie visada į viską turi teisingą atsakymą. Jie visada ieško praktiškų problemų sprendimų ir veikia operatyviai. Kartais gali būti nekantrūs, labai ūmūs ir sunkiai atsipalaiduojantys.

Porą minučių pabendravus su sangviniku jus gali apimti jausmas, kad šį žmogų pažįstate visą gyvenimą. Jis mėgsta būti kur nors socialiai įsitraukęs, o ne būti vienas. Jam niekada netrūksta draugų. Sangvinikai labai konkurencingi, bet ne taip gerai organizuoti. Kol sangvinikai nebus organizuoti, jiems bus labai sunku kontroliuoti save. Didžiausios sangviniko baimės – būti atstumtam ar nepadaryti gero įspūdžio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.